Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 449
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Солираните поли придават обем дори когато такъв липсва, когато са направени да вървят право, ако няма колан  и/или когато саедри/широки. Дължина над и около коляното също оптически увеличава обема в ханша.
Ако се ]разминават в горната част, оформят талия и силует, много помага и А-линията.

# 1 021
При мен нищо не помага. Joy

# 1 022
  • София
Преди исках тюлена пола. Но при положение, че цветните ми идват прекалено и щях да взема черна, която пък си представям с кожено яке, става много пънкарско (заради косата) и реших да не си взимам. Спестих едни пари. Simple Smile

# 1 023
И аз така като не ги изхарча и гледам чашата като полупълна - спестила съм ги 😆

# 1 024
The Catcher in the Rye, червенокоса ли си?

Най се харесвам с пола тип молив, но нося всякакви - имам ретро поли на Capasca, които много си харесвам и повечето са бухнали

# 1 025
  • София
Ал, да Grinning

И аз най- много се харесвам с пола молив. Особено като се поналях, вече имам и дупе.

Карма, колко да съм спестила, наместила съм ги в друго на секундата Joy

# 1 026
Тия дни силно се възхищавам и аз на себе си как съм спестила от тюлена пола! 😂 Истинката причина е, че не съм никак фина жена и може би ще изглежда нелепо в бухнала пола. Иначе ми харесвам визиите с тюлени поли.
И сега един въпрос от мен: началото на юни ще ходим на сватба и съм си измислила следната рокля:

Проблем са ми обувките. Не се разбирам с токчета, страшно ми мъчат краката, а с равни тази рокля никак не седи добре. Имам тези, обаче са мега неудобно:

Та срещали ли сте такъв модел, но на нисък “котешки” ток? Furla имат нещо такова, но моя бюджет е около 100-150лв

# 1 027
  • Universe
ето от тук  е плата на гъсеници, които вървят нагоре и се превръщат в пеперуди. Белите цветя ще ми отидат до лицето, а от най-тъмната част ще направим ръкавите. Дължина четири пръста под коляното, вталена в кръста

Al Georgieva, не  се отваря линкът, а ме заинтригува описанието.

Уеб достъпът до този сайт е временно ограничен
This Account Has Been Suspended

И да не е спам,  Патриша Фийлд, художник по костюмите на "Сексът и градът",  „Дяволът носи Прада“, „Грозната Бети“, модното риалити „Project Runaway. и "Емили в Париж" смесва стиловете  - въпрос на вкус е дали и какво ще ни хареса. Възможно ли е да го носим, съобразно начина ни на живот. Приемаме ли го, или не. Както пише Браян Хърбърт "Много често ни е по-лесно да се унищожим един друг, отколкото да изгладим различията между нас. Това е космическата ирония на човешката природа / "Ловци на Дюн"/

"Сексът и градът"

"Емили в Париж"

Al Georgieva, The Catcher in the Rye, и аз  /се/ харесвам пола молив, но да има и някакъв акцент, закачка /иначе са ми скучни/ Загледах тази на "Ефреа", но не ми хареса съставът на плата

А тази  - трудно ще поддържам в пране и гладене, а не ми се занимава с химче)))

Ако има някой да ги е виждал на живо, моля да даде мнение. Благодаря!

Хубав ден желая!

# 1 028
  • София
Gino Rossi имаха такива сандали на 5см тънко токче.

Лени, полите молив ги обичам с цип отзад или с кожени кантове, но трудно се намират, така че да не евтинеят. Повечето с цип са като на Глория от зората на чалгата. Жалко Joy

# 1 029
  • Варна
Здравейте! Имам тъп въпрос, но ще си го задам.
Наместила съм тази пола за едно неформално събитие, като ще я нося с кропнат черен топ, черни сандали и чанта - цветните акценти в нея са ми достатъчни. Обаче... струва ми се, че полата ще стои добре на тъмна матова кожа, а аз съм много бяла. Та - права ли съм? И ако съм, какво да правя - да сменям тоалета или да купувам автобронзант - каквото чудо досега не съм ползвала, нямам представа как се ползва и дали ще се справя.

Показвам полата, както и рекламната снимка, която ме подтикна да разсъждавам и ме накара да се чувствам бая неуверена.
Скрит текст:

# 1 030
  • София
Според мен с тази пола няма значение дали си бяла или тъмна.

# 1 031
Айй, днес май няма да успея да спестя. Дойде това:

Много добре ми залепна роклята. Единственото ми съмнение е, че тая цепка много тъпо са я скроили и зашили и се усеща много странно.

# 1 032
The Catcher in the Rye,
предположих, години се боядисвах почти черна, за да скрия стряскащия си цвят.

Пола тип молив е най-добре човек да си шие точно по себе си, стига да има търпението да се занимава де.

ето едни обувчици, които влизат в бюджета, но не зная удобни ли са
Скрит текст:

за цветната пола с пайети няма значение цвета на кожата, но ако се чувстваш некомфортно, може да вземеш чорапи/чорапогащник 10-15 den в лек нюанс и сякаш си с тен

хубава е роклята BadKarma, но ако цепката дразни как се отваря аз бих я върнала

а, ето плата с гъсеници и пеперуди
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 15:46 от Al Georgieva

# 1 033

Имам тези, обаче са мега неудобно:
Скрит текст:

Та срещали ли сте такъв модел, но на нисък “котешки” ток? Furla имат нещо такова, но моя бюджет е около 100-150лв
Моето предложение е малко по-различно - в момента са много популярни едни по-масивни и устойчиви токове, които според мен лесно ще се съчетаят с тази рокля. Нещо подобно като ток визирам:

Скоро някой пусна мнение със актуални сандали, които биха ви свършили работа в темата за 40+, които май бяха подбрани от БГ пазара, сек да погледна. Ето:
https://bg-mam.ma/p/1419526/44656635

Обаче... струва ми се, че полата ще стои добре на тъмна матова кожа, а аз съм много бяла. Та - права ли съм? И ако съм, какво да правя - да сменям тоалета или да купувам автобронзант - каквото чудо досега не съм ползвала, нямам представа как се ползва и дали ще се справя.
Скрит текст:

Категорично не за автобронзанта - шансът да се озовеш на петна е доста голям (новак) и това ще доведе автоматично до смяна на тоалета. Според мен тези цветове могат да се носят и от белокожи.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 15:44 от Agent Provocateur

# 1 034
  • Universe
Според мен с тази пола няма значение дали си бяла или тъмна.
+ 1 .
Ако си неуверена купи чорапогащник 8 дена, той е просто силует на крака, но ръцете и откритите части пак ще са светли.

Flowers Strawberry  BadKarma, много ми харесва роклята. Heart

Sign Triangular Flag On Post И понеже темата е модни консултации, знаете ли профил/и в Инстаграм на стилни дами с размер plus size, но да са европийски тип и да не са професионални модели.

Скрит текст:
С пропорции, тип фигура и габарити като Ашли Греъм на тази снимка

Flowers Strawberry Agent Provocateur, благодаря за линка и за другата тема!

Общи условия

Активация на акаунт