Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 77 142
  • 765
  •   2
Отговори
# 525
  • София
За вит. Е - за подпомагане на репр. функция дозата е 400IU/дн ... а това, кой колко приема е друга тема Simple Smile ,  не трябва да е водещо.
Само да вметна, че последните години се установи, че високите дози - над 800IU действат като оксидант, т.е. от хубав и силен антиоксидант, ако не се приема правилно, може вместо да помогне, много да навреди.
Трябва да се внимава и с марките ... много често излизат различни изследвания, че еди коя си марка е предлагала дози в пъти по-малко или в пъти повече, от посочената доза.
Който поръчва от сайта Iherb, предполагам си спомня, как уведомиха всеки един, който е закупил точно определен  Бета-Каротин, който съдържал много по-висока доза от посочената ( по спомен, мисля че беше 10 пъти по-висока)... продуктът беше на НАУ... върнаха парите, предупредиха и се извиниха ... изтеглиха партидата и т.н.
Споменавам го, защото следя подобни публикации ( просто ми е интересно) - къде, какво се открива в добавките Simple Smile

# 526
Взели ли сте тези съставки да пиете R-алфа липоева киселина и N- ацетил цистеин ?

# 527
Аз ги пия сутрин на гладно заедно с инозитол.

# 528
На коя фирма са ?

# 529

Това пия в момента. Опаковката от инозитол я използвам за друго, но това е оригиналната

# 530
Много ви благодаря !

# 531
  Здравейте , понеже е доста скъпа съставката Q10 , разрових се и намерих тези струват двойно по евтино от повечето на пазара . Някой да ги е пил ?

# 532
  • Бургас
  Здравейте , понеже е доста скъпа съставката Q10 , разрових се и намерих тези струват двойно по евтино от повечето на пазара . Някой да ги е пил ?
Купете си активната форма на коензима. Тя е убиквинол и се усвоява по-добре.

# 533
Формата трябва да е убиквинол

# 534
може ли примерна снимка на даден ваш продукт , за да знам какво да търся от малък град съм и нямаме голям избор тук. Благодаря ви за оточнението , прекрасни сте !

# 535
# 536
Ниа, аз пих тази добавка.

# 537
Нали го изпратих преди няколко дни, на предната страница е
Тази марка е препоръчана от книгата на Ребека Фет. Може и 100 мг, и 200 мг да се приемат

# 538
Благодаря ви от сърце , предстои ни инвитро и гледам да набавя нужните витамини и ензими пия сайкъл баланс, вечерна иглика  и метфогама 1000 сега си взех и фолиева киселина . Вече се замаявам от толкова хапчета 😅😅😅

# 539
Метфогамата си е лекарство. Останалите неща са съвсем базови, общо взето нищо съществено не пиете. В сайкъл баланс има само инозитол и фолиева киселина. Вечерната иглика е ок, но вземете си поне вит. Е, вит Б комплекс, вит. Д, предполагам че всичко ви е в дефицит. От там нататък има още мноого добавки за подпомагане на репродуктивната система. Все пак успех с инвитрото 🍀

Общи условия

Активация на акаунт