Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 11

• 77 187
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Убиквинол поръчвам само от iherb! В България цените са нереални. Като цяло от там и доста други неща поръчвам.
Не смятам да спонсорирам аптеките. Ако ми се наложи нещо единично или лекарство, разбира се взимам. Ама иначе си предвиждам кога да поръчам и чакам.

# 511
Вие като купувате от Iherb плащате ли допълнително мито и данък? Пише, че е включено в цената, но може и да е лъжа.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 12:44 от Фрида

# 512
Убиквинол поръчвам само от iherb! В България цените са нереални. Като цяло от там и доста други неща поръчвам.
Не смятам да спонсорирам аптеките. Ако ми се наложи нещо единично или лекарство, разбира се взимам. Ама иначе си предвиждам кога да поръчам и чакам.

Coq10 и там е скъп

# 513
  • Бургас
Вие като купувате от Iherb плащате допълнително мито и данък. Пише, че е включено в цената, но може да е лъжа.
Над 70лв доставката е безплатна. Не се плаща мито или други налози, включено е в цената. Има кодове за отстъпка, ако искате пишете ми на лично да ви пратя код за отстъпка.
Цените са много по-ниски от тези в България, дори и за едни и същи неща, постоянно има и промоции.

# 514
Вие като купувате от Iherb плащате допълнително мито и данък. Пише, че е включено в цената, но може да е лъжа.
Плащаш, колкото пише. Доставят със Спиди. Сравните си цените сами, ако се съмнявате, в смисъла. Убеквинола, който аз пия -130 лв в iherb, най-евтиният, който намерих в бг -200 лв.
Та, въпрос на личен избор, разбира се

# 515
Плащаш, колкото пише. Доставят със Спиди. Сравните си цените сами, ако се съмнявате, в смисъла. Убеквинола, който аз пия -130 лв в iherb, най-евтиният, който намерих в бг -200 лв.
Колко мг е убеквинола?

# 516
Колко мг е убеквинола?

Jarrow Formulas
Ubiquinol, QH-Absorb, 200 mg, 60 Softgels

# 517
  • София

Не е така. Няма нищо вярно в това. Нищо допълнително не плащам, откъде имате такава информация? 😃
Кодове за отстъпка винаги намирам.
За мен е изгодно, лесно и удобно. Смятам, че и по-евтино. Но разбира се всеки си преценява.

# 518
Пренатални витамини какви пиете аз миналата година пиех Елевит , пия от 4 месеца сайкъл баланс и вечерна иглика .

# 519
Малко офтопик, но някой може ли да ми даде линк към  активната темата за Iherb, нещо не ми излиза …

# 520
Това е активната тема на iherb:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1543771

# 521
Какво смятате за тази фолиева киселина , не мога да намеря витамини с 800 мл фолиева киселина. Вие какви пиете

# 522

Не е така. Няма нищо вярно в това. Нищо допълнително не плащам, откъде имате такава информация? 😃
Кодове за отстъпка винаги намирам.
За мен е изгодно, лесно и удобно. Смятам, че и по-евтино. Но разбира се всеки си преценява.
[/quote]

Съжалявам. Моето беше въпрос. Сега ще се редактирам. Мерси за отговорите.

# 523
Здравейте момичета, незнам дали е правилно тук да пиша, но някой да е ползвал Climara forte пластири за хормонална терапия и случайно да са му останали?🫣

# 524
Съгласна съм за абсурдните цени на Убикинола (активната форма на Q10)в България. Аз поръчвам от немския амазон (доставка чрез pratki.de) на доста по-ниски цени.За съжаление и там има ментета, особено при добавките няма особен контрол, защото не са лекарства.  Последно поръчвах това, таблетката е 300 мг:

Nia, това е нормална фолиева киселина, не е метилирана форма. На Солгар метилираната форма се нарича "Фолат". По-добре си вземи метилирана 2x400 ако трябва да пиеш 800.

Да попитам какъв витамин Е пиете и в какви дози?
Аз съм си взела течен на Солгар (d-alpha tocopherol + mixed natuaral tocopherols: D-beta, D-gamma, D-delta, D-alpha tocopherols). Пише, че 1 капка е 150 IU (което е еквивалентно на 101мг), аз пия по 2 капки сутрин след закуска. Опитах се да пия по 4, но вкусът ми е ужасно противен, а 2 капки не ги усещам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт