Професионални серии за коса - тема 155

• 72 005
  • 759
  •   1
Отговори
# 570

Благодаря за споделянето! Това е моя много любима маска,но ме смущава ниската цена. Дали всичко ще е наред с маската?
Има вероятност да е стара. Попадала съм.

# 571
Мариголд, аз много харесвам маската и спрея Дисциплин. Но трябва да оформя косата с четка и сешоар, за да не е бухнала и да се обере фризът.

# 572

Благодаря за споделянето! Това е моя много любима маска,но ме смущава ниската цена. Дали всичко ще е наред с маската?
Има вероятност да е стара. Попадала съм.
  В България според мен всички супер оферти са с изтичащ срок. Пример в Дъглас съм попадала на Sisley и  Shiseido .Най вероятно и тук е така,поръчах ще пиша като дойдат.

# 573
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми лак за коса за средна фиксация. Да не е от най-високия клас марки.
Майка ми използваше един на Selective от фризьорката си, но тя вече не го зарежда и не знае какъв друг да вземе.
С тънка, къса коса е и винаги е с прическа.

# 574
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали тази серия ба redken е добра и протеин ли е или хидратация? 🤷‍♀️

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 18:40 от Hristo Mihailov 643569

# 575
Кой спрей е по-добър cellagen или Нуминокс? И двата ли са вонливи ? 😁

# 576
На мен не са ми вонливи, Нуминокс повече ми хареса, но в описанието им в Златна рибка пише кой за какъв проблем се използва.

# 577
  • Майнатаун
Здравейте момичета, идвам да потърся решение за косопада на съпруга ми. Копирам поста от темата за косопада.
 На 31 години е и вече започва линията на косата са му се отдръпва, над слепоочията има  ясно изразени участъци, които са се оголили, а сега забелязвам и разреждане отгоре точно в центъра на скалпа.Ползва уплътняващия  шампоан за мъже на Керастаз Kerastase Densifique Bain Densite, както и над 9 месеца ампулите на Виши за мъже с аминексил, но никакъв резултат не е постигнат.
Търся препоръки за терапии, ампули, шампоани, каквото и да е, да се задържи положението, а в идеалния случай и да се възстанови ако е възможно поне част.

Благодаря много.

# 578
Първо вижте хормоните как са, щитовидни също, вит Д, Б, железен профил.

# 579
Как нанасяте като преуош маски, които не ползвате? С масла и в корена на косата или само маската по дължините?

# 580
Не бих сложила профи маска за коса в корена, че и с масла заедно, освен ако не пише, че става за скалп и е лечебна. Повечето са създадени за дължини и дори могат да задръстят скалпа с китосващите си съставки и да имат негативен ефект. Мен лично даже ме сърби скалпа, ако по случайност наклепам нещо силно на него. Преуош с маска за мен е безсмислено и бих я ползвала като балсам, когато бързам, или за финален балсам след маска. Ако настоявате да е преуош-без масла. Но всеки си има предпочитания.

# 581
  • Някъде там
Не бих сложила профи маска за коса в корена, че и с масла заедно, освен ако не пише, че става за скалп и е лечебна. Повечето са създадени за дължини и дори могат да задръстят скалпа с китосващите си съставки и да имат негативен ефект. Мен лично даже ме сърби скалпа, ако по случайност наклепам нещо силно на него. Преуош с маска за мен е безсмислено и бих я ползвала като балсам, когато бързам, или за финален балсам след маска. Ако настоявате да е преуош-без масла. Но всеки си има предпочитания.
Аз също не бих сложила маска в корените си.
Единствено си позволявам да слагам маска/балсам, в корените, само ако е опоменато, че е подходящо.
До сега съм пробвала два такива продукта и това са балсама на Виши за сгъстяване, и балсама на нугела, който се води възстановяващ.

# 582
Мили дами, след балаяж косата ми естествено е суха е мазен корен 😁 ползвам коприната по ваша препоръка и съм супер впечатлена. Може ли хубав шампоан и маска за коса като от реклама .

# 583
  • Някъде там
Нещо ново се задава от  ФК

Ще има шампоан,балсам,спрей и хранителни добавки Simple Smile

# 584
Аз също не бих сложила маска в корените си.
Единствено си позволявам да слагам маска/балсам, в корените, само ако е опоменато, че е подходящо.
До сега съм пробвала два такива продукта и това са балсама на Виши за сгъстяване, и балсама на нугела, който се води възстановяващ.
Слагам дори и маската на Нуггела в корена, дори някъде пишеше, че го препоръчват.

Общи условия

Активация на акаунт