Професионални серии за коса - тема 155

• 71 990
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Всичко на Олаплекс е на много добри цени в момента в Нотино, по 31-32 лв са повечето неща, маската 4-1 е 85 и 1&2 малкия сет е на добра цена. Някой ползвал ли е маската номер 8? Заслужава ли си? Замислям се и над олиото…

# 586
  • Варна
Peach хубава глезотийка си е ама не е Oway Grinning. Харесвам ароматът му,но освен за финален щрих друго приложение не му намирам.

# 587
  • Някъде там
Всичко на Олаплекс е на много добри цени в момента в Нотино, по 31-32 лв са повечето неща, маската 4-1 е 85 и 1&2 малкия сет е на добра цена. Някой ползвал ли е маската номер 8? Заслужава ли си? Замислям се и над олиото…
Не съм впечатлена от олиото, да обира фриза, придава блясък, но кое олио не прави това? Simple Smile
За мен от всички олиа, олито на марокан е най - доброто/моята коса обожава олиото за тънка коса/

# 588
  • София
Дами, препоръчайте ми нежен ДПШ (ако изобщо е възможно), в малка разфасовка.

Ползвам около 8 пъти годишно, преди боядисване и не ми се взима пълноразмерен продукт. До сега имах този на Медисютикълс, който въпреки, че разделих с потребителка, сигурно 4 години го търкалям из шкафа..

# 589
Този на ДМ.Нежен е и върши работа.Струва 3-4-5лв.

# 590
Извинете ме, не знам дали е правилната тема, но се интересувам с коя боя (марка и номер), бих могла да постигна следният цвят :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 591
Прилича ми на тонер това, трудно е да преценя от тази снимка, прилича ми на Редкен розата, ама те са за професионална употреба.
В домашни условия трудно, защото дори и да намериш точния цвят, трябва да си изсветлиш косата много до ниво 9 сигурно и после да тонираш.

# 592
Косата ми е 8-9, ще се справя. Предпочитам да е боя, предвид трайността.

# 593
То пак ще се отмие дори и с перманентна боя, това розовото няма да се заседи много повече от месец, няма смисъл освен ако нямаш сиви коси за прикриване. Този блясък идва с деми или семи перманентна.

# 594
Имам, за жалост доста бели коси.
Благодаря много за мненията !

# 595
Здравейте,бих искала да попитам ,косата ми е доста гъста и чуплива.Каква марка маска ползвате с такава коса.И да ми препоръчате масло или олио за хидратация.Като се изкъпя косата ми е мека,слагам термозащита и изсушавам,но някак си ми се струва суха...Какво ли не съм и слагала,но немога да си намеря точния продукт за нея.

# 596
Здравейте,бих искала да попитам ,косата ми е доста гъста и чуплива.Каква марка маска ползвате с такава коса.И да ми препоръчате масло или олио за хидратация.Като се изкъпя косата ми е мека,слагам термозащита и изсушавам,но някак си ми се струва суха...Какво ли не съм и слагала,но немога да си намеря точния продукт за нея.

За моята коса която е по-тънка много добре ми действа маската на Макадамия nourishing repair. Косата ми става мекичка и това засега е маската, която най-добре ми хидратира косата. Имат и маска за гъста коса, която е ultra rich repair.

# 597
Здравейте, може ли да ми препоръчате маска за тънка, изрусена коса. Към момента използвам macadamia deep repair.

# 598
Момичета, ако взема на NAPURA S|1 Purify - шампоан детокс, трябва ли да купя и дълбокопочистващ шампоан или този е достатъчен?

# 599
Здравейте, от кои продукти за руса коса сте доволни? Косата ми е осмица, на кичури и искам нещо за поддръжка и регенерация на косъма. Фризьора ми препоръча N3 на Olaplex. Ще се радвам да чуя и вашите мнения.

Общи условия

Активация на акаунт