Професионални серии за коса - тема 155

• 71 978
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм доволна от Керастаз за суха коса и Хроноложист.

# 601
Здравейте! Пиша да ви споделя приятната ми изненада от едни продукти. Наскоро поръчвах подарък от Арлен и в опциите за мостри имаше Мароканойл ш и б хидратиращи. Понеже съм чела основно негативни коментари за серията си викам дай да ги видим кое пък им е толкова лошо. Бях се приготвила за недобър резултат, обаче изненада моята коса ги хареса. Вярно ш наистина втвърдява малко косата, но ако не се търка агресивно, няма проблем. Балсамът после оправи всичко, даже се разресах на мокра коса и получих страхотен резултат. Косата ми беше хубава и в следващите дни. Имам още количество от мострите и ще пробвам пак. Ако отново ми хареса, ще си поръчам може би пълноразмерни.
Да допълня, че косата ми сравнително гъста, с тънък косъм, небоядисвана, третирам я с четка и сешоар. В момента е малко изтощена, защото малкия ми младеж непрекъснато ме скубе, но и това ще мине 😁

# 602
  • Варна
Viktoriai Повечето негативни коментари са от момичета с проблемни коси. Блондирани,с балеаж или съсипани по друг повод. Хубава марка е Марокан,но конкретно Ш и Б хидратиращите според моята коса не са ок. Шампоанът не съм го пробвала скоро,но балсам имам и лятото го ползвам чат-пат ако искам нещо съвсем леко. След маслен преош или да речем спане с еластисайзър с масла ми е супер. Е плесвам малко по-богати финиши след това,но аз си го правя и с други продукти тъй,че не е проблем. Твоята коса е здрава тъй,че е нормално да ги харесаш.

В интерес на истината аз и хидратиращите Алтерни не харесвах до скоро,но вече ги харесвам и се чудя от къде да докопам литрови за лятото.

# 603

Благодаря за споделянето! Това е моя много любима маска,но ме смущава ниската цена. Дали всичко ще е наред с маската?
Има вероятност да е стара. Попадала съм.
  В България според мен всички супер оферти са с изтичащ срок. Пример в Дъглас съм попадала на Sisley и  Shiseido .Най вероятно и тук е така,поръчах ще пиша като дойдат.
Получих маските ,всичко си е наред с тях. Произведени са април 2021г.

# 604
Neli, благодаря! Яд ме е,че не поръчах. Вчера влизах в сайта,но маската е с изчерпана наличност.

# 605
  • София
Аз скоро си купих Ш и Б на Марокан -Repair по 0.500 мл., 2 ,3 пъти ги използвам ,но сякаш не са за моята коса Ако някой има интерес нека ми пише може да разменим .

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 17:36 от ♥ Димяни ♥

# 606
На мен от фризьор ми е препоръчана хидратиращата серия на Марокан (само че шампоан и маска) + аргановото олио. И то точно за балеаж.
Шампоанът и на мен ми прави твърда косата.

А за продуктите на Медавита мнения?

# 607
И аз идвам с един отзив на маската, шампоана и спрея за къдрици от новата серия на Лореал. Момичета, няма такава смрад. Наистина ароматът е до вкус, но аз не мога да си представя на коя жена ще й хареса. Смес от болница, мъжки одеколон дори конкретно като един на дядо ми от едно време и индийски подправки от гадните. Спреят за къдрици е нещо като лак за коса-втвърдява и е силно алкохолен. Мекота-нъц. Шампоанът почти ме алергизира докато се миех с него заради аромата си. Жалко, защото е доста приятен на действие, а маската хидратира, има гъста консистенция и омекотява буйни къдрици. Но този аромат на ретро болничен мъжки мачовски парфюм...Серията ми беше изпратена безплатно и не бих си я купила никога.

# 608
Да не би да са вкарали аромат на Бакара Руж вътре хахаха?

# 609
Момичета споделете какво мога да сложа на скалпа си, нещо май е изгорял. Вчера бях с шапка на плажа, но сега имам болка и не знам с какво да го лекувам Sad

# 610
  • София
Момичета споделете какво мога да сложа на скалпа си, нещо май е изгорял. Вчера бях с шапка на плажа, но сега имам болка и не знам с какво да го лекувам Sad
Аз се сещам за алое Вера. Много успокоява и ме е спасявало от изгаряния по тялото и линията на пътя на косата.

# 611
Аз се сещам за алое Вера. Много успокоява и ме е спасявало от изгаряния по тялото и линията на пътя на косата.
Розова вода, охладена в хладилника преди това, също облекчава.

# 612
Мисля, че съм прекалила с протеиновите серии - русата ми косица е станала твърда, косъма е грапав и експлозиите/цъфтежите са се увеличили.. че ще играе ножицата скоро е ясно, но имам нужда и от препоръка.
Насочила съм се към Joico за хидратация, но сега съм в дилема Moisture recovery ш+б или Hydra splash ш+б , вие коя от двете серии бихте препоръчали за изтормозена, руса коса(тънък косъм)?
Ако някой се сети и за по-бюджетен финиш/крем за блясък и приглаждане на дължините - ще съм много благодарна.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 12:35 от Stella D

# 613
Аз също бих препоръчала алое, флорална вода - от роза, лайка или невен. Също ако имаш достъп до етерични  масла - мента и лавандула действат чудесно при изгаряния, спасявали се ме в подобна ситуация.
Джойко хидра сплаш за мен е много лека серия, не съм сигурна, че при изрусена коса ще постигнеш желания ефект. В момента се сещам за Ланза моа моа и Алтерна анти фриз като добри варианти. Джойко мойсчър не съм ползвала и не мога да ти бъда полезна за него.

# 614
Много благодаря за препоръките. Ще потърся в дрогерията до нас и ще купя.
Хубава неделя! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт