Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 211
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Буркина Фасо
аз всякога и всичко подарявам. нищо не ми трябва.
искайте си Smiley

# 1 276
  • Пловдив
Хареса ми чипсът със сметана и копър от офертата 4 плюс 1. И съставът му не е потресаващ. Simple Smile

# 1 277
  • Пазарджик
Привет момичета. Харесала съм си кофата с плоския моп който е сега на промоция за 39 лв. Някой има ли и доволни ли сте?

# 1 278
  • Варна
Pipilota, аз го имам и ползвам сигурно година вече. Доволна съм, моповете се изпират идеално, всичко пада, в същото време обират и чистят добре. Капсите и гумените каишки в сушилня не мърдат, моповете съхнат бързо и на сушилник. Дръжката е здрава, сгъването и разгъването на мопа е удобно. Размерът е идеален, дръжката и цедката на мопа са яки, нищо не мърда като изцеждаш. Мопът е и гъвкав, не е малък, не е и голям. След като го взехме гледах цени по други магазини, все бяха по-високи.
Така че не го мисли, ок е.

# 1 279
  • Пазарджик
Благодаря много за споделеното мнение. Утре отивам за моп.

# 1 280
  • Бургас
До колкото си спомням /търсих инфо набързо,но без успех/ парфюмите в Лидл са реплики на известни марки.
Големият ми син си хареса и взехме Х- BOLT /дано го изписвам правилно,че не ми се става да го погледна/.
На кой парфюм прилича?
Много е хубав,като аромат.

# 1 281
  • shumen
Моп имам и аз и съм доволна.
Вчера яйца при нас нямаше и сутринта.

# 1 282
Като редовни потребители на лидл бихте ли споделили мнение за уреда за понички от новата брошура. Дали мощността е достатъчна? Поничките сполучливи ли стават? И бързо? А към уреда дали има примерни рецепти?
Също така сешоара от супер събота дали си заслужава като цена, качество и екстри?

# 1 283
  • Варна
Благодаря много за споделеното мнение. Утре отивам за моп.
Няма за какво Simple Smile Ние имаме и доста от инструментите, които продават. Ако гледате нещо ще дам обратна връзка. ММ е наясно с възможностите им, ползва ги както аз мопа, за домашна употреба, без свръх очаквания, обаче ни изненадват приятно.
Последно купувах двата измервателя, за наклон и за дълбочина.
Шезлонгите чакам аз от следващата седмица, имаме маса и столове на Флорабест, без забележки, навън са. От Ливарно ще видим какво ще предложат, шезлонгите са от тази линия.

# 1 284
На кой парфюм прилича?
Тук има ли го ?
https://hotstuffforladies.wordpress.com/2019/08/15/lidl-parfums- … dget-prijsje/amp/

# 1 285
А кой от двата комплекта за почистване е по-добър, че и аз ги загледах? Този от 59.99 лв се чудя как се изстисква като е с триъгълна основа

# 1 286
  • Варна
Avalon, върти се в цедката си. Преди да взема правоъгълния вариант гледах и кръглия, вкл. по-скъпи варианти. Отказах се заради педала на кофата, уязвимо място е, а и мопът не седи опънат за да виждам какво събира. Кръглият вариант се изцежда с въртене, мисля че са пружини в основата на дръжката, не дава кой знае какъв натиск да приложиш, както позволява плоския моп.
Споделям доводите си защо взех плоския, след доста видео ревюта, където не толкова слушах хвалбите, а гледах как работи всъщност това дето ми го обещават.

# 1 287
До колкото си спомням /търсих инфо набързо,но без успех/ парфюмите в Лидл са реплики на известни марки.
Големият ми син си хареса и взехме Х- BOLT /дано го изписвам правилно,че не ми се става да го погледна/.
На кой парфюм прилича?

Hugo Boss Bottled

# 1 288
Мира Иванова, много благодаря за споделеното! Ще заложа на плоския вариант, ако ги има все още.

# 1 289
  • София
karzz, имитация е на Boss Bottled Hugo Boss for men - https://www.fragrantica.com/perfume/G-Bellini/X-Bolt-73176.html.

Общи условия

Активация на акаунт