🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 168
  • 912
  •   1
Отговори
# 105
Не го изигра добре Бо за мен.
Трябваше да направят арбитър Драго или Алекс.

Донякъде си показа картите на Карин Бо според мен, но само донякъде.

# 106
  • София
Всички споделят на всички това, което Джулиана им е казала, очевидно е, че ѝ нямат доверие и че не смятат да играят с нея.

# 107
На Ванко чак гнусно му било да чува за парите 😂

А интересно защо толкова се жегва всеки път, когато има някаква индикация, че играта се развива по начин различен от този, който той си е предначертал? Сигурно, защото хич не му е за парите. 😁

# 108
Всички споделят на всички това, което Джулиана им е казала, очевидно е, че ѝ нямат доверие и че не смятат да играят с нея.
Да, освен ако не стане чудо Джу ще бъде изгонена тази вечер, повече от ясно е.

# 109
  • София
Пъзел ще решават. Sweat Smile

# 110
Добра   игра Smile

Кари  хапна  шоколадец и ги почва

# 111
Страхотна многокомпонентна игра,добре са ги разделили.

# 112
Добре, че ги няма Димо и Ралица да им дадат пет минути наказание и  да ги пуснат обратно да се състезават тези, които не могат да минат през въжето.  Joy

Първа наистина хубава, многокомпонентна игра.

# 113
  • София
Карин е на светлинни години пред всички останали, що се отнася до изпитания. Минава терена с финес и го прави да изглежда като фасулска игра,

Шоколад яде и Борислава.

# 114
как  няма да е на  светлинни като сичко  по нея е мускул

# 115
Такъв тип многокомпонентни игри ми се гледат, а не както досега след обединението тип "статични".  Видя се, че на такъв тип Бо издъхва почти след старта на играта(при все, че се беше подхранила с шоколад).

# 116
  • София
Много хубава играта, хареса ми и на мен

# 117
Браво на всички, че успяха да минат трасето.
Карин беше с класа над останалите, но това не е изненада.
Частична изненада е второто място на Джулиана.
Иначе очаквах Гани да е пред останалите момичета след Карин, както и Анелия да е след Алекс. Последното място на Бо също е очаквано.

# 118
  • София
как  няма да е на  светлинни като сичко  по нея е мускул
Не знам защо това звучи като критика. Smile Както и коментарите за това, че яде от награда, която не може да бъде споделена с друг освен с втората участничка в колибата, с която ядоха по равно. Другият вариант е да не бяха яли, за да предотвратят коментарите, че една от тях е яла.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 22:37 от La Vikinga

# 119
Нормално за Карин. Ако я сравняваш с олимпийци, резултатите й на 100 и 200 метра не са чак толкова уау, но сравнено със средностатистически човек, тя е била няколко пъти в топ 1000 най-бързи жени на планетата. Съмнявам се, че който и да било от участниците (мъже, или жени) биха влезли, дори в най-бързите един милион 😁 така че несравнимо.

Общи условия

Активация на акаунт