🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 143
  • 912
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не мога да разбера какво се опитваш(с 300 зора) да обясниш.
Абсолютно нищо.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 21:32 от La Vikinga

# 91
Победителят от 40 US  Tони Влачос се катереше на едно дърво и подслушваше останалите при един кладенец за вода  за кой ще гласуват на съвета.

# 92
В крайна сметка се разбра,че Ванко е знаел за изгонването на Йо.Това да не го сподели с момичетата мога да го разбера,но ако не го е споделил на Зоран вече си е в графа предаделство,дори и в рамките на игра,наречена Сървайвър.И защо отговаря с "не помня"-нещо имидж ли лъска.
Значи Туджаров е питал Зоран по тази тема и той е отговорил,че не е знаел.Аз му вярвам.
Той разбира на съвета и това,което разбира изобщо не му харесва-не толкова,че е изгонена Йо,а че той е един вид прескочен някъде по веригата.Така ги виждам аз нещата.
Това също е различна и много смислена гледна точка.
Но не обяснява реакцията на Ванко на въпроса ми, че не помни. Разбиването на една от двойките в предаването никак не ми се връзва с "не помня".

Според мен дали си права ще си проличи в епизодите тази седмица от отношението на Зоран към Ванко.

# 93
  • София
Аз тук го виждам и като грешка на Денис, то хубаво другите две търсиха идола, ама той къде спа. Беше близък с Джулияна и можеше да се прояви най-накрая и да я задържи при тях или поне да получи информация. Тя Джу мислеше да гони Алекс в NoName, сега вече са приятелки. За мен си е провал и от негова страна, лесно щеше да я обработи. Бо и Йо не я познават, но на него щеше да се довери.

# 94
Победителят от 40 US  Tони Влачос се катереше на едно дърво и подслушваше останалите при един кладенец за вода  за кой ще гласуват на съвета.

Велик! Много искам да видя играч като него и в български сезон, но мисля, че Тони е единствен и неповторим.
И той е май единствения, на когото може да му се размине да играе така и да спечели

# 95
Приятно гледане на всички.

# 96
Най- накрая някой се усети за Кари.

# 97
Мале Джулияна как ги пали един по един и лъже и извърта.

# 98
Ах, Джулияна...Опасна

# 99
Ох, тоя Иван. Пак с неговите лъжи, мъжки постъпки и кое било достойно. Ще повърна.

Но и Джулиана е голяма шматка. Голямо редене на схеми и накрая пак ще гласува с тези дето биха я изгонили без проблем (Ганка, Ванко etc).

# 100
Джулката завъртя интригите тази вечер обаче.
И може би затова ще си замине.

Карин се усеща, че Джулката се опитва да ги скара със Зоран. Ванко е как да се изразя .. леко ограничен на втория етаж съдейки по мислите, които споделя.

# 101

Скрит текст:

Това беше версия 2 на spy shack. Версия 1 включваше копаенето на дупка, в която да се крие, а останалите от племето решиха, че е копал за идол.
Няма толкова луд човек.

Най-накрая се завъртя интригата около Кари.

# 102
  • София
леле леле, това Джули как се развъртя... кой да повярва Smiling Imp

Кари обаче пак ще изяде всичко в колибата на преговорите JoyJoyJoy

# 103
Карин не се наяде 😭

# 104
Няма наяждане,аман.От началото не я харесвам,Ванко голям автогол си вкарва с това директно заявяване че е с нея.Ганка ще и светне в некъв момент,освен ако не е напълно влюбена и загубена.

Общи условия

Активация на акаунт