🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 278
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
Аз наистина не мога да повярвам,  че до момента освен Джу никой не вижда съюза между Ванко и Кари и това, че то играе не с нея, а за нея. Надеждата ми е в Зоран, и така очаквах да извърти нещо с Джу тази вечер....уви. Другата надежда ми е в Бо, но там мишена първа е Драго. Който дано вземе имунитет. За да им обърка плановете.
А що се отнася до сравнение на Кари и Ози - абсурд. Ози беше социален инвалид. Карин далеч не е такава, тя е дошла във формата с патерица и силен съюзник. Крайно нечестно спрямо останалите.
По принцип няма смисъл да гонят Драго, защото искаха да разбият тройка и го направиха с отпадането на Джу. Лошото е, че Бо не може да се нацели в Кари, защото Анелия няма да я подкрепи на толкова ранен етап, а трудно ще придърпа Алекс и Драго. Така че и според мен Драго е следващият.

# 166
Надеждата ми е в Зоран, и така очаквах да извърти нещо с Джу тази вечер....уви.
Тя Джу прецака нещата. Много се увлече в интригите си и после наговаряше другите срещу Зоран. Еми, тъпа работа.

# 167
  • София
Чудно ми стана само Ганка какво се опитваше да постигне с това агресивно поведение към Бо във водата - не ти вярвам, та не ти вярвам. И то за кое - че нямала да гласува срещу Джу. Е за кой е мислела, че ще гласува, при условие, че в момента е в тотално малцинство?!? Или пък е чакала да скочи и да почне да и се кълне във вярност?!? Или да се разкрие по някакъв друг начин?!? Точно пък Бо?!?
Изключително безсмислено и необяснимо поведение поне за мен...

# 168
Аталанта притежава благородство,което някои от вас изобщо не разбират.Затова пък се кефят на онова бледо същество,което едвам успя да преодолее трасето,без да му паднат шортите, при първата по комплексна игра.Денис логично го играе ветропоказател,а Анелия лъсна в цялата си прелест с това "Драго Чая".Джу показва доста качества,но "човек вижда,колкото знае".
Определено мога да кажа,че я харесвам вече.

# 169
  • София
Анелия взе много да ме дразни. Ходи като махленска клюкарка от човек на човек и намила. Върти интриги, барабар с дружката ѝ Ганка. Кари необезпокоявано си крачи към финала, за съжаление.

# 170
Предлагам за от четвъртък до неделя анкета "Кой ще стане жерта на идола". С два гласа, въпреки, че имам трима фаворити за местата. Но ако ги сведа до двама - Карин 60% и Ганка 40%. Давам предимство на Карин заради гласа и срещу Йо.

# 171
  • Другата България
Да, първи епизод, в който Анелия не ми хареса.
Като поведение.

# 172
  • София
Предлагам за от четвъртък до неделя анкета "Кой ще стане жерта на идола". С два гласа, въпреки, че имам трима фаворити за местата. Но ако ги сведа до двама - Карин 60% и Ганка 40%. Давам предимство на Карин заради гласа и срещу Йо.
О да, аз също си мисля, че точно така ще отстрани Бо Кари... Но не мисля, че ще е в този съвет, рано е още.

# 173
  • Другата България
Дано сте прави.
Затова и аз заложих на Зоран и на нея, защото за мен Кари не трябва да стига финал.

# 174
О да, аз също си мисля, че точно така ще отстрани Бо Кари... Но не мисля, че ще е в този съвет, рано е още.
Няма да е на следващия почти със сигурност, да.
Но е много много вероятна жертва за мен малко по-късно в играта.
Продължавам да мисля както вече почти два месеца, че нито Карин, нито Зоран ще са част от финалните четирима.

# 175
И мен този епизод ме накара да се замисля доколко Ганка и Анелия водят добре играта. Според мен Анелия очакваше позитиви, заради искреността си към Джулиана, но по-скоро думите й звучаха снизходително и на разклатената психически Джу толкова й трябваше да набере. Така със сигурност Анелия и Ганка подпечатаха, че няма никакъв шанс Джулиана да гласува за някоя от тях на финала.

Същото и с вече споменатата от Kalista прекомерна агресия в тона на Ганка към Борислава. Не ти вярвам, не ти вярвам. Ще кажеш Борислава заяви нещо безумно. Тези моменти изглеждат на пръв поглед не особено важни, но мисля, че играят голяма роля във финалния вот.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 23:18 от Oliboo

# 176
  • София
А що се отнася до сравнение на Кари и Ози - абсурд. Ози беше социален инвалид. Карин далеч не е такава, тя е дошла във формата с патерица и силен съюзник. Крайно нечестно спрямо останалите.

Никъде не съм написала, че Ванко е създал впечатление на редящ умело пъзели. Написах....каквото написах, стои си, а че друг го интерпретира според личната си субективност  не е мой проблем.
Trollface

Същото може да се каже и за Ванко - ако той е "патерицата" на Карин, обратното също важи. Дори смятам, че ще стигне по-далеч от нея, само не съм сигурна дали ще бъде считано за нечестно, ако (въздържам се от това да кажа "когато") това се случи.

# 177
  • София
И мен този епизод ме накара да се замисля доколко Ганка и Анелия водят добре играта. Според мен Анелия очакваше позити, заради искреността си към Джулиана, но по-скоро думите й звучаха снизходително и на разклатената психически Джу толкова й трябваше да набере. Така със сигурност Анелия и Ганка подпечатаха, че няма никакъв шанс Джулиана да гласува за някоя от тях на финала.

Същото и с вече споменатата от Kalista прекомерна агресия в тона на Ганка към Борислава. Не ти вярвам, не ти вярвам. Ще кажеш Борислава заяви нещо безумно. Тези моменти изглеждат на пръв поглед не особено важни, но мисля, че играят голяма роля във финалния вот.
Много си повярваха те. Отстраниха великия стратег и се взеха насериозно ми се струва.
За Ганка съм сигурна, но за Анелия се надявам да бъркам.... Времето ще покаже.

# 178
  • Другата България
Разликата е, че Ванко открито фаворитизира Карин и открито казва, че тя ще е последният оцелял.
Играе ЗА нея. И с такава нагласа е дошъл.
Но това вече го писах, и за мен то е очеизвадно.

# 179
Не харесвам Ванко и Кари, но трябва да ги поздравя за това, че може би единствени до момента не се самозабравиха в нито един момент. Йо и Бо го направиха, Зоран е винаги на ръба, сега Ганка и Анелия са на този етап. Докато те двамата вярват само един на друг и са винаги нащрек.
И да отбележа, че спойлерът от Уики не е спойлер за щастие.

Общи условия

Активация на акаунт