🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 172
  • 912
  •   1
Отговори
# 630
Колкото и да не харесвам Зоран (аз много, ама много не го харесвам), според мен той играе най-добре и е почти сигурно, че ще спечели. Но пък те и другите толкова си могат, щом като не виждат заплаха в негово лице и той все още е в играта...

# 631
Ах, дано спечели Зоран. Само за него ще съм напълно доволна, но не ми се вярва.

# 632
Още нещо Ганка каза между другото - "не го очаквах това от теб" 😅 не знам дали беше отправено към Анелия, или Зоран, но тя и на двамата още на съвета държеше сметка. Тя и Ванко наистина са един за друг. И за двамата достойните са само тези, които им правят шпалир към победата. Ако някой има лични амбиции и цели, то мигновено е недостоен.

И пак ехиден смях, когато си говори с Александра и Александра й сподели, че Борислава казала, че се чувства като на заколение. Като Борислава каза, че ще се прави на умряла лисица и ще говори пред тях, че приема напускането си, тогава си помислих, че може да пресоли манджата с подобни публични мелодрами и да я усетят, но хора като Ванко и Ганка са толкова арогантни, че не могат да видят дори най-елементарния трик. За тях е непонятно, че някой не би им подарил победата, даже с панделчица опакована. Пък и за много умни се мислят 😁 ще гласуваме ся за Зоран да го сплашим и да се подсигурим хъ хъ хъ.

# 633
Зоран е прекалено хлъзгав и конфликтен,не знам кой от журито би гласувал за него,колко коалиции смени...А и дано не стигне до финала де.Александра е непредвидимия глас в момента,ако успеят да я привлекат ще изгонят тримцата,ама не ми се вярва Ганка ще я обработи добре според мен,лесна е за манипулиране.

# 634
А защо Борислава не му каза на Денис по нормален начин за идола, ами "може и да има  идол", "ще дойде отнякъде", "ще видиш"... и други подобни увъртания? Нали искаш да те подкрепи този човек? Ти така показваш, че му нямаш пълно доверие, как ще очакваш после същото.
Да не говорим, че това, което му каза, така или иначе беше достатъчно, ако той беше решил да я прецака. Защо тогава не говори с него в прав текст...

И другото - защо продължават с тези статични, скучни игри? Жените да не са инвалиди, могат повече от това да висят, да крепят топки и да седят на един крак. Unamused

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 01:16 от MondoCane

# 635
Бях преброила преди време гласовете, ако на финал са Зоран и Ванко. По моите предложения резултатът беше в полза на Зоран.

# 636
Колко коалиции е сменил Зоран?
Гласува последователно с Йо, Бо и Денис. Хлъзгав е, да. Подхвърля полу-истини - това че Йо/Бо щели да му забият нож в гърба. Но до момента е лоялен към съюзниците си откъм действия.

Днес не мисля, че имаха друг полезен ход. Ако бяха подвели Анелия да гласува за Драго, а самите Зоран и Бо бяха гласували за Ганка, можеше да тласнат Анелия в лапите на Кари и Ванко. Анелия не беше готова да гласува за друг освен Алекс и Драго. Измежду Алекс и Драго - Драго е по-вреден.

Сега вече трябва да си скъсат трибуквието за награда (арбитър) и имунитет. Само така могат да разчистят Алекс, Ванка, Ганко и Спаска.

Скрит текст:
Ганка ми се вижда доста злобна. На всички иска отчет - “Не ти вярвам!”, “Защо не ми каза?” (А ти коя си?), “Не го очаквах от теб.” От високо се пада най-болезнено. Дори да стигне финал, не мисля, че някой ще гласува за нея (освен “стратегът” 🤣).

# 637
Ганка откъде вади това самочувствиe? Пуска си гласа за Зоран, а после се обръща и пита “Ти що не ми каза?” за идола на Бо. Wtf?! Ами очевидно е честен с теб колкото и ти с него. Искам я вече вън и аз, а отначало ѝ симпатизирах.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 00:19 от Морско_момиче

# 638
Искам да видя момента, когато Ванко, Карин и Зоран гласуват един срещу друг. Просто се моля да го видя.

# 639
Алекс, Ванка, Ганко и Спаска.
С глас се засмях.

# 640
Бях преброила преди време гласовете, ако на финал са Зоран и Ванко. По моите предложения резултатът беше в полза на Зоран.
Слагам го в спойлер, но то е по-скоро спекулация.....
Скрит текст:
В един от надкастите, Туджаров спомена че знае кои стигат до финала и че не се знаело как точно ще се разпределят гласовете. Т.е.че наистина било оспорвано. Може наистина финалистите да са от два лагера. А ако са трима (най-вероятно) и третия е от твоята коалиция, то ти си прецакан, защото губиш един глас.

# 641
Финалът е прекалено далеч, за да се предскаже, а и много ще зависи от тройката финалисти. Примерно, ако Ванко и Карин са на финал , те могат да разцепят гласовете и да са вредни един на друг. Въпреки че там продължавам да вярвам, че има някаква предварителна уговорка за подялба, или най-малкото нещо, което е станало извън екран и може да ескалира, дори в "благородна жертва" преди финала, но да видим.

Борислава примерно на финал с Карин и Ванко би имала добър шанс. Йоана е гарантиран глас. Зоран не съвсем гарантиран, защото той има познанство с Ванко, но да кажем силно вероятен глас за нея. Анелия може да гласува за Карин, но не е изключено да подкрепи Борислава. Денис ще гласува за нея. Джулиана не е сигурно отново, но възможно. Мила също беше загатнала, че иска да играе с Борислава, така че защо да не я подкрепи на финал. В такава ситуация би имало само трима играчи, които със сигурност не биха гласували за нея, даже може би само двама, защото Александра не харесва Ванко (ако това не се е променило) и имаше лек конфликт с Карин по-рано също, така че не знам със сигурност за нея.

Разбира се всичко това при сегашните обстоятелства, които могат да се променят, а и финалистите може да са други. Примерно да кажем пак Борислава избутва до финал, но с Денис и Ванко. Тогава много вероятно Денис да вземе гласовете, които Борислава би имала шанс да вземе. Абе, много е рано 😁 а и говоря за Борислава на финал, но не ми се вярва особено.

# 642
И другото - защи продължават с тези статични скучни игри?
Честно казано, най-голямото ми разочарование този сезон е липсата на  по-динамични игри, задължително придружени с пъзели като основен елемент във всяка игра. И докато при американските сезони гледам с кеф, както игрите, така и всичко останало, тук интереса ми е главно около съветите и разговорите преди тях.

# 643
Да, пъзелите дотук сигурно бяха 3 в целия сезон.  Айде да не са на всяка игра, ама през игра, през две...

# 644
Съдите активните играчи, а те не се страхуват да "ръководят" и знаят, че така са най-застрашени.
Бо, Зоран, Ганка, Анелия е доста емоционална, но реално те са факторите в играта. Какво лошо има някой да има самочувствие, ако не обижда и не накърнява нечие друго?
Денис какво е направил до момента, Алекс има ли ход?
Кари е сигурна любимка и бавно, но сигурно си върви спокойно напред, подрепяща, разбираща. Зоран я пази, тя него, Ганка очевидно няма да предава. Дори за момент не се осъмни в Анелия, доста наивно от нейна страна.
Все нехаресвани са можещите, ами признайте им вече това, че могат и мислят.
Много е неприятно да се четат обиди от анонимници.

Общи условия

Активация на акаунт