🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 195
  • 912
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Е защо пък Карин да гони когото и да било?! Тя не иска да гони никой. Тя иска гласовете им накрая. И засега се справя чудесно.
На Зоки и Борислава тактиката към момента е "бързай бавно". Денис смятам е солидно с тях. Мисля, че и те го знаят. Анелия ще отнесе хейт, което също им е добре дошло, а и поизравниха бройката. Има други лостове, които могат да ползват за сл. съвет – идоли, преговори и т.н., но ще трябва да се напънат на игрите и да търсят новия идол.

# 616
  • пустинен пъпеш
Ганка доста нагличко хем  гласува срещу Зоран с вероятност да го изгони,хем същевременно му държи и сметка защо не и' е казал за идола на Бо.

# 617
Карин хубаво не иска да гони, но да не изхвърчи тя накрая.

# 618
То нямат избор дали да не е Драго или Алекс, защото Анелия си е все още в коалиция с Ванко, Гани и Кари и не би гласувала за тях, а те без нея не могат да изгонят друг. Не смеят още да ѝ предложат някой от тях, защото тя не е твърдо с тях и би изпортила.

Аз искам Ванко да си тръгне, ама Анелия не би гласувала за него и не мисля и че я устройва директно да си предаде коалицията.

Това мнение е 1:1 с моето. Дори се учудвам колко много хора тук се надяваха на друго развитие. Нямаше как да стане, Анелия не им е сигурен съюзник още и нямаше да гласува срещу Ганка или Кари. За Ванко не знам дали и Зоран щеше да гласува, че уж дума са си дали, нищо че тази на Ванко се видя, че нищо не струва.

Все пак имаше изненадани физиономии, най-вече от това, че Анелия не е безгласна буква. Ганка направо беше потресена, че Анелия не я следва сляпо и проявява дързост да си гласува както тя иска. Очаквам Анелия да си търси нов съюз. А най-вече очаквам всички да започнат да търсят новия идол (предполагам ще има такъв), защото ако сега не са разбрали как се обръща играта с него, по-добре направо да ги гонят без право на острова даже.

# 619
Искам да направя и един паралел. Когато Александра се изтупа много лошо от оная дъска, точно хората с които тя сега отчаяно иска да играе се прозяваха и не реагираха по абсолютно никакъв начин. Ако се сещам правилно реакциите на уплах дойдоха само от Георги (от нейния отбор) и противниковите играчи, а днес масово имаше ах-кане, когато за половин секунда Ганка изглеждаше отвяна, та чак имаше хора скачащи във водата да го играят спасители (които щяха да удавят Анелия и Зоран между другото), когато вече Ганка показа, че е окей и си отиваше на мястото. И на Александра пак не й щраква какво е отношението към нея 🤦‍♀️

# 620
А Анелия жертва жена, която ѝ вярваше на 100% - Ганка сама го каза, за жена, която иска да играе с нея защото ще прехвърли мишената си върху нейния гръб.....мдааааа, гениално и "гениално", и за двете......
Ани просто наистина е много малка, хайде да го кажа по друг начин - млада.
Така в любимия ми сезон -16ти, на американския Сървайвър, имаше един от феновете, млад  мъж - Джейсън, същия, който отвя Ози на играта, която беше като тазвечершната. Сърцато момче, много добро момче. Така го врътнаха и го излъгаха почти на финала, жените - той беше останал сам само с жени, едната беше Парвати, че той си даде спечелената огърлица - имунитет на една от тях. И естествено, го изгониха.
Вероятно не е най-добрия аналог, обаче младостта си е младост, каквото и да си говорим. Първо действаш, после мислиш.
Ани нищо не е жертвала.. Ани нямаше подкрепа от Ганка, а Ганка казва че й вярва на 100 процента в смисъл че Ани ще я слуша, а не че Ганка ще направи същото за нея..

# 621
А Анелия жертва жена, която ѝ вярваше на 100% - Ганка сама го каза, за жена, която иска да играе с нея защото ще прехвърли мишената си върху нейния гръб.....мдааааа, гениално и "гениално", и за двете......
Ани просто наистина е много малка, хайде да го кажа по друг начин - млада.
Така в любимия ми сезон -16ти, на американския Сървайвър, имаше един от феновете, млад  мъж - Джейсън, същия, който отвя Ози на играта, която беше като тазвечершната. Сърцато момче, много добро момче. Така го врътнаха и го излъгаха почти на финала, жените - той беше останал сам само с жени, едната беше Парвати, че той си даде спечелената огърлица - имунитет на една от тях. И естествено, го изгониха.
Вероятно не е най-добрия аналог, обаче младостта си е младост, каквото и да си говорим. Първо действаш, после мислиш.

Накрая момчето което излъгаха по този начин беше Ерик, - излъгаха го Парвати ,Аманда  и Сюри. Джейсън  също го излъгаха по сходен начин малко по рано, пича  даже имаше идол в джоба си и го не игра  завалията.

https://www.youtube.com/watch?v=qDXvqrb_ml0

Въобще в тоя сезон жените около Парвати направиха мъжете  луди и щастливи. Цирк!

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:38 от razorr

# 622
# 623
  • Другата България
Явно проблемът е в мен, в нас, в тези, които не вярвахме, че изборът ще е толкова очеизваден, предвидим, ясен.
Явно очакванията ни са твърде големи и гледането на много сезони на много чуждестранни формати ни карат да правим аналог и да очакваме едва ли не гениални ходове, които буквално да взривяват играта и да оставят и нас, и журито със зяпнали уста. Още помня реакцията именно на журито, когато си тръгна Ози - сигурен фаворит, с идол в джоба. За самия него да не говорим. Пак от същия сезон на американския Сървайвър.
Мдааа, отивам да си сипя едно, и утре ще протестирам. Срещу себе си.
Даааа, Ерик. С дългата къдрава коса, да, аз се усетих, че и по-рано го обърках, Джейсън беше друг.
Благодаря ти. Hug

# 624
Ганка доста нагличко хем  гласува срещу Зоран с вероятност да го изгони,хем същевременно му държи и сметка защо не и' е казал за идола на Бо.
Всъщност му го каза в смисъла на “Ако беше казал, сега нямаше да си ходиш”. Пак го гледах този момент внимателно.

# 625
Замислих се нещо.Никога до сега не сме виждали разговор само между Ванко и Карин и някакво обсъждане на стратегии и наговаряне.Поправете ме ако греша,лично аз не се сещам за такъв момент.Което още повече затвърждава мнението ми че освен познати от преди имат и някаква спогодба за финала/парите и че си говорят явно тайно и скрито от всички.

# 626
Явно много съм надценила Анелия и монтажистите, защото си помислих че Анелия нарочно изтропа на Карин, за да може втората да каже на Ванко и на съвета да спасят Драго, мислейки си че ще прецакат Бо и Зоран. А те всъщност ще се целят в Ганка. Ех, мечти...

# 627
Днес обаче Карин малко или много предаде Ванко, като не му каза за Драго. Но ако имат предварителна уговорка, това е без значение.

# 628
  • София
Както винаги - на нас ни е много лесно отвън. А и искаме нещата да станат ако може веднага.
А Бо и Зо всъщност много добре си подредиха приоритетите. Йо също беше мега доволна. Така че, наистина не знаем всичко. А и няма как.
Сега бавнчико ще се устремят към следващата си цел. Предполагам Александра.
И после вече стигаме до заветното трио ГаВаКа.... или както там ги кръщаваме напоследък.
Дали ще успеят.... Ами вече не съм сигурна, защото според мен изтърваха момента. Но тайно се надявам на други моменти...

# 629
Извода е от всичко видяно, че най-тъпа е Карин. Тази вечер можеше да изгони който си иска
Изцяло субективен извод. Гласът ѝ можеше да доведе само до равенство между Зоран и Драго или да бъде празен глас за трети човек.
Споделяйки с останалите , насочват вота срещу най-неудобния след Бo. Не си мръдна пръста понеже е спокойна за себе си Кари ..дали е наясно че ще ходи в журито след този ход
юще ми се Мила да види Анелия в истинската и светлина и да не гласува накрая за нея .
На двата ми минуса , заменям заемащият ги до сега Зоран с Анелия която слиза директно от двата ми плюса

Общи условия

Активация на акаунт