🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 198
  • 912
  •   1
Отговори
# 600
Само с двата гласа на Зоран и Бо можеха да изгонят Ганка, ако Анелия беше пуснала празен глас за Алекс. Според мен и двете не се усетиха за тази възможност. Йо съм сигурен, че нямаше да пропусне да я надуши. Защото Анелия и Бо знаеха разпределението на Ганка за вота, че е 4 за Бо и 2 подсигуряващи за Зоран от Анелия и Ганка. Ако бяха стоплили, че с отказа на Анелия да гласува за Зоран осигуровката на Ганка отпада ...
Златен шанс беше това, но пропуснат.
Пак казвам, основното беше, че не съобразиха, че със смяната на вота на Анелия отпада и осигуровката на Ганка срещу идола. Просто го пропуснаха този момент.

# 601
  • София
Каква мишена като всички я бутат  напред -  и искащите и не
искащите.
В поста си казвам, че Карин не е сложила мишена на някого (а не че тя има мишена на гърба си), не е казала, че иска някоgo вън незабавно, дори като гласува за Борислава, тя гласува с мнозинството, а не защото държи Борислава да е изгонената.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:15 от La Vikinga

# 602
Извода е от всичко видяно, че най-тъпа е Карин. Тази вечер можеше да изгони който си иска

# 603
  • София
Можеха да махнат Ванко и да привлекат Алекс и Драго. Сега нямат шанс за Алекс
Невъзможно беше за тях да привлекат Драго, който няколко пъти каза, че гласува и ще гласува за Борислава, защото не се справя в игрите, тялото му е в обединеното племе, но съзнанието - някъде преди обединението. А Александра щеше сляпо да последва Драго. Нямаше вариант, в който Драго да играе "със слабите".

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:14 от La Vikinga

# 604
Анелия сътвори чутовна глупост тази вечер и ако не беше Драго целта, нямаше да и се получат нещата. Значи Борислава и се доверява, а тя отива да се разтовари пред Карин. Не очаквах такава идиотщина от нея, имах я за по-прозорлива, но явно съм се излъгала.

В ретроспекция, ми се иска да бяха стреляли по Ванко, той е свързващото звено между Ганка и Карин.

Не знам Драго за какъв се помисли, но до вчера обикаляше като цветарка и се молеше да не гласуват за него, днес вече нарежда кое как да стане. Не съм разочарована, че си замина. Де да можеше с него да си тръгнат Ванко и Ганка.

Много искам да видя нещо повече от Денис. Какво ли им е направил на продукцията, че го оставят в такава мъгла?

Йо и Джу бяха гримирани потресаващо тази вечер. Без грим в играта изглеждаха в пъти по-добре.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 23:30 от Дидичка

# 605
И на мен ми се искаше да изгонят Ганко, или Ванка, просто защото и двамата ме дразнят 😁 но не виждам как го считате за силен вход. Изгонването на Драго беше единственият разумен ход, който може да не им гарантира успех в бъдещето на 100 %, но е най-добрият шанс, който сами могат да си дадат. Та тя Анелия изпя това на Карин, сериозно ли вярвате, че нямаше да я предупреди, ако на пангара беше Ванко?

Е, предполагам другата опция беше Бо да не й каже за идола, със Зоран да гласуват против Ванко/Ганка и бай бай, но тогава пък Анелия щеше да се чувства изиграна и нямаше да гласува за тях в бъдеще.

С този си ход нараниха другия съюз, било и с неосновен член. Затвърдиха и противоречията между Ганка и Анелия, та ако Анелия се колебае дали да играе с Борислава и Зоран, сега е много вероятно, че Ганка собственоръчно ще я избута при тях.

На мен ми е чудно защо Алекс толкова твърдо е захапала да играе с тях, та те са същите хора, които щяха да я изгонят, ако Борислава не се беше навила да я спаси на онзи съвет. Не, че мисля, че е длъжна да играе с Борислава, заради това, защото това беше ход за собствена изгода , но все пак ми е странно, че е залюбила хора, които толкова ясно й показваха, че я считат за ненужна в старото племе.

# 606
Всъщност Бо,евала развали успешно една коалиция Гани и Анелия.
Анелия няма шанс да спечели глас от журито след днешното си решение.И да постла на другачето  Карин необезпокоявана чука на финала.За мен Карин си играе играта много добре,без да се набива на очи.
Анелия не блести с много анализаторство,много добре подаде и Бо добре я усети.Стратегически много добър ход,изравни силите и разби една двойка.

# 607
Извода е от всичко видяно, че най-тъпа е Карин. Тази вечер можеше да изгони който си иска
Не можеше, защото Бо си игра идола, а за всеки друг трябваше поне още 1 глас за равенство. Можеше да гласува за Зоран, когото харесва или за Драго, което е излишно.

# 608
  • София
Изцяло субективен извод. Гласът ѝ можеше да доведе само до равенство между Зоран и Драго или да бъде празен глас за трети човек.

# 609
Денис ми е Георги Кехайов. Момчето има всички шансове да стигне финала и да събере гласовете там.

# 610
  • Другата България
А Анелия жертва жена, която ѝ вярваше на 100% - Ганка сама го каза, за жена, която иска да играе с нея защото ще прехвърли мишената си върху нейния гръб.....мдааааа, гениално и "гениално", и за двете......
Ани просто наистина е много малка, хайде да го кажа по друг начин - млада.
Така в любимия ми сезон -16ти, на американския Сървайвър, имаше един от феновете, млад  мъж - Джейсън, същия, който отвя Ози на играта, която беше като тазвечершната. Сърцато момче, много добро момче. Така го врътнаха и го излъгаха почти на финала, жените - той беше останал сам само с жени, едната беше Парвати, че той си даде спечелената огърлица - имунитет на една от тях. И естествено, го изгониха.
Вероятно не е най-добрия аналог, обаче младостта си е младост, каквото и да си говорим. Първо действаш, после мислиш.

# 611
Денис ми е Георги Кехайов. Момчето има всички шансове да стигне финала и да събере гласовете там.

Hands Plus1Hands Plus1

# 612
Малко трудно да събере гласове, ако е срещу “народните” любимци Ванко и Кари, но няма да се изненадам и така да стане. Дано! Само той, Бо и Зоран заслужават финал. Другите са наперени петлета.

# 613
Не мога да разбера как Карин продължава да има пълно доверие на Зоран. Той зад гърба им се наговори с другата коалиция. Карин се мисли за много умна, но хич не е. Според мен няма да е на финал. Прогнозирам, че Зоран, Денис и Ванко ще са финалисти.

# 614
  • София
Нито една от драмите не ме впечатли, съдейки само по монтажа, бих казала, че хората извън коалицията на Борислава, Зоран и Анелия (+/- Денис) ще гласуват за Борислава и тя ще използва идола, за да изгони Драго. Ако Карин не беше толкова предана на Ванко, щеше да осъзнае, че е на дъното на многобройната коалиция и че е много по-добре да се присъедини към малобройната такава, където ще е равен член. Мисля, че това беше целта на Анелия, когато я избра за посланик - да ѝ покаже, че иска да я направи част от тяхната коалиция.
Победа за монтажа. Останах доволна.

Общи условия

Активация на акаунт