🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 136
  • 912
  •   1
Отговори
# 765
Непопулярно мнение:

Доста хейт отнесоха Ганка и компания. Пък разни лицемерни прояви имат и Ани, и Зоран. Струва ми се, че има малко двоен аршин.
Не съм фен нито на едните, нито на другите.
Само може би на Бо донякъде...

# 766
Непопулярно мнение:

Доста хейт отнесоха Ганка и компания. Пък разни лицемерни прояви имат и Ани, и Зоран. Струва ми се, че има малко двоен аршин.
Не съм фен нито на едните, нито на другите.
Само може би на Бо донякъде...

Мисля, че Ганка отнасят хейт, защото от монтажа изглежда така все едно осъждат останалите за всяка тяхна стъпка. А синхроните на Анелия и Зоран са така монтирани, че се вижда, че те просто си играят играта. Като мога да призная, че това са монтажи, много неща не ни се показват и е възможно да пропускаме моменти, които са провокирали дадено изказване.

# 767
Гаванко отнасят хейт, защото се налагат и нападат, а другите се защитават или поне така ни показват наистина. А и към финала вече има пристрастия. Аз съм за отбор Зобани и ги искам тях на финал.

# 768
  • София
Хахаха, Гаванко и Зобани.... С глас се смея.... Какви ли вече словосъчетания не измислихме JoyJoyJoy

# 769
Ганка основно отнася хейт заради злорадството, което демонстрира, когато изгони някого. Заради нагласата "къде съм аз, къде сте вие". Заради чисто човешки реакции, които не ни допадат особено.
Анелия излъга и предаде, но се видя колко и е трудно да се реши на такава постъпка, та дори си потърси душеприказчик.
Затова към нея няма такъв хейт, както към Ганка.

# 770
Зоран отнесе доста хейт в определени моменти. Казвам го, защото и аз съм си ползвала черпачето за него. Grinning Анелия също беше доста критикувана последните два епизода. Ако имаш предвид конкретно критика за лицемерие - според мен е нормално Ганка и компания да отнасят повечето плюнки за ​тяхното лицемерие и други чисто човешки недостатъци, защото само тя и Ванко играят играта със заявка за достойнство и чест, а всъщност ако отстраним фактора "Сървайвър", те седят зад най-подлите постъпки в този сезон. Кой се чувстваше най-предаден след изгонването си и най-излъган от приятели? Георги. В основата на този заговор кой беше? - Ванко, Ганка и Анелия. Последната беше единствената, която се опита да му подаде някаква сламчица да се спаси, докато Ганка се присмиваше, а Ванко беше хипер доволен как планът им се е получил. Георги и с двамата е имал доста приятелски отношения, така че ако те виждат играта като отражение на реалния свят, така ли биха третирали човек, който винаги се е отнасял добре с тях? И пак казвам, за мен изгонването на Георги не е проблем, даже беше гениален ход от тях да го метнат така, но ако съдим по техните собствени думи, че искат да играят с достойнство, без манипулации и както биха се държали в живота - ееемиии, тогава това доста лошо рефлектира върху тях, особено когато си позволяват да съдят другите.

И да допълня нещо за Борислава - тя сега е много харесвана тук, няма какво да се лъжем, но тя и Йоана също обираха доста обиди. Бих даже си позволила да кажа, че много от тях бяха доста несъстоятелни и базирани просто на това, че много хора имаха проблем с физиономиите, които Йоана била правила Grinning и какви интерпретации хората си правиха само на нейните гримаси, въпреки че те често не кореспондираха на думите и действията им с Бо. Както им се отвори тази репутация на огромни злобарки и манипулаторки, въпреки че те цялата си стратегия накрая разбиха, заради личните си симпатии към Зоран, което далеч не е постъпка на такива изпечени кучки. Отново с извинение за лошия език.

# 771
Съгласна съм Йоана беше по арогантната и проблемна в тяхната двойка,затова и бързо привлече внимание с голямата си уста и я махнаха.Очаквам същото с Ганка,Анелия е по прикрита.Лично аз отначало само Александра харесвах и донякъде Драго.От сегашните де,иначе Милен ми беше фаворита.Зоран ми играе Ръсел от началото,личи си че му е стратегия,Ванко не го харесвам грам,Денис взе да ми се издига в класацията.

# 772
Да, в началото Йо и Бо отнесоха доста хейт, какви ли не бяха: безлични, слаби, интригантки и какви ли още не. А на мен двете девойчета от Бонток ми харесаха още преди да запомня коя коя е.
Хареса ми, че горят в играта и мислят постоянно за нея - още в един от първите епизоди се наговаряха нещо и после си казаха да се връщат един по един в племето, да не си помислят останалите, че са се наговаряли.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:26 от Дидичка

# 773
Относно предупреждението на Ани за изгонването на Георги -  пак е малко предателство. Те си измислят обща стратегия, тя ще гласува срещу него, но и ще му снесе преди това. Хем вълкът сит, хем агнето цяло. Ами не става така. Случката с Георги е подобна на тази с Ганка и Ванко. И той си помисли като тях, че ще казва, а другите ще слушат. Пак не става. Истината е, че Сървайвър е едно надлъгване и няма добри и лоши.

Също според мен, ако Ани беше по-хитра, щеше да гласува срещу Бо (съгласувано с нея).

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 10:55 от Alucard

# 774
Не, че нещо, ама всичките ни мнения са на база показаното от сценаристите.
Да, на някои повече им допадат агресивните хора, на други по-обраните, а на трети "мишките". И така решаваме кой ни харесва и кой - не.
Но при условие, че играта е била миналата година, каквото е станало, вече е история и всъщност някой е изрязал, каквото е решил и го е монтирал, за да го гледаме... Реално погледнато и ние сме манипулирани Joy
Истината е, че Джу може да е готин човек в живота, но на екрана не показа нищо, с което да спечели фенове.
Алекс може да е мъжко момиче, но всеки път, като заговори пред камерата, очаквам ла ливне сълзи и сополи от мъка и страдание....

# 775
Анелия беше много по-груба с Драго, отколкото Ганка с когото и да било. Бо мислите, че отвътре не иска да скочи от радост за Драго ли? Иска, но всичко там е обмислено, дори поведението, има и актьорска игра при нея и Зоран, много упешна при което!
Мисля, че и Анелия е гледала и попивала доста, не е точно от натуралните играчи, иска гласа на всеки от журито. Отиде да лицемерничи при Джулиана, на дуел с Мила подкрепя и двете, знае, че Ганка няма да я предаде, споделя на Кари, близка е със Зоран и Бо, загубила е до момента единствено Драго сигурно. В същото време Ганка поема риска да бъде мишена като главно действащо лице, не е добър ръководител, защото не слуша съюзниците си, но не е актриса, изразява емоции, не е обиграна.

И в заключение най-подготвени за играта са Зоран и Бо, според това, което ни показват.

# 776
Определено е така. Във всички лайфове се споменава постоянно "това не беше показано". Все пак си мисля, че повечето неща са ни ясни, дори и да трябва да си запълваме някои празни места с наши интерпретации. Въпреки че както споменах в предишен коментар на мен ми стана много интересно, че Борислава заключи вчера в инстаграм, че би избрала Ванко за финалист, защото той няма да вземе много гласове, пък и за капак индиректно го нарече глупав 😁 беше нещо от сорта на как не се страхува от игра директно с Ванко, защото смята, че ако сложат пъзел, или палене на огън ще победи. Специално за пъзела каза как ще чакат Ванко до утре да нареди пъзела, нещо такова 😁 та мисълта ми е, че от думите й съдя, че много хора са намирали Ванко за дразнител, а това не ни е показано. Или просто тя е заблудена за симпатиите на другите към Ванко, но не ми се вярва, защото и Анелия кимаше в съгласие.

Карин също е голяма енигма. Някакви лимитирани кадри с нея, предимно когато казва, че е гладна. То е ясно, че има харизма и отношение в общуването си с хората, което ги привлича към нея, но не ни показват тези малки моменти, за да видим.

# 777
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 26 - Интервю с Владо Карамазов (1 част)

Интересно интервю с Владо и как той би играл играта Сървайвър... 🙂

Изгледах лайфа с Бо, Ани и Ваня и съм много доволен като цяло. Много интересен лайф. То вие тук сте казали всичко, няма какво да добавя. Наистина Драго е бил голям дразнител и стара цел на Бо и много неща са ни спестени. Например Драго е искал да се гони Зоран (?!), а нас ни спускат видео в което той казва на Кари, че не трябва да го гонят сега. Така че аз така или иначе писах, че хода им да го елиминират беше правилния за този момент от играта и нямаха друга реална опция без да си навредят на играта. След лайфа вече нямам капчица съмнение.
Това което ми направи впечатление е, че и двете (особено Бо) биха искали евентуално Ванко да е с тях на финал, защото бил идеален и нямал шанс да събере гласове. Хмм, интересено... Явно знаят, че другите не го вземат сериозно (Джулиана каза за него във вчерашния 'Зад кадър' че е позьор) и явно има много спестени материали  с него, защото е близък с Иван и Андрей и му щадят образа.
Но интересно, Анелия не усеща Карин като заплаха. Ама никаква. Едва ли не ако тя е на финал заедно с Кари, то последната нямала шанс. Аз така изтълкувах нейните думи. Ами ние виждаме съвсем друго, не знам... Или Ани бърка и това си е нейно мнение, или настроенията там са били коренно различни.

# 778
Е чак пък спестени кадри за пазене на имидж да има - не мисля. Епизодът е час и половина, има по 3 на седмица, не могат да ни запознават надълго и нашироко с участниците, дори и сега като останаха доста по-малко.

Пък и то нашето мнение като зрители не е много важно... освен ако няма телевот. Дано няма!

# 779
Дотук в сезона не сме видели големи предателства от никой. Нито Карин беше близка с Йо, нито Ванко със Жоро. Силните алианси Йо-Бо-Зоран не се предадоха, нито Ванко-Карин-Ганка, нито за момента Анелия-Ганка, даже и по оста Анелия-Мила-Ганка още има съюз. Тъй че няма причини за хейт по някого.
Естествено, всеки си има симпатии, не го кефи играта на някой или го кефи. Най-голямото двуличие до момента за мен е поведението на Анелия през изминалата седмица, а и не само. "Аз ще те гоня, ама те предупреждавам и ти не се сърди, че да гласуваш за мен", "Аз ще играя с другата коалиция, ама то не е предателство, а по симпатии, още съм и във вашата"
Ганка и Йо дразнят/дранзеха със самочувствие и прекалена увереност, че те диктуват парада. Но реално Борислава и Анелия по-хитро оцеляваха скрити в сенките им и това се вижда вече. Особено с Йо. И все пак за мен най-хитрият играч е Зоран. Така се върти, че хем е откровен, хем никого не е предал от по-близките си играчи, хем има вариант за изход от всяка криза. После е Карин, чак след това Бо, Денис и Анелия. Ванко и Ганка сякаш покрай флирта си изгубиха позиции и доверие.

Общи условия

Активация на акаунт