🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 138
  • 912
  •   1
Отговори
# 780
За мен Бо се издигна с играта си, особено, след като остана сама. Ганка също се сгромоляса с играта си. Разликата между Гаванко и останалите е тяхната надменност и  присмех към другите. Едва ли не - няма как да ни стигнете вие нас. Другите играят играта и се вижда колко им е неприятно да гласуват срещу определени хора или да подхлъзват околните. Чиста радост от това обаче има в очите на Гаванко. Много ще се радвам да ги изпратят по живо по здраво към журито. Дори ще стискам палци на Мила да ги
победи. Кофти хора са Гаванко, затова и се надушиха магаретата.

# 781
Добре де, но това е само една игра. Чак такова генерално мнение какви хора са, ми се вижда крайно.

# 782
  • София
Но интересно, Анелия не усеща Карин като заплаха. Ама никаква. Едва ли не ако тя е на финал заедно с Кари, то последната нямала шанс. Аз така изтълкувах нейните думи. Ами ние виждаме съвсем друго, не знам... Или Ани бърка и това си е нейно мнение, или настроенията там са били коренно различни.
Ха, ето, значи и ти си го усетил.
Същевременно, конкретно Ани пък каза, че едва ли не иска да е с Карин на финал.... Не я определи чак като безобидна, но не знам защо останах с такова усещане.
Изобщо, наистина, започвам да се ядосвам какво всъщност ни показват. Защото явно има разминаване с това, което ние виждаме и това, което се случва наистина при тях.
Факт е, че никой от тях не може да види пълната картинка, както се случва за зрителя. Но пък и не се знае какво са избрали да покажат на въпросния зрител.
Ние тук смятаме, че Карин остане ли на финал е абсолютния победител, а виж какво излиза... Поне според Анелия.
Бо например пък каза, че тя се страхува от Кари. Но останах с впечатление че е по-скоро да не я предаде отново, както направи с Йо. Сподели, че на тоя етап от играта все още не се е оттървала от идеята за отмъщение. Т.е. дори нейния страх е конкретен и няма нищо общо с нашата теза.
И не мога да се оттърва от мисълта, че дори и ние да си мислим, че Карин е толкова добра, че дори не се усещат, те всъщност знаят кой е на финал. И може би имат реална причина.

# 783
Ами може би Карин не е на финал. Аз залагам, че Зоран не само е на финал, но и ще спечели.

# 784
  • София
Специално за Ванко, няма абсолютно никакъв вариант да ми хареса неговата игра, ама по никакъв начин. В който и да е формат. Първо, аз не понасям фалшиви герои. Той си мисли, че като е искрен и не е предател. Не, Ванко, просто означава, че освен предател си и глупав. Аз си падам повече по злодеите и като цяло по-играчи, които правят ходове и движат играта напред. И играчи, които правят сезона харесван и обсъждан. Винаги съм адмирирал това във всеки един формат. Ако напълнят един формат с хора като Ванко, Милен и Андрей (последните двама са от ИВ), рейтинга ще е убийствено нисък. Милен поне имаше акъл.
Също така Ванко, дори не е добър в игрите. А е бивш лекоатлет и се занимава с фитнес от години и мисля, че е много добър в работата си. Личи си, разбира нещата, добър мотиватор е. Тренира известни хора, които няма да си хвърлят парите на вятъра. Обаче там и то при тази слаба конкуренция да не може да изпъкне??? Ами извинявайте ама си е обидно. Може би щеше да изпъкне повече ако имаше повече многокомпонентни игри. Има резон в това. Но не видях да плува добре и правилно, а в онази яката игра с кроса из джунглата, аха един Денис да го бие за малко.

За Ганка. Първоначално ми беше сред любимците. Изгуби ме в момента, в който каза, че тя е достойна и морална, а другите не са. Да добавя и за това неподправено злорадство когато отстреля някой недостоен. Така че няма как да я държа над чертата, само защото играе добре играта. Даже за това последното имам много сериозни резерви.

# 785
Добре де, но това е само една игра. Чак такова генерално мнение какви хора са, ми се вижда крайно.
Факт, наистина ги осъждаме като хора, без изобщо да ги познаваме. Хващаме 3 часа епизоди на седмица и както някой беше казал по-горе си съставяме мнение според тази манипулация от страна на продукцията.
Но това е рискът на участия в риалити формати и се надявам да го знаят всички, записващи се. Ще бъдат осъждани жестоко. Даже бих казала, че тук се срещат по-нормални мнения с тук таме обиди. Във фб е страшно, допълнително получават адски много хейт и на лични съобщения, което е абсурдно. Седнал някой да гледа предаване и е толкоз възмутен от героя в това предаване, че му пише на лично?!? Логика няма за мен.

# 786
Ами очевидно Ванко предизвика доста коментари, та било то и хейт. Също и Карин за лекоатлетка не се справя особено добре в игрите.

Всичко си е лично мнение, ясно, но както и други писаха, нашето мнение е на базата на това, което са ни показали монтажистите и други хора са казали за тях.

Edit:
В този ред на мисли за предателства... Не е ли и Ани предател предвид, че зад гърба на Ганка си прави друга коалиция? Същото важи и за Зоран, като толкова пази Бо, можеше при онова обсъждане, че само "силни" ще са на финал с Драго, Ванко и Кари, да припомни на Ванко за уговорката с Бо. А не да крои планове зад гърбовете им. Мисълта ми е, че няма добри и лоши. Всеки извършва понякога действия, които са под въпрос доколко са морални. Но това е играта, нека не ги съдим твърде остро и крайно.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:14 от Alucard

# 787
  • София
В интерес на истината, аз много се старая да ограничавам отрицателните си мнения. Е, може и някъде да съм показала негативизъм, но вероятно се е получило там където някой много ме е "предизвикал". Точно поради факта, че това е само едно предаване. И всичко може да бъде манипулирано според безброй причини, които всички сме ги посочвали по един или друг начин...  Тези хора навън може да са съвсем други, имат личен живот, приятели. Хора са.
Да, спор няма, избирайки да влязат в реалити, би трябвало да знаят, че хейт ще има. Задължително. И най-свестния, все от някъде ще получи коментар от сорта на "Тоя па кво ми се праи на светец! Мноо ме дразни!"
НО, те са на първо място хора. И ние сме хора. Всеки прави грешки, някой повече, друг по-малко. Въпрос на характер и зрялост ...
И всъщност искам да ви благодаря на всички за изключително големия комфорт, който чувствам тук, в тази тема. Независимо от гледните точки, спорът винаги е интелигентен и приятен и за четене, и за опониране!
Това по принцип се канех да го напиша като свърши сезона, но пък нищо не пречи да го повторя... Heart

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:27 от Каlista

# 788
  • София
Пусната е новата анкета!

Съжалявам, че още вчера не се пусна, когато всичко беше прясно, но нямах време. Пак има повече от 48 часа до новата тема, така че сме Ок за подобен по-кардинален въпрос. Ще има още такива запитвания. Периодично ги задавам, защото играта е много динамична и хората могат да си променят позициите.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:32 от Diavolo

# 789
  • Другата България
Прехвърлих само последните постове/страници, и оставам с впечатление, че 50% от нещата "не сме видели", "не сме разбрали", "не са ни показани". Въпреки това повечето от тях сме ги усетили и сме си изградили правилно мнение за участниците и отношенията. Или почти.
Ето на, аз вече не се ядосвам толкова на Ани и Бо за Драго. Че отстреляха него, а не Ганка/Карин. Ако наистина е бил такъв дразнител и "стратег", което просто не мога да си го представя. Та той относно идола нямаше никаква ориентация - нито за време, нито за пространство, нито за цел, нито за намерения. Наистина не мога да си представя Драго стратег. Забелязвах фиксацията на Анелия в него, но си я обяснявах с лична неприязън.
Относно Ванко изобщо не съм изненадана, аз от епизод 1 си казах, че не го харесвам, че ме дразни с това его и самочувствие, че е влязъл само за да се рекламира, че на ет.2 не блести с кой знае какъв потенциал, че дори е злобничък и самонадеян, макар и неподплатено с нищо насреща.....оказа се вярно.
Обаче се радвам, че не сгреших и за Зоран. Зоран е играч, и за мен от прочетеното и изпуснато от участниците, а и от личното ми мнение на база видяно, е на финал. Един от финалистите е. Което ме радва, той беше и е мъжкият ми вариант за победител.

# 790
И аз избягвам да си създавам лошо мнение за хората. Това е само вътре в играта. Нито ги познавам, нито ме интересуват. Ганка е много красиво и умно момиче. Ако е толкова злобна и саркастична обаче и навън няма да ми хареса. Ако не е и си е за играта, това е страхотно. Ванко не ме кефи в играта, но навън е доста изявен в това, което прави, а то е много важно, особено за децата, както каза Дявола. Като двойка се допълват и аз се радвам, че са се влюбили. В играта обаче Гаванко вън,  възможно по - бързо. Да освобождавт място за моите хора.

Моят любимец в играта е Зоран. Сигурна съм, че ще е на финал и дано спечели. Но навън в живота не знам какъв е точно, а и не ме касае.

# 791
  • София
Да, да, аз също коментирам само играта и това което виждам и посочих какво точно ме дразни мен лично.
Иначе и аз се радвам много за връзката им, отиват си и визуално и като мислене и подход. Желая им много любов и да станат семейство.

# 792
Единственият,  за когото смятам, че е кофти човек (не лош, просто неприятен характер), е Ивайло. У всеки друг съм забелязала и по някое друго хубаво качество и макар да са ми антагонисти в играта, не смятам, че са лоши хора. За писането на коментари и ЛС-та на играчите, нямам думи...

Ядосвам се, че ергенките веднага минават през Цитиридис и Преди обед, а Йоана още никъде не е гостувала. Защо така? Мисля, че другите доста по-бързо ги поканиха.

# 793
Защото Йоана не е в България предполагам. Като си дойде, тогава ще я поканят.
Вчера написах в лайфа, да го напиша и тук.
Най -хубавият и личен ерген на България е Владо Кармазов!:sparkling_heart:

# 794
  • София
Ахх, анкетата....
Ами гласувах си за Бо. Дори и привидно втора цигулка в коалицията им с Йоанна, пак си личеше че е изключително интелигентна, наблюдателна и интуитивна. Остана сама. Стъпи си на краката буквално веднага. Сама. Изгради си коалицията наново, разби другата коалиция и в момента триумфира.
Зоран ми е другият фаворит. Ще се радвам много, ако той спечели. Просто Бо е с едни гърди напред в моята класация!

Но, какво виждат очите ми?!? Анелия бързо бързо загуби фенската любов. Явно, въпреки всичко, последната седмица доста навреди на представянето й.
Но пък аз мисля, че не трябва да я отписваме още. Ще видите, че ще ни спечели отново Ани Smiling Imp

densi, Йо си е в България от миналата седмица... Аз също се чудя какво става и защо не я канят никъде. Даже първоначално мислех, че затова се прибира....

Общи условия

Активация на акаунт