🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 083
  • 912
  •   1
Отговори
# 870
Към остналата част от журито, надявам се
Това беше първото, което и аз си помислих. Smile
Браво на Ванко! От 132 гласа е захлебил един за него. Smile Ще го призная, ако събере 10. Smile
[/quote]
Може сам да е дошъл да си кликне на името 😂😂😂

Зоран е режисьор в БТВ, така ли? 🤨 Мислех, че е на филми.

А за коментарите към личните профили на участниците 🤦🤦🤦 успокоява ме единствено това, че човек реагира на неща които ги дразнят в себе си, а не в човека отсреща.
Не вярвам Анелия да го е приела лично, но това е тип представителна извадка на нивото на зрителите /и не само/.

За Александра - и аз не вярвам да остане в тройката. Там се надявам да видя Бо, Зоран и Денис.
Анелия мисля че с последното си действие си сложи мишената и ще си замине ако не на следващия, то на по-следващия съвет.

# 871
Колко пък да е качествен сезонът - уговорките са се направили още в България, от очевидно познаващи се приятели. Около мен всички чакаха с нетърпение да започне предаването и, хоп, първи епизод се вижда, че всички вече се познават и са завързали схемите. Още по-лошо - няма ги  тези 3 "предварителни" епизода от хотелските стаи, за да разбереш какви са тези схеми и договорки. Бяхме хвърлени в недоумение още от самото начало, затова стана безинтересно предаването на повечето.

# 872
Това, че някой познава този или онзи от продукцията за мен няма никакво значение. Ако човекът е предимно харесван от публиката. Не виждам, защо трябва да му се намалява шанса да спечели, за да не каже драгият зрител, че е нагласено. Зоран се доказа като един от най-подготвените и хитри играчи. Ванко е противен на гледащите. А и двамата са близки до продукцията.
Все си мисля, че нещата се случват честно при избора на победител и не разбирам в какво конспирации винаги се забъркват голяма част от пишещите. Мисля, че вота ще е абсолютно честен и победителят ще е избран от участниците, а не от продукцията.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 12:24 от silveto_

# 873
  • Велико Търново
Зоран е режисьор в БТВ, така ли? 🤨 Мислех, че е на филми.
Не знам дали може да се каже, че е  режисьор в конкретна телевизия. И не е на филми режисьор, но е бил на епизоди от сериали. А те са си разновидност филми, все пак. Ето информацията за него в IMBd - https://www.imdb.com/name/nm3953473/ . "Стъклен дом" и "Революция Z" са продукции на bTV, но "Под прикритие", "Пътят на честта" и "Ягодова луна" не са.

# 874
  • София
Мдам, жалка история. Някои зрители са на тежки наркотици и спешно лечение трябва... 😮 🙁

Survivor зад кадър: Епизод 27 - Интервю с Владо Карамазов (2 част)

Много силна последна част от видеото след майтапа на Ваня, с фразата, ''Племето се произнесе''
Явно наистина психологически много тежък момент за играчите... Яка психария е Сървайвър...

# 875
Джаферович не беше ли в "Ягодова луна"?
Значи от там се познават.

# 876
За мен това е първи сезон на Сървайвър, който следя. Познаването на предаването в мое лице се ограничава до финала с Н.Мартинов, в който бяхме на гости и приятелка в пиянството си пускаше бясно смс-и за него Grinning
Признавам си, че в началото не ми беше интересно и се насилвах да изгледам цял епизод - липсваше ми динамика и ме дразнеха нагласените за пред камера шушукания зад скали и дървета, без да се случва друго. Но в момента нямам търпение да дойде новата седмица, за да видя нов обрат Grinning

Не бих гледала коментарно студио и съм благодарна, че няма такова. В първи сезон на ИВ имаше и даже гостите се пробваха на игри от състезанието. Не ми беше интересно. Може би заради до болка втръсналите гост-лица. И истеричната водеща Алекс.

Щастлива съм от каст-а на сегашния сезон. Допада ми говора и интелекта у повечето участници. Може би затова началото не ми беше харесало, имаше някакъв елемент, чието име не помня, който ме напрягаше с по-елементарно поведение, но първи си замина за щастие.

Водещият- да не са посмели да го пипнат! Няма истерии, фалшив патос, съвсем на място!

Аз съм от щастливците, които гледат с превъртане на рекламите Grinning Линковете с интервютата на Джеферович, които сте дали по-напред, така и не мога да ги изгледам от неспирни реклами. Кой има време за губене с това в днешно време!

# 877
  • Sofia
Аз явно толкова съм във шоуто, че нощес сънувах Карамазов, няма да уточнявам как Stuck Out Tongue Winking Eye
А след като ни свърши "сценката" с него край нас мина Йоана с онази реакция от последния съвет.
Излишно е да казвам, че още се смея като се сетя. Тралала е положението.

# 878
И аз сънувам Сървайвър, но не Владо, а Занев. Разправяме се по цяла нощ. Smile

# 879
Аз явно толкова съм във шоуто, че нощес сънувах Карамазов, няма да уточнявам как Stuck Out Tongue Winking Eye
А след като ни свърши "сценката" с него край нас мина Йоана с онази реакция от последния съвет.
Излишно е да казвам, че още се смея като се сетя. Тралала е положението.
Кажи честно?!?! Satisfied  People Couplekiss Hands Ok Hand

# 880
  • София
Занев и аз го сънувах навремето Stuck Out Tongue Winking Eye ама не помня по време на кой от двата сезона... май Камбоджа.
Сега, слава богу, не ми се случва такова нещо.... Но пък за сметка на това има вечери, в които доста време се въртя в леглото, не мога да заспя и пресмятам стратегии Joy

Сиена М. и от мен имаш реакцията на Йоанна Heart EyesJoy

# 881

Доста добре са отговорили и очевидно са запазили взаимотношения.

# 882
Радва ме тази снимка. Кой е между Алекс и Анелия?

# 883

Охаа 🥰
И Владо и Занев са.. ❤️

По въпроса с връзките и т.н. за съжаление почти всичко в БГ е така. В 90 процента от сферите на работа, бизнес, образование, политика и др.
Имам многоо примери, но да не пълним темата. Не бих се изненадала някои участници да са с протекции при подбор, кастинг, че дори и с вътрешно инфо за някои неща.

И все пак моят фаворит си остава Зоран. Искам и Бо и Драго на финал. Simple Smile

# 884
Непременно ще споделя ако чуя за кастинг, дори смятам след края на сезона да говоря с продуцентката на Сървайвър да видим какви са им дългосрочните планове за играта в България

Aaa, ясно - после като те вземат, тука ще те одумаме, че си влязъл с връзки.
Wink

Грам връзки нямам, просто нали покрай канала ми писа за участието в Преди Обед, но тя и кастинг отдела нямат нищо общо. Аз даже ако влезна ще съм с хендикап Wink

Общи условия

Активация на акаунт