🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 090
  • 912
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Обаче на груповите снимки никъде не присъстват моите трима "любимци" - Маргарита, Ивана и футболера.
Явно наистина нито един от тях не е успял да се впише в общата картинка, а и специално Ивана и Ивайло са "класи" над останалите, къде ще се снимат с простолюдието.....
И Ганка не я виждам често като че ли....

# 886
  • Sunshine state
Точно и аз си помислих същото - Ивана, Ивайло и Маргото никъде не ги виждам.

# 887
Изобщо не ми липсват и тримата, даже напротив.

# 888
  • София
Кари днес имаше сторита, че тренира при Маги.

Ванко и Ганка не присъстват често на общите събирания на финалистите. От предишния им лайф останах с впечатлението, че при Ванко го имаше това, ето аз съм продължил напред за разлика от другите. Докато при Гани го нямаше това отношение, на нея играта определено ѝ стана интересна вътре.

# 889
  • Другата България
Нямам време да гледам нищо друго извън епизодите, информирам се от вас, някога ще гледам всичко, което съм изпуснала. Вероятно....
Обаче, изобщо не съм изненадана от такова поведение на Ванко, той и вътре се държи по същия галфонски и надменен начин, някак се разграничава от всички с изключение на Карин естествено - от самото начало, и после на Ганка. Сигурна съм, че и на останалите не липсва присъствието му.
Иван доктора също не го виждам.....

# 890
Да очевидно това са леко недоволни хора от нещо в играта. Видяхме, че доктора съжаляваше едва ли не, че е влезнал и почти нищо няма из социалните медии за Сървайвър.
Което е доста жалко, повечето участници са salty и се дистанцират...

# 891
Доктора дори каза, че не гледа предаването по тв. Явно доста страда за начина по който беше изгонен.

Кари тренира при някаква боксьорка Маги, но не е Маргарита от сървайвър. Някаква друга Е, специално ѝ цъкнах на профила да проверя.

А разбирам защо тези са станали по-близки - все пак те всички остават на 1 място след като са изгонени и прекарват доста време заедно. Докато другите които отпадат преди да бъдат жури се връщат в БГ - това наскоро го прочетох от някой който беше пуснал q&a в Инстаграм.

# 892
  • София
Извинявам се за подвеждането, не знам защо реших, че е Маги от предаването.

# 893
  • София
Между другото всеки четвъртък в Преди обед си отделят достатъчно време за анализ на седмицата.
Деси задава много адекватни въпроси( Сашко не присъства Simple Smile ,вероятно защото е лице на другото предаване)
След Дамяна и Иван (ауткаста ) ,поканиха Митко и друг фен-Красимир-не разбрах той откъде е известен.
Очаквам да бъдат поканени Бенгън и Дяволо Simple Smile

# 894
Най-обичам така да си ги гледам "Зад Кадър" - в уикенда накуп и без реклами. Ето и за вас сега качих последните 6 епизода (22-27).   Теглете без отлагане, че се самоизтрива след седмица. Приятно гледане!  (особено интервюто с Владо!)
Резолюцията им е такава каквато са я дали (стандартна), няма по-висока.
https://wsi.li/dl/3fF3sf2ju3cbMKjEm/4b4e28

# 895
  • София
Някой има ли представа или информация колко струва на БТВ-то продукцията на текущия сезон на българския Сървайвър?

# 896
  • САЩ
С голямо удоволствие очаквам да изгонят Бо и Анелия.
Бо - защото от продукцията й натикаха идола в ръцете, явно първоначално бе скрит на доста по-прикрито място, та го преместиха в дървото, която Бо-то е претърсвала (преди това) няколко пъти
Анелия - защото в силовите игри се влачеше като чувал с картофи, та от продукцията й дадоха статични игри, в които най-после можеше да спечели имунитет

# 897
С голямо удоволствие очаквам да изгонят Бо и Анелия.
Бо - защото от продукцията й натикаха идола в ръцете, явно първоначално бе скрит на доста по-прикрито място, та го преместиха в дървото, която Бо-то е претърсвала (преди това) няколко пъти
Анелия - защото в силовите игри се влачеше като чувал с картофи, та от продукцията й дадоха статични игри, в които най-после можеше да спечели имунитет

Не пренасяй от болната глава на здравата. Продукцията си има цели които преследва, Бо и Ани са сладури.

# 898
А дали изобщо е бил в играта когато го търсиха с Йоана? Запознатите да кажат кога го връщат в играта.

# 899
  • Другата България
Когато някой го използва, както стана с Бо.
От утре отново трябва да е в играта.

Общи условия

Активация на акаунт