🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 091
  • 912
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Аз не сравнявам с нищо, защото никога не съм и нямам и намерение да гледам Игри на волята. Не обичам копия и ги избягвам.
Според вас Бо спечели ли от изгонването на Йо или загуби?
Зависи докъде стигне. Засега печели, защото ако стигне на финал Йоана би могла и гласове да ѝ спечели. Но ако отпадне другата седмица, ще е загубила, защото с Йо щяха да стигнат по-напред. Още не може да се прецени, но я видяхме поне като образ сега. Като отделен човек.

# 856
  • София
И аз не гледам ИВ и подобни. Не защото са копия, а защото крясъците ме изнервят. Не гледам нито едно реалити, нито готварски, нито музикални поради същата причина.
Според мен, Бо загуби от изгонването на Йо, загуби гръб и подкрепа, както видяхме, за малко да е аут, ако не беше намерила идола. Но пък ми е по-спокойно на мен като зрител, като не гледам безкрайните им шушукания. И играта стана по-интересна Wink

# 857
Според вас Бо спечели ли от изгонването на Йо или загуби?
И спечели, и загуби Бо.
Ние като зрители само загубихме.

Спечели възможност да полети сама в играта, да греши или да печели сама, да се прояви като самостоятелен стратег. Спечели и гласа на Йо, ако успее да стигне до финал.
Загуби сигурна опора в играта, загуби и сигурност в лицето на Йо, която винаги би била преди нея мишена на останалите. Загуби и част от агресивността, която носеше в себе си играта и стратегията на Йо.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 19:30 от Bengun

# 858
Ето и интервюто на Ваня Зад кадър с Владо Карамазов! Най- готиният водещ!
Не искам да гледам предаването никога с друг.
https://survivor.btv.bg/survivor-zad-kadar/survivor-zad-kadar-ep … azov-1-chast.html

# 859
  • София
Заговорихме за маркетинг, на мен това ми е професията, и сте абсолютно прави, че такъв, особено в частта дигитален маркетинг, е много зле. Тук е мястото да похваля участниците, активни в соц.медии, главно на Бо и Йо, които са най-активни, главно в instagram с лайфове, както и надкастовете/подкастовете, свързани с предаването и разбира се, нашата форумна тема, която е задълбочена, с хубави анализи и коментари, които са далеч от едносрични🤣 (защото както всички се съгласихме - коментарите във fb са тотал щета) Играчите и ние допринесохме много да компенсираме липсата на такъв. 62 000 почитатели на Сървайвър България във FB срещу 32 000 за Ергенът...все пак трябваше да измислят по-добре как да ангажират публиката. Последните 3 публикации имат събрани под 50 харесвания/всяка, в Ергенът са между 200 и 400. А за цифрите на последователите на публичните групи на Сървайвър в сравнение с Ергенът изобщо няма да говоря...Може би по-коректно е да се направи анализ на онлайн присъствието на този и предишния сезон на Сървайвър.

Относно коментарните студия съм съгласна с мненията, че публиката трябва да бъде образована! Но ако това е сезон, който е пуснат като един вид "тестов" след голяма пауза да се видят шансовете Сървайвър България да бъде възроден, особено сега,  на фона на войната в Украйна в момента и да кажем леко дестабилизирана обстановка в страната, изобщо няма да бъде целесъобразно да се заема ефирно време. Просто bad timing отвсякъде! Дано все пак пуснат едно-две такива, предполагам преди/на финала👍
Вижте хора, за съжаление, някоя да си свали гащите в ефир или да покаже висша форма на невежество е много по-вървежно, отколкото формат като този:(Тъжно ми е даже, когато го пиша, защото това ми е любимият телевизионен формат и много искам да бъде оценен по достойнство!

Сървайвър е мечта/желание/копнеж за толкова много отдадени на предаването хора...не Фермата, не Ергенът, не ИВ (от който не съм гледала и една серия, но явно не съм загубила)..и то от дълги години!Да предизвикат себе си!

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 22:05 от Velina25

# 860
На мен пък ми се възроди някаква надеждичка, че догодина може да пробват пак Сървайвър + Ергенът, защото и двете са твърде кратки като дни, за да се излъчват самостоятелно. Само да не е Мастър Шеф или нещо друго подобно 🙏

Ергенът кърти с рейтинг и ще се изумя, ако не го подновят, колкото и да е просташко.

# 861
Подозирам, че Ганко умишлено избраха денят след съвета да обявят "официално" връзката си - за да стане като контра интересна информация и да пропуснем да изкоментираме срама от това как им изиграха цялата коалиция 😂

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:28 от RainDanceMaggie

# 862
  • София
А аз просто съм безкрайно шокирана как е възможно да има такива отвратителни хора?!?

Това е изпратено на Анелия. Момичето е реагирало много адекватно, но съм сигурна, че не и е било особено приятно.
Онази вечер имаше подобно в стори на Борислава… Е, без пожелания за смърт, но не се знае какво е избрала тя да публикува…
Наистина не искам да си представям какви съобщения получават вероятно всеки ден ....

# 863
  • Sunshine state
Много болен народ има на света.. 🙄

# 864
Диагноза е това Sad

# 865
И това не е детенце, ами май е зрял мъж. Нямам думи.

Хубав отговор на Анелия.

# 866
Всякакви откачалки има за съжаление. Както Clouded Mind отбеляза, тоя е някакъв сигурно 20 години по-голям от Анелия - момичето, което обижда по тоя начин. Вчера пък тая дето обиждаше Борислава беше няква с описание на профила "Happy mother of Martin", или нещо такова. Хем щастлива майка, хем пише обидни съобщения лично на хора, дето не познава.

И на двете си позволих да напиша позитивно съобщение за баланс 😁 по принцип си държа всякакви коментари за предавания и сериали в бгмама и reddit. Никога няма да тръгна да напиша нито нещо отрицателно, нито нещо позитивно на някой тв герой, щото нито искам да се давя в омраза, нито пък да целувам дупета, но в случая не се сдържах.

При все, че и аз съм коментирала действия на Анелия с недоумение и разочарование, ама как изобщо ти хрумва да пишеш такива неща на някой. Явно тоя има голям мерак на Драго, че толкова да й е набрал за изгонването му 🤪 егати хората.

# 867
  • София
Накъде мислите, че ще поеме Александра сега?
Към остналата част от журито, надявам се.

Исках да добавя, че аз като зрител само спечелих от последния епизод на "Сървайвър" тази седмица. И се надявам 1/3 ор прогнозата ми за тримата финалисти да е грешна, и Мила да победи в понеделник.

# 868
Към остналата част от журито, надявам се
Това беше първото, което и аз си помислих. Smile
Браво на Ванко! От 132 гласа е захлебил един за него. Smile Ще го призная, ако събере 10. Smile

# 869
Непременно ще споделя ако чуя за кастинг, дори смятам след края на сезона да говоря с продуцентката на Сървайвър да видим какви са им дългосрочните планове за играта в България

Aaa, ясно - после като те вземат, тука ще те одумаме, че си влязъл с връзки.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт