🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 104
  • 912
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Изгледах лайфа. Хареса ми.... първата част.
НО, факт е че и на мен силно впечатление ми направи как и двете момичета повтаряха колко манипулативен и властен бил Драго. Колко опасен играч. Не само при Ани, ами и при Бо е имало едва ли не фиксация за гоненето му.
И пак си спомних на съвета как за най-голям стратег категорично беше посочен Драго.
Същевременно, конкретно Ани пък каза, че едва ли не иска да е с Карин на финал.... Не я определи чак като безобидна, но не знам защо останах с такова усещане.
Изобщо, наистина, започвам да се ядосвам какво всъщност ни показват. Защото явно има разминаване с това, което ние виждаме и това, което се случва наистина при тях.
Факт е, че никой от тях не може да види пълната картинка, както се случва за зрителя. Но пък и не се знае какво са избрали да покажат на въпросния зрител.
Истината е някъде там.....
Имаше и още интересни моменти, които виждам че сте коментирали също.
Но да, включи се Ваня и всичко замина по дяволите....

И... няма общо с лайфа, но понеже видях, че имаше вметки в скрит текст на няколко места.... относно Владо Карамазов при Цитиридис
Скрит текст:
За това, за което спойлна, че му паднало ченето....  
Това което аз помня е, че след като каза това за ченето, Владо спомена, че е задавал въпрос на колегите си в слушалките "Вие очаквахте ли го това?"  и отговора съответно бил "Не"...
Виждам, че предполагате, че този момент е отминал и е бил на съвета, на който Зоран реши да спаси Ванко, като изгонят него, за да елиминира Иван.
Да, но Зоран в този епизод го излъчваха през цялото време - как се разправяше с Ванко, с момичетата, как тренираше палене на огън и т.н. и т.н. Общо взето, камерата го следваше неотлъчно.
Не смятам, че в такъв случай е щял да бъде зададен въпроса "Вие очаквахте ли го това?"  на екипа. Защото явно са го очаквали след като цял ден, та дори и два са го снимали....
Та в тази връзка, смятам че още не е дошъл момента с "падаенто на ченето"... Което, разбира се може само да ни радва.

И имам една чуденка. Защо, за бога, Йо все още никъде не я виждам по сутрешни или други блокове. Та цялата ми теория за отпадането й дойде от там, че за това се прибира в Бг.... Значи, това къде по-неатрактивни... да не кажа откровено скучни играчи обиколиха няколко предавания. А Йоанна?!? Ключов играч беше, все пак Rage

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:06 от Каlista

# 751
Докато не е станало утре, честит професионален празник на Бо, на Иван и на Жоро! Ако четат тук, де. Много професионални успехи им желая!

И аз подходих много емоционално към това, че изгониха Драго. Но след като снощи докато заспя и аз си мислех за възможните ходове на Бо и Зо, стигнах до извода, че гоненето на Драго за момента беше правилно. Той беше в "инициативния комитет", самия той каза на Ганка, че двамата са "стратези", така че какво по-логично да са насочат към него? Аз не харесвам Драго още от началото, просто антипатия, така че се радвам, че отпадна. Ще стискам палци на Мила да го победи на острова.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 00:17 от Fortuna

# 752
  • София
При мен след седмица 7

++
Борислава

+
Анелия, Мила и Зоран

+ / =
Денис и Карин

-
Ганка, Ванко, Драго и Алекс

Вече имам 4 човека на минуса. И четиримата заради поведението им. Грозния присмех на Ганка и Алекс, това неподправено злорадство към Бо и как се е примирила със съдбата си ми направи изключително грозно впечатление. Един истински добър човек не би се смял така.
Ванко само от уважение, че е толкова хипер активен и рекламира нещо полезно за децата - спорта, не съм му зашил цели два минуса. Просто е неадекватен! Първо е объркал формата и второ, не се държи като мъж. Пък той нека си мисли, че е лидерът и че е много велик. Да, може ама пред 14 годишните.
За Алекс освен, че е безгласна буква и пионка добавям смеха с Ганка относно Бо. Алекс ако не бяха Йо и Бо отдавна да си е заминала, само това да и напомня.
Драго обикаля като цветарка и си налага мнението, без да го иска някой. Абе сниши се бе човек. Изгониха те вече веднъж. Нямам думи...

Карин с крачка към истинския плюс, добра игра, но си имам едно на ум относно нервите и глада...
Денис е класическа мишка, но в никакъв случай не влагам негативизъм в това определение за него. Да напомня, че преди началото на формата само от визитките и първия ден ми беше фаворит за спечелването на формата. Но не виждаме и не чуваме нищо от него. И явно причината не е в bTV, защото Бо не му се довери изцяло за идола, а говори с него с недомлъвки. Явно така се е снишил, че дори и неговите хора не знаят какво се случва в главата му. И все пак има сериозни шансове според мен. Особено ако мине следващия съвет, който ще е ключов за него, защото очаквам да се таргетират имената на Алекс и Денис... Дано се спаси.

На плюса вече имам трима човека. Всеки по различни причини. Пожелавам им финал и нямам нищо против ако някой от тях спечели. Ани е най-близо до двата плюса (тя вече беше там, но само за 1 седмица), но някои типично детски прояви ме спират. Но в това няма нещо лошо, даже си има някакъв чар.

Бо ми остава фаворит номер 1. Ако има играч, който да заслужава най-много финал, че и крайната победа в този формат с тази концепция и правила, то това е именно тя.

# 753
Ганко наистина ми прави впечатление на вдлъбнат и арогантен. Върхът на сладоледа беше “Спасявам го, за да му отнема правото на глас И защото играе с грешните хора”. Очаквах след това да си каже адреса, ЕГНто и паролата за онлайн банкиране.

Цялата тази праволинейност нямаше да е толкова абсурдна, ако Ванка не мислеше вместо него и не му дърпаше конците. Реално са перфектната двойка - единият има мускули, а другият акъл.

# 754
  • Sunshine state
И еднакво злобни и двамата. 😂

# 755
Интересна ми е реакцията на участниците ако узнаят , че Анелия е казала на Кари за идола. Как ще реагира Ванко, а също дали Анелия няма да изгуби доверието и на бъдещия си отбор
И аз това се замислих.Даже,ей така да им пусне:"ама тя Кари знаеше..." Mr. Green

Чудя ѝ се на Ганка,с кой акъл реши да кара Анелия да гласува за Зоран?!И как се надяваше точно това да се случи,при положение,че знае за симпатиите ѝ към него,още от съветите,на които го спасяваше самосиндикално като арбитър.Да ставаше въпрос за Денис,например,да я убеди.Ама за Зоран...Или просто реши,че не е и нужно да убеждава,само нарежда и... това е,тя е длъжна да изпълнява.
Не,че преди беше много симпатична,но съвсем взе да наглее с поведение.Реши май,че тя ще коли и ще беси.Сметка държи на този и онзи,обяснения иска,фасони разни... Още от съвета започна,представям си какво ще е следващия епизод./между другото,на съвета много грозно впечатление ми направи как въртеше очи с досада,докато Анелия отговаряше на Владо,та чак и супер грубо реши да я прекъсна и да отговаря вместо нея/
Ейй,неприятна личност.Значи,лика-прилика са си с Ванко.Да се "зимат и да се приключва.

На аукциона ми се струва,че Зоран се отказва от нещо заради останалите и всички го разубеждават.

Уф,много време до понеделник... Crossing Arms

Добре де едно ми е непонятно, всички тук повтарят като папагали ганка наредила , ганка заповядала и прочие. Ми играта е малко като военна стратегия, който се нагърби да е лидер решава и се действа . Повечето сами се навъртат около някой който му се се занимава да мисли. Сам зоран каза, че му  много удобно , Йо и Бо да измислят и нагласят нещата. И Анелия и Кари искат да са любими на всички, и всеки път , ама аз не исках да гоня този , ама исках всички да си седим тук като голямо щастливо семейство и други лигавни. Добре , че има един твърд. И Бо нареди на Денис за кого да гласува, дори няма право да и задава въпроси- само ще козирува , като някакъв паж там безгласен в антуража им

# 756
  • София
Има голяма разлика, Бо му каза на Денис за кого да гласува, за да се спаси той, защото играейки идола си, те очакваха Зоран да е спасеният и Денис да си тръгне. Така че той само това чакаше някой да го измисли. Тази схема я направиха точно, за да го спасят него. Разбира се, за да имат достатъчно гласове занапред. Денис не беше длъжен да се съгласи, но схвана, че това е шансът.

Докато Ани и Кари явно не искат. Кари също го каза на Анелия, че й е писнало от това. И са прави, ако са една коалиция, предвид, че не са застрашени и никой няма да си жертва нещо за тях, имат пълното право да не гласуват, за когото им се каже.

Аз не виждам нищо лошо Ганка и Драго да им казват. Алекс с кеф слушаше Драго, както и Ванко. Само, че има хора в тяхната коалиция, които се дразнят и много на тяхно място биха се дразнили, защото осъзнават, че изпадат. Трябва да играят, така че всички да са поне частично доволни, за да са лоялни. Ако към Алекс и Ванко тази стратегия действа, към Анелия и Кари трябва да се приложи друга. Да ги убедят или някой път Ганка да направи компромис. Можеха спокойно да изгонят Денис и да има мир.

Според мен проблемът дойде оттам, че Гани и Ани бяха много близки, дойде Кари, станаха три, после Ванко я избута от второто място, Кари върви с него. Дотук някак го приемаше, въпреки че не е приятно от първо място да станеш на последно. В един момент обаче се появи Драго и дори и той я измести в решаването кой да се гони. Грешката на Гани е, че трябва да показва на всички, че им цени мнението и че уж действат заедно, за да става на нейното.

Гани обаче не е гледала предишни сезони, ако участва втори път, би си поправила грешките.

# 757
Тия дето питате по лайвове, може ли следващия път да питате за синхроните - винаги ли един човек ли им задава въпросите или различни. Защото си представям ако са различни това би могло да се отрази на настроението/мерака с който споделяш  едни или други неща.

# 758
  • София
Накъде мислите, че ще поеме Александра сега?

# 759
Александра е обидена,че изгониха Драго и по това,което съм виждала ще играе с Ганка.

# 760
  • София
И за мен ще е твърдо с Ганка.
Не виждам как би минала в другия лагер. Още повече, че там е Зоран.

# 761
  • София
И според мен ще е така, въпреки че не ми се ще. Иначе набързо забрави колко пъти Ванко се опита да я изгони. 😁

# 762
Алекс ще е с Ганка.
Бо, Зо и Ани може да се опитат да привлекат на своя страна Кари и да опитат да изгонят Алекс.
Но зависи кой ще спечели имунитет, какво ще се случи в колибата, дали и кой ще намери идола.

# 763
  • София
Кари дали би поддала, нещо хич не ми се вярва на мен.

# 764
Кари дали би поддала, нещо хич не ми се вярва на мен.
Ако Зоран или Анелия са застрашени, според мен да. Тя дори и срещу Жоро не гласува.

Общи условия

Активация на акаунт