🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 237
  • 912
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хубава снимка 🙂

# 226
...на което винаги има доволно храна, или поне достатъчно, за да се подсилят двама човека....

Ааааа! Не винаги! Веднъж нямаше нищичко Joy

# 227
Малиии, колко сте изписали. Изгледах и аз благодарение на Мари_Мар Hug

Първо да си кажа, че половината от удоволствието от играта ми е да слушам на В. Карамазов коментарите Smile Второ, от обединението насам - първата интересна игра (с изключение на тази между Мила и Йоана, ама те са си отделно). На толкова лесен пъзел и Кари, и Ванко бяха мега зле.
Зоран Жълтия вече е Зоран Мръсния. Това с най-добри чувства. ;р

Аз съм доволна, че разкараха Джулиана, защото не я харесвам и не съм забравила простотията ѝ от разправиите с Ивайло. Иначе е глупав ход от гледна точка на играчите. Както сте писали, тя е мечтаният "конкурент", да се ди до теб на финал. Но явно до толкова не могат да я понасят, че не могат да се абстрахират.
При Карин е обратното. Всички виждат, че е в силна двойка (евентуално тройка), че самата тя физически е добър играч, но социалната ѝ игра е много добра. Харесват я на човешко ниво според мен и са склонни да игнорират тези фактори, като си казват "По принцип трябва да я изгоним, но не е сега моментът", "Айде ще изчакаме до следващия съвет и ще видим", и така, така...Карин ще стигне до финал. Там има отлични шансове. И е приятна и е силна - перфектият победител. Аз лично ѝ го пожелавам. Играчи в нейната позиция обикновено са много по-застрашени от слаби физически играчи като Борислава, но си е цял талант да успееш да приспиш групата и да те оставят да се промъкнеш по терлички.
Борислава също я харесвам. Тя си има съвсем други качества, които са достойни за уважение. Честно казано и не ми се вижда да е някой дроб, и да е физически неспособна, но просто останалите са предимно хора, занимаващи се със спорт и зрителят остава с такова впечатление.

На Джулиана вота беше ясен, тя намаше какво друго да направи, но Алекс и особено Драго - никаква логика. Който се цепи от колектива...

Мила продължава със смешния наратив, как ще мачка и накрая ще дойде най-сладкото... Smile

Все ми е едно коя от двете островитянки ще спечели, но мисля, че ще е Мила.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 12:56 от MondoCane

# 228
  • София
Пуната е нова анкета!

На Бо в момента големия и проблем е Ганка, не Карин. Но то с Ганка върви и Карин.
Драго също не я харесва. По-скоро не я познава и я смята за слаба, а и по този начин пази и себе си, да остане поне още една седмица. Ето това не им разбирам. Драго и Алекс трябва да пълни профани ако не виждат, че след Бо/Денис са те на ред. Какво от това като останеш една или две седмици повече, финал няма да видиш! И не търсят начин да разбият четворката, ами всячески се опитват да влязат там, където никога няма да успеят. Анелия пък е веднага след тях, въпросът е преди или след Зоран. Все още има шанс за четворен съюз, Бо/Зоран/Денис/Ани.
Драго и Алекс съм ги отписал, неадекватени са.

Та Ганка според мен ще иска да гони Бо на следващия съвет, а не Драго или Алекс, както ще иска Анелия според мен. И тук може да се стигне и до разрив. Ванко и Карин ще послушат Ганка или Ани? А, Ани ще посмее ли да направи някакъв ход най-накрая и да каже на Бо, че е застрашена или ще я ''предаде'' Изобщо, твърде много неизвестни имаме, за да се правят прогнози. Но да погледнато в перспектива, Ванко и Карин добре са си постлали с помощта на продукцията, а към тях слагам и Зоран, но в по-малка степен.

Дано не се стигне до там, Бо да вади идола за себе си, но ако се наложи ще го направи естествено, само че това ще и даде само още 1 седмица време. Ако Бо е следващата мишена и тя знае, то задължително трябва да махнат като контра не Драго/Алекс, а Гани или Кари. По-скоро Кари, защото е много по-силна в игрите.

# 229
  • Другата България
За мен моментът за това да се разбие съюза /защото то си е съюз, не е коалиция/ Ванко - Карин е почти изпуснат. Вчера, ако някой се беше усетил, беше идеалния момент. Джулиана беше готова на всичко, за да си спаси собствения з@дник, щеше да гласува за Ванко и с двете ръце. Алекс и Денис /с убеждаване/ също, според мен и Драго можеше да бъде убеден. Ако към тях се беше присъединила Бо, която получи "подобаващо" отношение от Ганка, и Анелия беше доказала, че може да мисли, то голямата изненада на вечерта можеше да е именно отстраняването на Ванко, точно на този етап от играта. Съвсем неочаквано щеше да е, и за него, и за Карин.
Вместо това го удариха на лични размисли и страсти, и то само защото и Ганка, и Анелия не харесват Джу. Ами....
Етапът е такъв, че следва да се мисли не за това кой ни е най-неприятен човешки, а от отстраняването на кого ще имаме най-голяма полза, лично и стратегически. После Карин е лесна. Ама не, ще "стреляме" Джу, а после Драго, и после Алекс, защото тримата заедно били опасни. А двамата - Ванко и Карин, изобщо не са опасни, хич даже!

# 230
Дано Ани се усети, че от тяхната 4ка тя ще е първата изгонена и да обърне нещата.
Сега ще изгонят Алекс или Денис, според мен.

# 231
Аз съм много разочарована от Драго и Алекс. То пък да си толкова ограничен и прост в играта чак е непростимо. В първите седмици можех да простя, защото предполагам не за всеки е лесно да превключи на някакъв строго стратегически режим и мислене, но вече и двамата са в играта 30 дни, или там колкото са, поставиха се през много лишения, измъкнаха се от много ситуации и сега са тук, което е похвално...само дето в нито един от двамата не свети никаква светлина да си кажат "ей, стигнах толкова напред, финалът е близо и трябва да намеря начин да стигна дотам". Напротив, няма никакъв процес на анализ при тях. Добре, оцеляха няколко съвета и какво? Накрая дали ще се присъединиш към журито като първи, или втори отпаднал, или пети е все тая. Все не си на финала.

Или пък и двамата имат такова самочувствие, че и да отпаднат вярват, че ще громят на острова?? Не знам, но във всеки случай тяхното бездействие не ми е приятно за гледане, при все , че и двамата са ми били симпатични в един етап на предаването.

# 232
Искам и вярвам, че Мила ще победи Джулиана. Съжалявам Йо, която два дни ще трябва да я търпи Джулиана сама.

По отношение на Карин - има време за ходове срещу нея, не е още късно.

# 233
Играта на Драго хич не е толкова лоша. Бо в случая не беше застрашена, следователно не е проблем, че гласува срещу нея. Също така, ако другите на финал са някои от Зоран, Ванко и Кари, Джулс ще гласува по-скоро за Драго. Да, Драго отлага неизбежното - т.е. острова, но той там би могъл да спечели някоя и друга игра и евентуално да стигне до финал - т.е. за него това е най-оптималният ход.

# 234
  • София
Аз пък имам съвсем друго мнение за играта на Бо в момента. Почти съм убедена, че тя вече започна да играе с идола.
В момента, тя цели да се махнат непредвидимите играчи – Джу, Алекс и Драго. Много се изписа по темата, та мисля, не е необходимо да обяснявам защо са непредвидими. По случайност, а и слава богу, Джу си беше нарочена предварително от другите, а и сама си се издъни. Не забравяйте, че Бо първа даде идеята следващата изгонена да е Джу  когато бяха на спа-то с Анелия.  Така че, за нея това е идеален момент да се впише. Ганка да вземе да миряса и да й „повярва”. Това, силно казано, разбира се. Но пак си е малка победа, приспива им доверието....  
Таргета в момента е Драго. Анелия ще е отвсякъде на нейна страна, защото и тя отдавна го е нарочила. Номера е да убедят основно Ганка. Аз съм сигурна, че Анелия ще и припомни как Драго се е опитвал да я гони навремето и дори към момента да им е донякъде полезен, той наистина е непредвидим .  
Алекс е следващата. Но тя вече няма и да е фактор, остава сама.
Така, и тук вече Бо ще се е оттървала от свободните електрони, които могат да провалят плановете й. Остава само твърдото ядро. И ще трябва да задейства изиграването на идола. И то ще е лесно, достатъчно е да има поне един глас с нея. Предполагам Денис. И тя или Денис да са арбитри, за да нямат изненади и там. Само трябва да са сигурни, че мнозинството твърдо ще гласува срещу един..... който тя ще спаси с идола.  
Остава само да има наистина някой, на когото да вярва. Мисля, че ще е Денис. А защо не и Зоран.... Вече за Анелия силно се съмнявам. Но пък знае ли човек....
И таргета съм сигурна на 100%, че ще е Карин. Не Ганка. Ганка си е била винаги в другата коалиция.  Карин ги предаде. А и тя наистина е най-опасна да остане на финал. Бо е наясно с това.
А също така съм почти сигурна, че това вече са го разиграли с Йо и тя просто продължава нататък... По-трудно е, но не и невъзможно.
Виж, интересно ми е след това какво ще стане. Но пък и идолът ще бъде пуснат отново в играта Grinning

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 13:46 от Каlista

# 235
  • София
Съгласен съм с Калиста. Това е играта на Бо с тези карти на масата!
Аз като зрител обаче ми се иска Карин да остане по-дълго от Ганка и Ванко (ама едва ли ще стане за съжаление), които дотук са голямо разочарование с действията си. Ванко от лидер се превърна в чехльо и е адкси наивен, а Ганка на която без никакви усилия и се изля целия късмет на света се държи като някакъв мафиотски бос.

# 236
  • София
Няма как, Карин е по-опасната. Ганка ще отпадне и тя преди финала. А Ванко според мен няма да има шанс с журито.

# 237
  • Другата България
Аз пък имам съвсем друго мнение за играта на Бо в момента. Почти съм убедена, че тя вече започна да играе с идола.
В момента, тя цели да се махнат непредвидимите играчи – Джу, Алекс и Драго. Много се изписа по темата, та мисля, не е необходимо да обяснявам защо са непредвидими. По случайност, а и слава богу, Джу си беше нарочена предварително от другите, а и сама си се издъни. Не забравяйте, че Бо първа даде идеята следващата изгонена да е Джу  когато бяха на спа-то с Анелия.  Така че, за нея това е идеален момент да се впише. Ганка да вземе да миряса и да й „повярва”. Това, силно казано, разбира се. Но пак си е малка победа, приспива им доверието....  
Таргета в момента е Драго. Анелия ще е отвсякъде на нейна страна, защото и тя отдавна го е нарочила. Номера е да убедят основно Ганка. Аз съм сигурна, че Анелия ще и припомни как Драго се е опитвал да я гони навремето и дори към момента да им е донякъде полезен, той наистина е непредвидим .  
Алекс е следващата. Но тя вече няма и да е фактор, остава сама.
Така, и тук вече Бо ще се е оттървала от свободните електрони, които могат да провалят плановете й. Остава само твърдото ядро. И ще трябва да задейства изиграването на идола. И то ще е лесно, достатъчно е да има поне един глас с нея. Предполагам Денис. И тя или Денис да са арбитри, за да нямат изненади и там. Само трябва да са сигурни, че мнозинството твърдо ще гласува срещу един..... който тя ще спаси с идола.  
Остава само да има наистина някой, на когото да вярва. Мисля, че ще е Денис. А защо не и Зоран.... Вече за Анелия силно се съмнявам. Но пък знае ли човек....
И таргета съм сигурна на 100%, че ще е Карин. Не Ганка. Ганка си е била винаги в другата коалиция.  Карин ги предаде. А и тя наистина е най-опасна да остане на финал. Бо е наясно с това.
А също така съм почти сигурна, че това вече са го разиграли с Йо и тя просто продължава нататък... По-трудно е, но не и невъзможно.
Виж, интересно ми е след това какво ще стане. Но пък и идолът ще бъде пуснат отново в играта Grinning
Това е играта на Бо, съгласна.
Но относно Карин, единия от двамата.
И другия остава - Ванко.
А ако сега бяха махнали Ванко, после по гореописания начин Карин - и двамата нямаше да са на финала.
Сега единият е почти сигурен финалист, а защо не и двамата /пу-пу, дано не е така/.

# 238
Ще се съглася, че е много вероятно Ванко да остане до финалната тройка. Но не съм убеден в отношението на журито към него. Има още вода да изтече. Ако лично аз избирах срещу кой от Карин или Ванко да се изправя пред журито сега бих избрал Ванко. За мен Карин може да консолидира по-висок вот към момента.

# 239
  • София
Така е да. Калиста, дано си права.

За Бо и Ани. Искрено се надявам да направят съюз и да елиминират Ванко, Ганка и Кари, но тук ключовия играч ще е Ани. Дали ще събере смелост за такъв ход, защото Бо и Денис само я чакат. И другия ключов играч тук е Зоран. На кой ще държи повече, на Бо или на Ванко/Карин (Зоран не харесва Ганка и тя него, но Ванко я харесв и Зоран трябва да е сляп да не го вижда)?
Още тази вечер според мен ще паднат някои неизвестни.

Общи условия

Активация на акаунт