🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 278
  • 912
  •   1
Отговори
# 315
Анелия разочарова в този епизод.
Разбирам нейното огорчение, че противниците и се отказаха, но не може да им се сърди за това: всеки си има различни приоритети. Игра за награда е, за имунитет едва ли някой би се отказал.

Драго играе на тихия фронт. Ганка коли и беси - аз така казах! Всъщност Ганка е по-рационалната от двете, вижда възможност да използва Драго и няма скрупули да го разкара, след като и свърши работа.

Джулиана е непоносима. Според мен всички, които са я изтърпяли дори и два дни, трябва да вземат по 150 хиляди накрая.

# 316
Много се изнервих на Анелия. Не стига, че рева като малко дете за играта (която беше твърде трудна за наградата), после в колибата праща Кари, а накрая - ще гоним Драго и Денис. Обърна го и тя на лично отношение. Драго е силен на острова и гласува с тях, Денис пък може да го използва покрай скритата й коалиция с Бо и тъй като е неизявен е идеален претендент за финал с нея. Емоциите ли взимат превес или просто не мисли толкова, не знам.

# 317
  • Sofia
Леле, за какво така ѝ опорочиха победата? Много гадно държание от Кари, Алекс и Драго. Били я спасили от нея самата, ебаси ш******та награда и тем подобни гнусни изказвания. Айде малко уважение към човека с хъс за победа!
Тя не трябваше и да се хваща за подобни изказвания, но явно ѝ е станало тъпо. Ще се извинява, че може да държи по-дълго от останалите?!
Те от любов и загриженост за нея,не от друго. Mr. Green
А го харесвах Драго  преди време...

# 318
Анелия се оказа страшна лицемерка,нямам търпение да ги разкарат с Ганка,ако може и Карин и Ванко да изчезнат с тях.

# 319
Май и Анелия си повярва много

# 320
Накрая чак ще ми станат симпатични Ганка, Ванко и Карин. Поне няма драми и лицемерничене там, само стратегия

# 321
  • София
Офф, ако Бо си профука идола заради Драго, ще е страшно тъпо и ще умра от яд Rage

# 322
Офф, ако Бо си профука идола заради Драго, ще е страшно тъпо и ще умра от яд Rage

И аз.
И какво ще очаква? Имунитет няма да вземе, ще бъде тя следващата, а Драго за 2 минути ще я бие на острова.

# 323
А Драго дето е с единия крак вън от коалицията, тръгна Зоран да спасява, все едно той коли и беси Joy
Ама сниши се, бе човек! И се радвай, че не си ти на пангара

# 324
Драго може и имунитет да вземе, но Бо хич не е в изгодна позиция. Sad

# 325
Поне стана ясно, че Зоран нарочно говори тоза за ножа в гърба. Бо знае, че е нарочно.

# 326
  • София
А Драго дето е с единия крак вън от коалицията, тръгна Зоран да спасява, все едно той коли и беси Joy
Ама сниши се, бе човек! И се радвай, че не си ти на пангара
Абе всички се взеха прекалено на сериозно, мани...

# 327
Накрая Александра ще спечели,щото са големи стратези всички 😂.

# 328
Ето за това не можах да харесам Анелия за фаворит, колкото и положителни качества да намирах в нея. Май съм за Кари , Ванко и Ганка и Мила , всъщност май без Ванко, и в него нещо намирам което не достига за да го харесам като играч и личност

# 329
При една консолидация на гласовете за Бо става така, че Бо и Зоран с два гласа и идол могат да изгонят всеки един според мен.

Драго е консенсусен вариант, защото до голяма степен гарантира играта на Анелия с тях. И с Денис са четири гласа срещу Алекс, Карин, Ванко и Ганка.
Но ако ударят Ганка или Ванко ще наклонят много по-силно везните според мен. Анелия няма да е против, ако не знае и пак би играла с тях, както и Денис. А предполагам в този случай и Карин би се присъединила към тях за гоненето на Алекс и Драго.

Общи условия

Активация на акаунт