🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 170
  • 912
  •   1
Отговори
# 390
Не забравяйте, че идола след използването му, пак влиза в играта! А кой само го търси и съответно намира?!? Така че може и още ходове да има Бо  😉
Писмата за идола защо не са в общата кутия за племето, а някой ги намира "случайно"? Повечето не знаят въобще че има нов идол нито подсказката за местоположението му . Как от продукцията решават къде да се появи писмото и в кой момент? Съмнително ми е.

# 391
  • София
Да, командва, но в царството на слепите и едноокия е цар. Голям ''сив кардинал''. Два пъти се хваща като последния наивник на откровените лъжи на Джулиана. Ама нали е хубава и прави мекички с муцки на Ванко и си има Ванко и Кари зад гърба.

Ганка или Карин си заминават тази вечер от всичко чуто и видяно.
Ако не е първата ще заради огърлица или заради Анелия. Но не знаем какво ще се случи довечера и дали Бо няма да обработи някак си Ани, че сега е момента да излезе от сянката на Ганка и да се заяви. Нали за това говорим тук.

# 392
А за Ганка аз не мисля че е застрашена - не виждам за сега полезен ход за Анелия да я гони. Евентуално ако Бо и Зоран направят нещо, но ако махнат Ганка Анелия няма да е очарована и ще я загубят.
Според мен Бо ще се довери на Анелия за идола малко преди съвета. Ще е рискован ход, но може да изгради доверие с Анелия според мен. Ако таргетират Ганка без Анелия да знае за това вероятно Анелия пак би играла с тях, но никога няма да  повярва на Бо напълно.
Отделно Бо, Анелия,Денис и Зоран са четири гласа при оставащи в племето след съвета днес осем човека, от които двама ще са спасени и седем ще гласуват.

# 393
  • София
Писмата за идола защо не са в общата кутия за племето, а някой ги намира "случайно"? Повечето не знаят въобще че има нов идол нито подсказката за местоположението му . Как от продукцията решават къде да се появи писмото и в кой момент? Съмнително ми е.
Името на сезона е Скритият идол!
Като отговор задавам контра-въпрос - Защо изобщо чакат писмо, за да почнат да търсят?!?
Да не давам пак за пример американския Сървайвър.... но наистина е смешно да чакаш някой да те подсети да си свършиш работата, от която ти зависи оцеляването!!!

# 394
Името на сезона е Скрития идол.
Аз лично задавам друг въпрос - Защо изобщо чакат писмо, за да почнат да търсят?!?
Да не даваме пак за пример американския Сървайвър.... но наистина е смешно да чакаш някой да те подсети да си свършиш работата от която ти зависи оцеляването!!!
Тогава защо изобщо има писма от продукцията за идолите? Нека да няма писма, да няма подсказки и всеки да решава сам дали да търси идол или не. Как да сме сигурни с  тези писма че не подбутват някого? Все пак за последния идол доста ясна подсказка имаше къде се намира.

# 395
Името на сезона е Скритият идол!
Като отговор задавам контра-въпрос - Защо изобщо чакат писмо, за да почнат да търсят?!?
Да не давам пак за пример американския Сървайвър.... но наистина е смешно да чакаш някой да те подсети да си свършиш работата, от която ти зависи оцеляването!!!
Аз имам едно друго усещане.
Бо каза, че е претърсвала това дърво и преди.
Ще задам въпрос на лайфа утре на Ваня дали и кога идола се скрива. Защото имам едно усещане, че не е веднага след изиграването му. Ясно е, че гледаме възстановки на намирането му, но все пак има въпросителни.

# 396
  • София
Тогава защо изобщо има писма от продукцията за идолите? Нека да няма писма, да няма подсказки и всеки да решава сам дали да търси идол или не. Как да сме сигурни с  тези писма че не подбутват някого? Все пак за последния идол доста ясна подсказка имаше къде се намира.
Такъв е регламента. Винаги има писма.
Оттам нататък вече е въпрос на досетливост.

Аз имам едно друго усещане.
Бо каза, че е претърсвала това дърво и преди.
Ще задам въпрос на лайфа утре на Ваня дали и кога идола се скрива. Защото имам едно усещане, че не е веднага след изиграването му. Ясно е, че гледаме възстановки на намирането му, но все пак има въпросителни.
Bengun, те с Йоанна нали претърсваха след първото писмо. Предполагам това визираше Бо.
Но наистина, аз по-скоро се зачудих защо има ВТОРО писмо - това което откриха с Денис. Така че може и да има нещо тук...

# 397
  • София
Още нещо като лек тийз и намигване.
Досега не е имало лайф с Анелия, нали така? Е, днес е епизода в който се очаква голям ход от Борислава. И точно като по поръчка, утре четвъртък ще има лайф с... Бо и Ани + Ваня, който обожава такива ходове.
Така че аз го виждам отвсякъде вече как Ани ще предаде Ганка или на съвета или след него. Дори и да изгонят Карин (огърлица за Ганка или личната вендета у Бо надделява), то ще разберем, че Ани е вече с Бо, а не с Ганка и играта става отново интересна, а не да гледаме как Ганко колят и бесят недостойните.

Обикновено лайфовете се правеха в неделя или понеделник. А и това ще е първи лайф след епизод. Т.е. в него явно ще се обясняват, защо са решили така и пр. и пр. Защото съм убеден, че ще ги застигне ''всенародната любов'', която иска да гледа честни, морални и достойни хора как мачкат дребните, гадни, неугледни и непотребни твари, дръзнали да разрушат комфорта на батка-мачо Ванко и неговата царица. Ех, ако можеше, ей така на ръце да ги носят до финала и цветя да хвърлят ще е идилия!

А, Ваня ще е там за морална подкрепа и да обяснява, че това е Сървайвър.

# 398
Ганка или Карин си заминават тази вечер от всичко чуто и видяно.
Ако не е първата ще заради огърлица или заради Анелия. Но не знаем какво ще се случи довечера и дали Бо няма да обработи някак си Ани, че сега е момента да излезе от сянката на Ганка и да се заяви. Нали за това говорим тук.

Аз си мисля, че историята, която продукцията ни представя е по-скоро в посока, че ще стане за първи път на Анелия. Със сигурност Бо иска да работи с Анелия и както казах да махне най-близкия й човек без да й каже ми е много съмнителен ход.
Не мисля, че Борислава е склонна да направи чак толкова дръзко и опасно нещо.
Все пак това са прогнози та може да останем изненадани, но за мен е 100% ясно, че следващия изгонен ще е от "голямата коалиция" както ги наричам аз.

Ганка мисля, че я подценявате. Това да правиш мили очички и мекички и така да контролираш хора си е УНИКАЛЕН ход и велики играчи в американския Сървайвър са го правили, че и печелили така.
Ако това са нейните карти тя ги играе отлично

# 399
  • София
Outcast, аз съм сигурна, че никой тук не подценява Ганка. Напротив даже. Просто не харесваме играта й... Или поне отговарям за себе си...
Не може човек да играе по този начин и да говори за останалите, играещи по същия начин, че били недостойни за победата. Ужасно лицемерно и арогантно!

# 400
  • София
Играе картите отлично след поредица от намеси на съдбата в нейна полза, без да ги е търсила. Да не се повтарям: Жоро, Иван, Джулиана. Красива е, свободна е, Ванко я хареса, а Ванко идва с Карин в тандем отпреди формата. Всичко това как ти се струва?
Иначе видяхме, колко е наивна всъщност. Карин веднага се сети, че има нещо гнило тук (евтините номерца на Джулиана). В момента 9 от 10 жени ще играят играта на Ганка с лекота. Не виждам нищо ново или уникално. Да, добре играе, защото има огромен гръб зад себе си, който не е спечелен по начина по който Борислава гради своя гръб, с труд и винаги на ръба.
И въпреки това допуска грешки. Твърде рязка и авторитарна е, не съм сигурен, че би събрала много гласове ако е на финал. И като лидер на такава голяма коалиция дори не коментират идола, все едно са на пикник там. Решили са всички да гонят Борислава, но дори не се и замислят да сплитнат гласовете за всеки случай. Какъв лидер и кардинал е това? 😃
Йо и Бо винаги се подсигуряваха и сплитваха.

Ганка не знае къде се намира, но с много късмет стигна до това си положение в играта.

# 401
Карин помоли Алекс да се откаже,защото знае,че тя има благородството да го направи.Това показва,че добре я е усетила за разлика от вас.Една камара глупости за послушание изчетох тук от хора,които очевидно не знаят какво е на 40 градуса слънце.Не виждам никаква драма в цялата случка,а само детинското държание на Анелия,която направи от нищо нещо.И която се опитва да излезе от сянката на Ганка,но не разбира,че няма нейните качества,за да го играе "първа цигулка".Прекалено си повярва Анелия,а знаем какво стана с другите двама преди нея.Мисля,че ще е третия "стратег",който скоро ще се запъти към острова.

# 402
Не знам защо мислите, че Анелия ще стане лидер в новата коалиция. Абсурд. Няма нито ума, нито житейския опит да е такъв. Ще се измести с едно място нагоре. Няма да е 4та, а 3та. Но ядрото са Бо и Зоран и това няма да се промени.
А освен това предаде ли Ганка губи нейния глас автоматично. И какво става? Нито Джу, нито Йо, нито Ганка, нито Драго ще си дадат гласа за нея, няма да са и Карин и Ванко. Анелия е нужната патерица на Зоран и Бо в момента, както и Денис. И това ще е техният умен ход, а не нейния.

# 403
Видях промото.
Безценен кадър от него.

# 404
  • София
А видяхте ли някой да е с огърлица или по-скоро кой не е?

Общи условия

Активация на акаунт