Как премина днешният ден?

• 97 235
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сутринта започнах ударно в 6:00 с оцветяване на глинени фигурки за гирлянди за училищния базар. Беше голям екшън, защото бяха много и трябваше да изсъхнат преди децата да тръгнат за училище.
Междувременно те се скараха за един изчезнал шиколадов бонбон. Рев, драми... Днес още по-ярко усетих как мирът в душата ми се увеличава с намаляне на бройката деца вкъщи (тръгват по различно време).
Малкият е още болен, спа на два пъти, през другото време ми вися по ръцете. Сега готвя леща, направила съм си пилинг маска и ще разчиствам в кухнята да завъртя една баклава.

# 196
  • Great Britain
Работно на макс, предколедно.

# 197
Отпускарско и на път.
За бройката деца ... моите ги изпратих на сестра ми до 8 ми януари ... Yum

# 198
Слязох до центъра на разходка, беше слънчево. И като се разциврих на улицата... сложих едни слънчеви очила, бутах кърпичка отдолу да бърша сълзи, от време навреме се скривах зад ъгли да хлипам. Сетих се да мина през руската църква. По пътя пък минах през природонаучния музей, че отдавна си бях намислила едно камъче. Като минах през руската църква, реших да се пошматкам по Графа и да ям някакъв джънк. Половин час зяпах индийския магазин, нищо не си купих, после търсих Мекица кафе, но попаднах на една новотия (за мен) и се наредих да си взема чок. Така, като съм се капсулирала у село Младост... и по пътя гледам магазин за японски стоки, където си купих две отдавна търсени джаджи. Захладня ми и си хванах метрото до вкъщи. Вече почти не ми се ревеше. Сега сядам да гледам филмчета.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 18:12 от Анонимен

# 199
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И на мен ми се реве цял ден, и си поревах де... Зобам мента, глог и валериана на таблетки и се моля, моля се, ама знам, че няма смисъл, и все пак се моля, да ѝ се размине тежкото боледуване на Мая тази коледа...
Вече не помня някоя Коледа, или какъвто и да е празник, когато тя не е болна...
На ръба на силите си съм, не искам повече да е болна...

А знам, че има още много време да боледува така ...

Работих... Нищо не свърших, акъла ми все другаде.
В ступор съм, замръзнала и чакам да падне бомбата...

Пфууу

# 200
Хора опитайте да изкарате празника без стрес. Може да не е перфектно и по всички правила, но да е спокойно !
Болните деца ще се оправят. Сезона е такъв. И моите бяха болни и ние с настинка и пак всичко може да е спокойно и хубаво.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 21:30 от bella-ciao

# 201
  • София
Дано тази година е по-различно и Мая не боледува от нищо!! Никой да не боледува, всъщност!

# 202
Имах две мечти. Едната се сбъдна на този ден преди точно 10 години. Другата се сбъдна на 19 октомври тази година. Едната е животът и сърцето ми. Другата - вечност, която 23 поредни години не спирам да чакам, знаейки, че никога няма да дойде.

# 203
разкошно мина днес .

# 204
Общо взето цяла сутрин се подмотквах пред учебника и вместо да седна да пиша курсова работа, излязох да обикалям магазините.

# 205
Ходихме да зяпаме чужди коледни светлинки по улиците, хем фитнес хем забавление 😁

# 206
Днес пътуване, разходка по централната улица на един град, обяд с интересна риба и други неща, 3 музея , един мост и един залез и сега съм гроги в един креват.

# 207
  • София
Цял ден на работа. Скучно мина деня.

# 208
  • София
Работа, гледане на любим сериал, пак работа, малко релакс,  успях да си взема и гримовете, които искам.  Сега направих малка пауза и продължавам да работя.

# 209
Няколко профилактични прегледа.
Маникюр/ педикюр.
Фризьор.
Индийско.

Общи условия

Активация на акаунт