Как премина днешният ден?

• 97 241
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
Сутринта се ядосах подобаващо. Поработих, колкото да не е без хич.

# 226
Интересно премина. Бях на места приятни, които си спомнях от детството, но не бях посещавала от тогава и също на места които не предполагах че са толкова интересни за мен.

# 227
Станах много рано, към 4,30. Имах време да се насладя на тишината и спокойствието преди кошерът да се събуди. После- брънч с приятелка, разходка из софийски централни улици и след това- пране, пране, пране; в момента се върти четвърта пералня. Тепърва започвам да подготвям вечерята.

# 228
Заспал ден. Котаракът откачи тази нощ. До 2 -ва ме държа будна, събуди ме в 6.30.
Цял ден отнесена си мечтаех да се прибера. Ей ме на, кукуряк сега:)

# 229
Много движение, много неща за отмятане имах.
Но свърших всичко.

# 230
  • Бургас
Неориентиран ден

# 231
Имах важен служебен ангажимент, за който се бях напрегнала. Трябваше сериозно да се подготвя предварително за него. Мина успешно и сега се наслаждавам на  карамелизиран сироп от фурми с кафе и бариста овесено мляко. Благодарна и доволна съм.

# 232
Чуден. Работа до обяд.
Разходка, каквато не бях правила от години и усмихнах скъпа дружка!
Сготвих, посрещнах и се радвах на младежта и любовта им.
Пролетен ден, позитивен!

# 233
Аз съм хремава от няколко дни… Кихам, кашлям… Лежа общо взето! Днес съм една идея по-добре, но утре през нощта ще трябва да пътувам в чужбина по работа, та се надявам утре да съм още по-добре…

# 234
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Тъп ден...
Скапан ден...
И за това пак сама съм си виновна..

Малкия е Иван. Исках да направя нещо малко по-различно... Запазих маса в квартално заведение... В деня си бях намислила да им угаждам на децата - бонбони, близалки, сокче, лепещи татуировки... Щото принципно винаги отказвам да хвърлям пари на вятъра за подобни глупости - зла майка съм, направо харпия...

Та почна деня... Уж всичко добре...
Наядоха се с бонбони вечерта и в заведението бяха непоносими...

И съм супер разочарована... Мрън.

# 235
Да ти е жив и здрав!
Другото- бял кахър…
На всички децата ни да са живи и здрави!
Аз сега, защото съм леко болна и съм емоционална на тема здраве явно!😅

# 236
Споко, Цвете, ден като ден, ще мине.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 22:42 от vaychka

# 237
Цветемое, да ти е жив и здрав!
На една възраст непоносими е да пращят от здраве и да са по детски щастливи!
Трудно поносими за нас Simple Smile

# 238
  • при моите любими
На мен вчера ми беше болнав, скучен и тежък ден. Отметнах малко работни задачи, но не се чувствах добре, нито физически, нито психически.
Днес обаче ми беше спокоен и приятен. Малкия и ММ имат имен ден и се разходихме до Пловдив. Дълга разходка на гребната, после хапване в едно заведение и обратно в София.
Ако някой ден реша да сменям мястото на живеене, ще бъде в Пловдив.

# 239
  • Банско
Красив, игрив с разходка на слънчице. Ходихме на кафенце и пица със семейството, детето се побърка от игра с деца. ПОсле малко вкъщи релакс и следобедна чаша мляко с какао.

Общи условия

Активация на акаунт