Как премина днешният ден?

• 97 242
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 240
Ох, супер идея! Сега и аз ще си направя какао!
Аз не можах да спя, а гоня краен срок с най-гадната курсова работа евър. Разсъних се, наоравих си домашна тренировка, дълъг душ и малко повече грижа за лицето. Вярно се оказа, че движението повдига настроението. Сега проумвам къде да се запиша на една групова тренировка. Курсовата, ще седна с какаото привечер на компютъра, ако ще няма да спя и тази нощ, но да ми се махне...

# 241
Спокойно.Наспах се хубаво.Пих дълго и бавно лате.Пазарувахме с мм.Той се прибра вкъщи,аз на разходка и кафе с приятелка.

# 242
  • Great Britain
Дъждовно.

# 243
Готвене,чистене, гладене, кафе с приятелка,отново чистене и сега хоризонтал.

# 244
  • Mediterraneo
Мрачен и хладен ден. Поработих малко, прибрах се рано.

# 245
За днес отметнах едно доста важно и доста специално доста кофти задължение.

# 246
  • Mediterraneo
Неприятна изненада получих в размер на непредвидени почти 200 евро.

# 247
Кофти. И на мен ми направиха забележка за това къде съм спряла да телефонирам . Да видим и аз дали няма да получа нещо подобно.

# 248
Натоварен и напрегнат работен ден. Неочаквано се оказах сама в офиса, но се справих. Вечерта ще релаксирам с хубава вечеря, душ, книга.

# 249
Не много добре. Отдавна не ми се беше случвало. Уж всичко наред, но като се разболее близък и разчита само теб и е достатъчно да обърне деня. Sad Tъпото е че изпращахме друг близък на път и изпращането стана много набързо и под пара.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 22:06 от bella-ciao

# 250
  • Банско
Пак е слънчево в Банско Simple Smile  Явно няма да има зима. Разходка със детето, обяд и сега малко релакс с книга или готино филмче.

# 251
  • Mediterraneo
За момента- тотал щета. Едва ли ще се промени към добро.

# 252
Релакс на Юндола, топя сланина в сауната Grinning

# 253
В постоянно движение напред- назад, до вкъщи и обратно навън.
Имам още две излизания и след това с огромен кеф ще си сипя едно малцово.

# 254
след вчерашния днес беше много спокойно, плодотворно в работата и изобщо много ми харесва за сега.

Общи условия

Активация на акаунт