Как премина днешният ден?

• 97 247
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 300
За днешния ден не знам, но цялата седмица мина толкова бързо. Въобще не я усетих 🤔.

# 301
Вчерашният- основно в гледане на сериал буквално на един дъх и... много ядене.

Днес- отметнати спортни активности, ще си довърша сериала, сготвяне набързо на вечеря, семейно гледане на филм.

# 302
  • София
Снежен и неделен. Любимите принцеси за закуска. Разходка на този красавец.
30 минутна тренировка вкъщи. Гледане на Gomorrah и хапване на оризов чипс. Истинска неделя

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 07:39 от DanielleAverin

# 303
Аз си бях купила зюмбюли и иглики за да си ги садя в градинката , но така валя ... без да спре , че накрая се отказах да чакам и отидохме всички на технически музей. Навръщане си взехме пица. После изгледахме един готин филм ...

# 304
Като цяло добре. След работа обикалях по задачи и премръзнах. Сега се размразявам с горещо кафе.

# 305
  • София
Вчера пържих тиквички, децата си облизаха пръстите, че и аз покрай тях. После ми беше тежко. После още по-тежко. После не можех да спя от тежко, допълнително малкият ползваше корема ми за възглавница...
И днес цял ден съм като сянка, не искам никога повече в живота си да ям нищо. Никога. Нищо. Хеле пък п*ржено. Head Band

# 306
  • Mediterraneo
Навън е студено и вали цял ден. Аз съм почти цял ден по пижама, гледам сериали и ям Simple Smile

# 307
Много приятно.С нов маникюр съм и с момичетата в салона се посмяхме хубаво.Разходих се,видях се с много близка приятелка.Smiley

# 308
Днес на топло. Когато беше най-слънчево имах работа , после пак стана ужасен студ и останах вътре. Накрая плуване. Какво да правя в този студ ?

# 309
Премина в добро слънчево  настроение, полезна работа, свършена навреме и приятна компания с новият ми/стар колега.
Дано все така продължава, сработваме се идеално с него.
Много ми се плува и на мен, но в този студ трябва да намеря басейн с вода над 30 градуса и време да стигна до там.

# 310
Разправии в работата за глупости. Много ми е писнало... След работа се отдадох на малко шопинг. Малко се успокоих.

# 311
  • Great Britain
Платен почивен ден.

# 312
Добре,нормално,свърших всичко запланувано.

# 313
Днес беше разкошно за всякакви разходки, но аз не успях да отделя повече време отколкото за работа в градината. Дребното ми се вижда като че ще вдигне Т. ... дано не .

# 314
  • Mediterraneo
Висим с малката пред офталмология. Само преглед, за който чакахме 10 месеца! Естествено, закъсняват с графика, аз след половин час съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт