Как премина днешният ден?

• 97 251
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 315
Започна добре. Към обяд получих новини, които не ме зарадваха особено. Не е нещо страшно, но ми се развали настроението. Радвам се, че е петък! Имам нужда да си почина и физически и психически.

# 316
Sad боря се с астмата, тия дни не ми е "ден".
А в квартала запалиха печките, и нощем ми мирише, та кашлям така, че и те да чуят Wink) През деня поне съм добре, спя си и даже избягах от работа Wink не съм съвсем на минус

# 317
  • Банско
WearyУжас, глад, жажда и колоноскопия и гастро....Weary

# 318
  • Mediterraneo
Писна ми да е студено и мрачно! Нетипично е за тук, действа ми на нервите. И работа нямам, месецът е къс, как ще оцелеем, не знам.

# 319
WearyУжас, глад, жажда и колоноскопия и гастро....Weary
Желая ти добри резултати!
Миналата година правих гастроскопия без упойка и щях да пукна, честно. Уж за 5 минути щеше да свърши, айде да няма  анестезия, за да мога да се върна на работа после, ама не пий вода и не яж преди и след манипулацията....Накрая на деня вече сплитах краката от слабост и умора. По гадно нещо не съм преживявала и ако отново ми се наложи, ще настоявам за упойка и болничен престой.

# 320
  • София
В шок от цените по магазините, оставих 70 лв за най-насъщното, още ми е криво. Днес бяхме с децата до библиотеката, върнахме книги, взехме други, сега са насядали на дивана и е тишина. Денят беше слънчев, с малкия се разхождахме, после той спа много, аз си поплетох. Идилия.

# 321
100 неща ми се наложи да правя!

# 322
Цяла седмица съм на работа без почивка.. утре пак и в понеделник най-накрая ще си почина 😌.

# 323
Накратко,в ядене.По гости.Баници,питка,соленки,сладки,основно.Самопорицавам се.

# 324
  • Банско
Благодаря мекичка* за пожеланието и найстина мина добре и са добри резултатите Simple Smile
А днес вече ще се поглезим с домашен сладолед и домашни солетки, но да не забравяме първо днес ми е ден за плащане на всички задължения Sad

# 325
Много работа и много тичане. Но успях да се насладя на разкошното слънце.

# 326
Спах до късно, станах в 10 и до 12 се размотавах по пижама и по халат ☕.
Готвих, чистих, 3 перални извъртях, кекс правих и най-накрая си измих косата.
Яде ми се нещо вредно и мисля да се излежавам на дивана и да се тъпча с чипс 😃.

# 327
  • София
Работен ден на 4 часа сън. Тегаво мина с кафета и вътрешна нагласа. Кардио тренировка. Нямах енергия за силова. Бърз шопинг и към вкъщи. Релакс. Миене на коса и настройка за утешната 16 часова смяна. Предстоят ми два почивни. Чувствам се все едно в отпуска ще излизам

# 328
  • София
Ходих на лекар. След това чистих и готвих и после докато се прибере приятеля ми си гледах филм.

# 329
  • Бургас
Неочакван подарък от шефката ми!
Парфюм на Шанел,бутилка бяло вино,глинено гърненце и глинена поставка за салфетки !
Зарадва ме, много приятно!

Общи условия

Активация на акаунт