Как премина днешният ден?

• 97 254
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 330
на мен ми е студено днес Sad
май ще мине на чай и с родителска среща към края Sad

# 331
Аз искам да свършва работния ден вече… Имаме нов началник на отдела- много помпозен и мазен- дразни ме! Няма да я бъде ми се струва!

# 332
За пръв път на този ден получих от мъжа ми шоколад и пари да си купя нещо. Заедно сме от 22 години и досега не ме е " уважавал" по случай деня на влюбените. Много се изненадах, дано не е капан някакъв, ха ха...

# 333
  • Банско
Оууу и аз да се присъединя към изненаданите от мъжът си. Имам бонбони, цветя, целувки. Хммм и аз се замислям да не е някой номер 🙂

# 334

Направих баница и доста ядох 🧿👩🍳🪬🌷

# 335
Заето,изморено,настудувах се,готвих за ''отмора''.И мен много ме изненада мм.Open Mouth
Няма номер,няма капан,знам защо.Wink Беше много доволен,докато мигах учудено.

# 336

Заведе ме на ресторант. Това е роза от бял шоколад, листенцата са захаросани розови листенца, и мента. Изненада ме, обаче като се върнахме, свекървата решила да дойде у нас, страх я боли от земетресения. Беше поела инициатива да готви?? Още смърди у нас на мас и не зная още какво.

# 337
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Трудно, емоционално натоварено с отрицателен знак, студено. В момента пазя един врат до се изпече...
Cry

# 338
Утре ще е по-хубав ден за всички ни!

# 339
  • Mediterraneo
Вчера беше приятен, лежерен ден, без бързане, без неприятности. За днес си пожелавам слънце и много работа.

# 340
  • Бургас
В ходене по болници и лаборатории за изследвания.

# 341
Спокойно. Понеделник и вторник бяха много натоварени. Днес е много по-спокойно. Почивам вкъщи на дивана с кафе, куче и лаптоп. Simple Smile

# 342
Nа мен както вчера ми беше студено и си почивах с чайчета, днес не ми беше вече студено и не се усетих как се захванах с толкова много неща ... чак като закъснях да взема лапето от училище се усетих ... Как бързо минава деня само Sad  По план някоко нещица и изведнъж ... вечер !

# 343
  • София
Миналата вечер беше първата, в която и трите ми деца бяха болни с температура. Повръщане, кашляне, разнасяне на ръце, паникьосан татко... Rolling Eyes
Е, оцеляхме, благодарна съм само, че не е скарлатина и че съм здрава, та можах да посрещна нуждите им.

# 344
горчива  >стискам ви палци да се оправите бързо!
Мен леко ме подмина и то благодарение на почивката с чайчета , която си дадох веднага като усетих ...

Общи условия

Активация на акаунт