Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
То май няма да излезе читава зодия от тук Grinning.

# 541
  • Тра-ла-ла
Нормално е от една и съща зодия да срещаме различни хора. И друг път съм писала - ниско и високо проявление на зодията. Колежката от предишния ми отдел е Лъвица....много е зле. То се вижда, че зорлем се опитва да наподоби самочувствие като все набива акъли и канчета. Все да е отгоре, все се обажда. Все да е обожавана, заради което си страда. Никакво чувство за хумор, вечно кисела. Опитва се да си прави прайд и ако не си в групичката й - ставаш враг един вид. Създава изключително токсична среда. Пред шефовете мълчи и не смее да изкаже мнение.

В новия ми отдел имам колега Лъв - голям пич и добряк. Уравновесен, компромисен, бързо разгадаващ хората, с чувство за хумор и самоирония. Не изпитва потребност от обожатели и групички. Наясно е с "цената" си като човек и служител. Успешно си брани правата, не мълчи и не оставя да го връткат. С него атмосферата е много френдли и весела.

Предвид заглавието на темата... как да е?! 😁

# 542
Как бе, Стрелците тук излязохме най-големите кобри😂

За Лъвовете както писа Джулая ниското и високото проявление си казва думата особено ако е акцентиран Лъв и с други планети в знака.

# 543
Ееее, аз си знаех, че ние-водолеите сме “топ” ✌😂😂😂

# 544
Е айде сега, телците сме си топ 😇

# 545
Имам много приятелки - Лъвици.
Две от най-близките ми са такива. Странно, че за разлика от масовите ми наблюдения, че Лъвиците доста обичат да преувеличават и за хубаво, и за лошо, те двете никак не са такива. Даже на моя фон са много спокойни и премерени.

# 546
Оо, Стрелците са супер, винаги позитивни, усмихнати, готини и големи късметлии. Много ги харесвам - дъщеря ми е Стрелец, брат ми също. Аз съм с асцендент Стрелец. А майка ми е Лъв и много обича да се налага, винаги последната дума да е нейната. Къса ми нервите редовно. Grinning

# 547
Ако знаеха и кога да си затварят устата, златни щяха да са.

# 548
Имам няколко близки Стрелкини и майка ми включително. По-големи критикари няма. Ама защо правиш това, а не това, то е еди как си Confounded Всичко и най-добре го знаят те. И съм ок с това, когато личния ми живот не е сред темите, в които се оказват най-компетентни. Но често се е случвало и да е.

# 549
Ееее, аз си знаех, че ние-водолеите сме “топ” ✌😂😂😂
Мда, няколко страници имате посветени..😂
Риби е най-негадната зодия, така излиза.

# 550
Добре де аз съм Лъв да кажа ко не си харесвам Simple Smile Трудно ми е, но имам необходимост да го споделя Grinning
Аз съм емпат, силно сензитивна съм. Без да искам наблюдавам хората около мен и съм чувствителна към всеки жест, мимика, поглед.....абе гадна работа. В работата ми доста ми тежи това. Всичко това мисля, че е изградено в мен, от човека с който живях 25 години - водолей. Той е виновен за всичко хъхъхъхъ. Искам да съм дебил и непокист. Сега се уча да съм друга, а дали ще стане - нИнам! Joy

# 551
  • София
Типично по лъвски Joy

# 552
Луната ми е в Лъв. Абсолютно вярно е - ако има нещо, което да не е наред, то е следствие на други. 😂😂😂

# 553
Не си знам ни луна, ни нищо. Grinning
Но повечето не положителни качества на лъва са верни, за мое щастие смятам, че успях да не позволя да се развиват в характера ми, защото и мен самата ме дразнеха. Joy Дали от ситуации, преживявания, дали защото си намерих майстора.
Но при всички положения се стремя да бъда добър представител на зодията.

# 554
Olia Nik, ACЦ Лъв съм, ако нещо не е наред не е заради мен, все има странични фактори😂
Въпреки, че аз признавам грешките си и съм се научила да се извинявам.

The Rose , построй си една карта в Astro.com и ще видиш кои планети в кои знаци попадат.

Общи условия

Активация на акаунт