ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Дяволо,на толкова си е Деница.Една девойка беше писала,че е съученичка на сестра ѝ и годините с ѝ реални.
Инач за финала си близо,но няма да издавам,че знам горе-долу какво се случва.

# 121
Финалът е Ман Сити - Пуул и май е време за първа титла за Сити! 😉
Възможен и много вероятен финал, но с тотално сгрешена прогноза за изхода му Simple Smile
И все пак много повече ще се радвам на финал Реал - Ливърпул. Тогава ще съм доволен, който и да спечели, може би все пак 51-49 повече, ако това е Ливърпул.

# 122
  • София
Деница си е на толкова години. Приятел я беше видял скоро и каза, че на живо била много по-добре, променила е цветът на косата и грима.

Тя няма шанс, въпреки че и бившата му е по-голяма от него и това не е от значение. С нито една няма как да му се получи и той ги разбра отдавна, сега си играе ролята и чака предаването да свърши. Сигурно ще пробва да спи с някоя от тях, да се отчете, че е играч и дотам.

# 123
  • София
Ако ще преспи с някоя, сигурно ще е с Блага (тя е най-лесна и отдавна само чака знак, веднага скача) или Гергана.

# 124
  • Другата България
Финалът е Ман Сити - Пуул и май е време за първа титла за Сити! 😉
Възможен и много вероятен финал, но с тотално сгрешена прогноза за изхода му Simple Smile
И все пак много повече ще се радвам на финал Реал - Ливърпул. Тогава ще съм доволен, който и да спечели, може би все пак 51-49 повече, ако това е Ливърпул.
+100, както се казва.

Що се отнася до ИВ.
Въпреки, че има доста време, и аз отдавна съм спряла да правя дългосрочни планове, може да дам шанс на предстоящия сезон и на темата, от много неща зависи.
"Фермата" съм я отписала.

# 125
Мери, на предстоящия сезон на ИВ дай шанс, ама на темата... не знам... там е ужасия и страхотия. 🤪🤭 И без значение кой сезон дават, старите спорове на тема "Юлиян" винаги намират място. 😂😂
Сървайвър го гледам, но някак си... не с вашата страст и с различни симпатии от вашите. Явно и с различна нагласа.

# 126
Тази Дениз преди години я бях гледала при Карбовски. Момичета на повикване с още няколко от контингента на вече покойния Христо Сираков Стоте манекенки. Отвратителни и гнусни са ми. Във Фейса не знам от къде ми се лепнаха репортажи и снимки от Бедрум. Тая, няма снимка без нея с разни чичаци прегърната, седнала в някой.....Отврат. Беше я питал Карбовски тогава, техните как възприемат това което прави, в предвид че мюсулманите са по-религизони. Ами не одобрявали, не ѝ говорели дълго време, опитвали да се разграничат от нея. Направо не ми се мисли тези родители в какъв срам живеят...

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 18:38 от vici75

# 127
Нов сезон на Игрите ли ще има?!
Въобще не съм разбрала...

# 128
Пффффф .. страшен четвърти гол за Сити, страшна тупалка на Бернардо Силва.
Мери, гледай мача ако имаш възможност на запис, разкошен е.
4:2 за Сити, и току-що изпуснаха чисто положение за пети. Всъщност, Сити изпуснаха много до момента. Бях прав, че защитата ни не е на нивото на играчите на Сити и много леко зейват страшни дупки в нея.

Нов сезон на Игрите ли ще има?!
Въобще не съм разбрала...
Да, началото на Септември по Нова Simple Smile Максимала ще се появи също тогава.

Редакция :
4:3, Бензема от дузпа. Дузпа изпълнена в стил "Паненка".

Втора редакция :
Страшен мач. 4:3 Резултата лъже, Сити има за какво да съжаляват тази вечер. Предстои много интересен реванш.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 00:18 от Bengun

# 129
  • Другата България
Благодаря за обзора.
Естествено, че ще гледам утре, то имам още сто неща да въртя....и разбира се, пак няма да спя. А довечера е финала на Сървайвър, знаеш.......

# 130
Дяволо,на толкова си е Деница.Една девойка беше писала,че е съученичка на сестра ѝ и годините с ѝ реални.
Инач за финала си близо,но няма да издавам,че знам горе-долу какво се случва.
Обаче и аз четох за финала и не знам дали е нагласено или ...но ще е интересен.
За Виктория също някъде четох, че била се омъжила предишната година, така била отбелязала във ФБ профила си. Но дали се е развела официално ..то толкова се изписа, че..
Но финалът ще е интересен, ако е вярно, което четох.
На мен още в началото Александра ми хареса, Ева също бях си набелязала. Сега я даваха при Николас (май така се пише) някакви въпроси си задаваха и той я пита коя била най-секси жената там. Ева посочи Александра с най-голям сексапил, когато не била ядосана уточни обаче))
Сървайвър го изпуснах. Видях, че Ганка май се класира за финала, после какво е ставало ..май утре ще е последния епизод. Така и не си намерих любимец, игрите ми се видяха много...не ме грабнаха, много тотеми, много интриги, сметки, бе обърках се направо. Че и мъж не си харесах..то това какво сега...

# 131
Галошев осра формата ... отново.
Даже не съм сигурен на 100%, че ще гледам финала все още. Но все пак вероятно ще го гледам.

# 132
  • София
Ева даваше тези отговори, тъй като само с Александра си останаха приятелки, двете ги изолираха. Елвира е добре приета.

Алекс е по-симпатична, защото не е така злобна, иначе по-интелект е по-ниско и от някои от тях, а по други критерии е на същото ниво.

Виктория не се е омъжвала със сигурност, тя не е имала истинска сериозна връзка по нейни думи, има приятел, но според нея, щом няма пръстен, значи не е обвързана и има свободата да прави, каквото реши.

# 133
  • Другата България
Мери, на предстоящия сезон на ИВ дай шанс, ама на темата... не знам... там е ужасия и страхотия. 🤪🤭 И без значение кой сезон дават, старите спорове на тема "Юлиян" винаги намират място. 😂😂
Сървайвър го гледам, но някак си... не с вашата страст и с различни симпатии от вашите. Явно и с различна нагласа.
Билянка, вече съм над нещата аз. Така, както с години градя доверие към някого, така за ден мога да му ударя тотален игнор, и то завинаги, особено ако ме е разочаровал. Та и с темата така. Научих се да не паля от четвърт, и да дам шанс. Като не става - си тръгвам, това пък е най-лесно. Хич вече не си го слагам.
Та нищо не може да ме уплаши. Колко да е страхотия? Joy
Да дойде време, ще го мисля. Може пък да размисля. Ако някой познат участва във Фермата, ще гледам нея. Но и двете абсурд, този полусезон ми взе здравето, повече цъ.
А губиш като нямаш сървайвърска нагласа, Grinning на мен това ми е любимия формат евър, сега обаче гледам нагласата е за СМС победител, което не вярвам, тотално разочарование ще е. Нещо като сезонът на Юли. Да видим.

# 134
Мери, хващам се за последните ти думи - "Нещо като сезонът на Юли". Точно това си мислех снощи - и Сървайвърът ни като Игрите. 😂😂😂 В Игрите не беше планирано гласуване с есемеси, но заради Юли набързо промениха правилата в края на сезона. Даже имам усещането, че и коментарното студио (първо и единствено) имаше тази цел - да настрои зрителския вот и да може оня журналист да ни обясни, че сме малоумни да гласуваме за Юлиян.
Сървайвър България е същата работа - отново промяна на правилата, за да спечели точния човек. 🤪
Иначе за нагласата ми - разбирам логиката на Сървайвър, но не мога да туширам емоцията. 😁 Тримата финалисти всъщност са моите финалисти - Ганка и Зоран ми харесаха и с умисъла си, който вложиха, но и емоционално. Особено Ганка. Карин... просто не ми е неприятна. Но всеобщите любимци Бо и Анелия... не успях да харесам чисто емоционално. Факт.

Общи условия

Активация на акаунт