Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема № 5

• 42 831
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
И аз днес платих - 38,46 лв. От края на септември сме със съдомиялна, но пък предишната сметка ни е била 51,02 лв. Освен съдомиялната, други промени в консумацията нямаме, та не ми е понятно как така е по-малка сметката.

# 466
  • София
И аз днес платих - 38,46 лв. От края на септември сме със съдомиялна, но пък предишната сметка ни е била 51,02 лв. Освен съдомиялната, други промени в консумацията нямаме, та не ми е понятно как така е по-малка сметката.

Ако топлата вода за миене на съдове е идвала от бойлер, е логично сметката да падне.

# 467

Ако топлата вода за миене на съдове е идвала от бойлер, е логично сметката да падне.

Да, само че изобщо нямам бойлер.

# 468

Да, само че изобщо нямам бойлер.
Е преди съдомиялната посудата у съседа ли я миехте? Или на пластмасови изделия я карахте?

# 469
  • Велики Преслав
Георгий, може и да не повярваш ама някои хора имат централна топла вода

# 470
Да, и нашата през топлите месеци е от слънчевите панели.

За октомври сметката ни е 27,60.С десет лева повече от септември.
Разлика: 3/4 дни сме пускали бойлера, а от средата на месеца подовото (Термарей)  в есната стая на 5 градуса.

# 471
Тогава каква е логиката с ТЕЦ да е по висока сметката?

# 472
DreamingOfSummer, септември да си правила някаква зимнина, която изисква печене/варене? Или повече перални (ако си подготвяла летни дрехи/завивки за прибиране). Климатик? Да сте били повече време вкъщи?

Прегледай и точните дати на периода. Той не съвпада с календарния месец, поне при нас.

# 473
DreamingOfSummer, септември да си правила някаква зимнина, която изисква печене/варене? Или повече перални (ако си подготвяла летни дрехи/завивки за прибиране). Климатик? Да сте били повече време вкъщи?

Прегледай и точните дати на периода. Той не съвпада с календарния месец, поне при нас.

Да, и при нас е от 15-то до 15-то число. Зимнини не правя. При нас е топло все още, септември, че и началото на октомври го карах по къси гащи и тениски. Чак преди около седмица се наканих да прибера късите и да изкарам дългите панталони. Климатиците не са работили до колкото си спомням. Правихме ремонт с къртене, мазане и боядисване, но то беше за 3 дена по няколко часа. Не ми се вярва дае от това, ама знам ли.

# 474
Здравейте приятели! Има ли получени фактури за промишлен ток ? Интересувам се за етапната фактура какво преставлява ..

# 475
Здравейте приятели! Има ли получени фактури за промишлен ток ? Интересувам се за етапната фактура какво преставлява ..
Аз доколкото разбрах тази фактура е само за тези , които са сключили договор с ЕВН , ако си на доставчик от последна инстанция няма таква . Всъщност, ако не си съгласен с етапната фактура Евн разваля договора едностранно и излизаш на борсата.

# 476
104 лв за Октомври.

# 477
  • София
71 лева за октомври - постоянно работещи миялна, пералня, сушилня,  телевизори и компютри.

# 478
106 лв. от 22 септември до 22 октомври.Почнахме да пускаме освен единия климатик и единия нов с 30 лв. скочи от предния месец сметката,450 кв. сумарно.

# 479
За октомври 161,35.Три климатика,една печка,лъчиста ли,каква се води не знам,е включвана и тя за някой и друг час.
Скрит текст:
Съкращението кв винаги го чета като квадрат, каквото е и всъщност.Има други начини да се изписва съкратено киловати.Не се заяждам,но изчитам по няколко пъти, докато разбера това отопляваната площ ли е,или изразходената ел.енергия.

Общи условия

Активация на акаунт