Колко Ви е сметката за ток на месец? - тема № 5

• 42 817
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
От 23.09 - 22.10 сметката ни е 83.41лв, с бойлер и обичайните домакински уреди,без сушилня и съдомиялна! Все още не се отопляваме, защото апартамента ни е много топъл и слънчев Simple Smile!

# 481
Туй слънце и нощем ли свети при вас?Stuck Out Tongue Winking Eye

При нас като се скрие, и си захладнява вътре.

# 482
Не, но като е пекло цял ден вътре си е доста приятно Simple Smile! При нас дневните температури все още са 16-17-18 градуса. Ето сега съм на отворена врата на терасата и по къс ръкав, защото е жега Simple Smile! Но и ние не сме зиморничави, когато работи климатика е на не повече от 23-24 градуса.

# 483
И ние не сме зиморничави, на 22 го държим.

# 484
И ние така, климатикът на 22, 21 или 20 градуса. За съжаление в апартамента ни е студено. За зла съдба под нас и над нас не живее никой и е студено, краен е и правим икономии от отопление.

# 485
И ние така, климатикът на 22, 21 или 20 градуса. За съжаление в апартамента ни е студено. За зла съдба под нас и над нас не живее никой и е студено, краен е и правим икономии от отопление.
И ние сме със сходна съдба.
А и живеем на партер.😀
От днес старирахме отоплителния сезон. За сега един климатик.

# 486
  • Велики Преслав
Ами блазе ти Натт. Моя отоплителен сезон е стартиран на 5 октомври. То и за това сметката беше ~155 лв.

# 487
Е, Василев, доколкото помня живееш в къща и то на два етажа, нормално е да ти е по висока сметката Simple Smile!

# 488
Абе то и тука уж е 15-16 градуса на обед, ама ако не е слънчево през целия ден хич не се усеща. От няколко вечери се будя посреднощ, защото ми е студено и снощи стартирах и аз отоплителния сезон с единия климатик. Да поясня  - не сме външен апартамент. За сега смятам само вечер да го пускам, пък да видим.

# 489
  • Велики Преслав
При нас вали, през нощта беше 4⁰ през деня стигна до 13⁰

# 490
  • Пловдив
При нас ,в Пловдив ,бе идентично като при Василев .През повечето време бе 9° .Днес ,заради двата поредни облачни валежи дни ,в къщи температурата падна до 24° на първи и 25° на втори етаж ,и повярвайте ми ,едвам се сдържах да не пусна климатика. Спря ме фактът ,че се включих в инициативата за отворени врати на Пасивните къщи и исках посетителите днес да видят какво е до този момент ,без да се е включвало отоплението .Не бях зиморничава ,но свикнах на температура 26°+  за ужас на ММ  Simple Smile .

# 491
Сутринта валя и в Бургас, но след това беше слънчево почти през целият ден Simple Smile!
Спалнята и всекидневната ни са с южно изложение, детската е северна, но пред нея има остъклена тераса.
Прозорците са големи,  с Ка стъкла, и от септември до май едната щора е непрекъснато вдигната през деня. Има и изолация навсякъде.

# 492
Нелина,
Скрит текст:
Има ли къде да се види къщата ви отвън.Любопитно ми е,как изглежда една ПК.И в частност вашата,де,доста съм чела за нея.
Подкарахме отоплението отдавна.При нас времето между охлаждане и затопляне е много кратко,имало е случаи и да е седмица.Тази години близо месец.

# 493
  • Велики Преслав
Ренко, направо да се съберем една тайфЪ от БГ Мама и да отидем на Нелина на гости  да пием кафе 🤣🤣🤣.

Пасивната къща е страхотно решение, като имаш парцел, и започваш строежа. Ако имаш вече стабилен имот, да го събориш и строиш не ми се вижда правилно.

# 494
  • Пловдив
Ренко ,ти не беше ли някъде в нашия регион ?
Ще ти изпратя снимки на Л.С ,за да не спамя темата .
Василев ,много съм гостоприемна ,заповядайте !

Общи условия

Активация на акаунт