Бързи здравословни въпроси и отговори – 34

• 40 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Възможно е.

# 106
Добро утро много съм уплашена.
Сутринта се будя с доста по-подути лимфни възли при интимната зона ,боли даже докато ходя.
На лекар съм днес следобед, но до тогава ще се побъркам от притеснение.

# 107
Най- вероятно е някой цирей и от него са се възпалили лимфните възли в тази област. Те се опитват да се борят с инфекцията и за това са подути.

# 108
Най- вероятно е някой цирей и от него са се възпалили лимфните възли в тази област. Те се опитват да се борят с инфекцията и за това са подути.

Папката вече е много по-малка и не ме боли

# 109
Здравейте! Имам анемия и от събота започнах да пия Тотема. От 2-3дни имам сърбеж по тялото /краката, гърба/ и се чудя дали е възможно да е от тях? По принцип съм със суха кожа оосбено през зимата, но след като се намажа ме облекчава, а сега продължава да ме сърби.

# 110
Хепи, ЛЛ или гинеколог. Не се шашкай излишно. Слагаше ли риванол?

# 111
Хепи, ЛЛ или гинеколог. Не се шашкай излишно. Слагаше ли риванол?

Днес имам Час при АГ ,но никога не съм имала толкова болезнени лимфни възли..риванол слагах 2 дни и тя намаля

# 112
Здравейте! Имам анемия и от събота започнах да пия Тотема. От 2-3дни имам сърбеж по тялото /краката, гърба/ и се чудя дали е възможно да е от тях? По принцип съм със суха кожа оосбено през зимата, но след като се намажа ме облекчава, а сега продължава да ме сърби.

Многократно съм я пила. Не съм имала никакви проблеми. Но виж все пак страничните реакции в листовката.

# 113
Пише само за стомашни неразположения. Единствено в някакъв руски сайт пишеше и за обрив, уртикария и сърбеж

# 114
Здрвейте, малко извън темата някой да е купувал скоро Макситрол капки за очи?
Искам да погледна производителя им. Преди бяха Алкон днес купих кутийка и на нея пише друг Новартис, че вече е тяхна търговска марка? Та съм в чудене?

# 115
Здравейте група днес бях на АГ и се оказа ,че лимфните възли са подути от пъпката.
Даде ми доксициклин за смучене и да мажа пъпката с ехтиол.
От тази вечер почвам антибиотика дано мине бързо🙂

# 116
Искам да погледна производителя им. Преди бяха Алкон днес купих кутийка и на нея пише друг Новартис, че вече е тяхна търговска марка? Та съм в чудене?
Алкон си беше дъщерна на Новартис, вече мисля че не е под отделно име ами всичко е Новартис. Същият производител си е, просто вече не е с отделно негово си име.

# 117
Алкон си беше дъщерна на Новартис, вече мисля че не е под отделно име ами всичко е Новартис. Същият производител си е, просто вече не е с отделно негово си име.
Благодаря Ви!
И с други продукти на Алкон е така, които имам са смененени имената, но в нета са старите опаковки на, които очевадно стои Alcon. Иначе на визия едно към едно, опаковката без името, а вътре шишето е прозрачно не както преди плътно. Напоследък доста се смениха марки, производители и продуктови гами….

# 118
Здравейте!
Отдавна не съм писала и чела ,надявам се сте добре.
Търся информация за придобито плоскостъпие. Има ли пукане и болка в глезените,болка в подбедриците, скована походка.Постоянно ли е или понякога?
Някой правил ли е ЕМГ? Болезнено ли е?

# 119
Благодаря Ви!
И с други продукти на Алкон е така, които имам са смененени имената, но в нета са старите опаковки на, които очевадно стои Alcon. Иначе на визия едно към едно, опаковката без името, а вътре шишето е прозрачно не както преди плътно. Напоследък доста се смениха марки, производители и продуктови гами….
Същото трябва да е, не се притеснявайте. Производители рядко се сменят, по-скоро и фармацевтичните компании се обединяват, както във всеки друг бизнес отрасъл.
Едно от последните такива е Актавис и Тева, вече всичко е Тева и с нови опаковки с техния си дизайн. Убедена съм че дизайнерите им ги ругаят де що има фармацевти - сега опаковките са толкова еднотипни че човек трябва много да се вгледа за да различи отделните лекарства...

Общи условия

Активация на акаунт