Целулит - 12 тема

• 74 661
  • 762
  •   2
Отговори
# 675
Момичета, започнах lpg и мн ме боли. Едва издържам 30 мин,а съм с доста висок праг. Правих 30 мин в неделя (нямах почти синини,а само болка при допир) и днес още 30 мин,но едва изтърпях на 6та степен от 9.
От мн години не съм правила нищо за целулит,а и качих 12 кг от хормони (стимулации за инвитро).
При вас в началото така ли болеше?
да, така боли в началото. На 3-4 процедура ще по-добре.
И аз запазих час за lpg, ще го комбинирам с ръчните масажи и дано има подобрение.

# 676
  • София
Момичета, започнах lpg и мн ме боли. Едва издържам 30 мин,а съм с доста висок праг. Правих 30 мин в неделя (нямах почти синини,а само болка при допир) и днес още 30 мин,но едва изтърпях на 6та степен от 9.
От мн години не съм правила нищо за целулит,а и качих 12 кг от хормони (стимулации за инвитро).
При вас в началото така ли болеше?

Да, болеше и имаше синини, със всяко следващо посещение и болката и синките изчезват...
Но, когато Ви боли винаги им казвайте да намалят силата, постепенно трябва да се увеличава.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 10:28 от Rima

# 677
  • в 1001-та нощ
6 степен е доста силно. Помолете да намалят силата.

# 678
Много си благодаря за съветите и мнението🙏🏼
А разумно ли е да направя 30 мин само на бедрата отзад, корем и дупето,докато ми минат синините,които са само отпред? Козметичката ми казва,че не е ок да се прави процедура,докато имам синини-вярно ли е?
Също да попитам имащите опит-процедурата ми я прави като движи уреда само напред-назад,но гледам клипчета в ютуб,че движат апарата и на др посоки🙄

# 679
  • в 1001-та нощ
Изглежда терапевтът няма опит. Движи се в различни посоки и с различни движения. Нса мен се е обучавал терапевт и разликата в това, което прави обучителя и обучаващия се, р огромна. Има много тънкости колко да се батусне, докъде да се движи... Изглежда просто, мо не е.

За синините - изчакайте да минат и поискайте да  работи в зоната на по- ниска степен.

# 680
Благодаря ти много,Алена 🙏🏼
Ще изчакам синините да минат,но ако терапевтката е без опит в тази процедура дали изобщо да продължавам при нея-може ли да стене по-зле положението ми(имам видим целулит на задните бедра,62кг съм на 1,76см и целулитът ми е от 13 силни стимулации инвитро Sad
Предплатила съм 10 масажа на цяло тяло(направила съм реално 1,като го разделихме на 2 ходения по 30мин,т.к.мн ме боли) и се чудя дали да не помоля да сменим няколко масажа lpg с 1 криолиполиза-какво мислите-там има ли опасност да стане по-зле положението? И трябва ли да няма синини за криото?
Благодаря ви,предварително!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 10:51 от Devilche

# 681
  • в 1001-та нощ
Не, криолиполизата се прави за скулптуриране и стапяне на мастни депа. Удачна процедура е Венус Легаси, тъй като освен, че топи мазнините, възстановява и кр. съдове.

И с LPG-то можеш да продължиш, но на по-ниска степен - няколко процедури и постепенно можете да пробвате на по-висока. Това е терапия, а не мъчение.

# 682
Сърдечни благодарности,Алена ❤

# 683
Това ми попадна сега.Напомни ми за "банана"на Алена.Откакто тя го спомена,само се оглеждам.Не знам доколко е вярна статията,но аз си намерих и други гънки.Винаги има вътрешна причина за тях и целулита

https://-spam152-/bg/2017/nutrition-bg/4-neshha-koito-nauchih-za … hraneneto-po-vre/

# 684
Това ми попадна сега.Напомни ми за "банана"на Алена.Откакто тя го спомена,само се оглеждам.Не знам доколко е вярна статията,но аз си намерих и други гънки.Винаги има вътрешна причина за тях и целулита

https://-spam152-/bg/2017/nutrition-bg/4-neshha-koito-nauchih-za … hraneneto-po-vre/
стана ми интересна информацията , но , за съжаление, не се отваря статията

# 685
Да,не зная защо го отчита като спам
Интересна е

# 686
  • София
Да,не зная защо го отчита като спам
Интересна е

Махнете удивителните:

https://!!!!!inspiredfitstrong!!!!!.com/bg/2017/nutrition-bg/4-neshha-koito-nauchih-za-hraneneto-po-vre/

# 687
Здравей,
моля те да напишеш отзив ако вече посещаваш центъра и да споделиш дали си доволна от lpg процедурите, както и от лицето което ти ги прави.

# 688
Аз също закупих пакет, утре ще е първата ми процедура  Мога да споделя впечатленията ми след нея.

# 689
От какъв вид апаратни процедури и масажи сте виждали резултат за намаляване на обиколката на бедрата и състоянието им при отпусната кожа? ЛПГ дали е подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт