Тренировки в домашни условия - 116

• 44 743
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • Там където
Ехо, момичета! Аз още карам по моите 2 предизвикателства като миналата седмица 3 дни не тренирах заради някакъв вирус + МЦ. Този глутамин как и кога го пиете? На прах ли е или на таблетки? Имам питане и за инозитола- не мога да го пия сутрин заради кафето. Дали по-късно през деня бих могла да го пия? Вие как го пиете?

# 151
  • Бургас/Пз
Ветрена, благодаря за споделеното за новата програма. Със сигурност нея ще правя през лятото и без това нямам много време, та се надявам тези 30 минути с нещо малко още отгоре да са ми достатъчни.

Искам да ви питам някой купувал ли си е режим от Десислава Кирилова. Има предизвикателство за дупе, което почва на 2.05 и много му се чудя. Никога досега не съм правила подобно нещо и се чудя дали си заслужава Simple Smile

# 152
  • Бургас
Искам да ви питам някой купувал ли си е режим от Десислава Кирилова. Има предизвикателство за дупе, което почва на 2.05 и много му се чудя.
Може ли линк към предизвикателството.
Гъз имам на всички ви да раздам и пак ми е любима за трениране мускулна група.

п.п. Намерих го
50 лв за 14 тренировки + хранителен режим ми се струва оферта, но 40-60 мин ..... знам ли, много ми е като време. Иначе аз като ходя на групови плащам повече. Не зная дали си струва, не съм пробвала нейна тренировка. Иначе съм тренирала с онлайн платформа, без режим - Табата и беше супер.

............ама, че гадна дума "калораж" ......... и "нашето дупе". Моето не е като нейното и няма да бъде, честно да си призная.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 16:20 от . Яна .

# 153
Kaто казахте глутамин да се оплача, че незнайно как съм се озовала с огромна кутия от 761 гр recover формула с глутамин/колаген/bcaa, с отвратителен вкус! А аз уж нося на гаден изкуствен вкус тип "степче" от детството ни, но това едвам го преглъщам и то само защото работи. Но ще си го изпия, че да си науча урока да не купувам големи опаковки без да съм ги тествала.

Показвам, че да не се мине някой като мен!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 16:29 от Agent Provocateur

# 154
  • Бургас/Пз
Агент, не си само ти.... Всичкият глутамин, който не е овкусен е отврат. А да не ти говоря колко е гадно МСМ - със запушен нос го пия и сега взех капсули, че се измъчих.

Яна, като цяло хич не съм от феновете й, но вече на няколко момичета виждам реални резултати и затова се зачудих. Сега, вярно е, че те почват от нулата и е нормално да им личи повече, ама пък знам ли... Мен лично 40-60 работни минути ме устройват идеално, защото не харесвам кратки тренировки и нямам мотивация за такива.

Редактирам се и отчитам тренировка за цяло тяло, която ми беше останала от миналата седмица. Нищо особено не беше, малко разхвърляна ми се стори, но като за ден в МЦ биваше.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 20:38 от ani_d

# 155
  • София
Добро утро! Аз си карам по коледния календар (сигурно затова вали сняг Simple Smile ), благодаря още веднъж за препоръката, допада ми таз Каролинка. Вчера горна част, но бутнах и следващата към нея, че нещо 20 минути са ми кратички.. Иначе сутрин правя корема на Клои Танг ли, Тинг ли.

А на мен всичките протеини са ми гадни, даже и в мляко с овесени трици.., но сигурно ще трябва повече да се напъвам да ги пия.

Вкъщи има 5-6 вида, щерчето ги купува - много се смях една вечер като се върна от фитнес и беше свръх доволна, че имало само мъже. Казва - те си гледат само себе си, а като има женки ме гледат злобно.
Тийнейджърска му работа, но след 15 години балет и 2 години фитнес, я разбирам за оглеждането.
Утре да е слънчево!

# 156
Добро утро!
Сутринта правих ден 32, Епик 1:

Това е тренировка за странични коремни мускули и рамене. Моите работни тежести бяха основно 2*4кг, епизодично (там, където Карълайн използва 10кг) включих гира от 5кг. Упражнението kneeling windmill изпълних само със собствено тегло, а от прав стоеж - с гира от 3кг. Първата половина се състоеше от упражнения за страничните коремни мускули - много разнообразни, а втората част беше насочена към раменете.
Когато тренирате корем имате ли мускулна треска? Аз до момента не съм усещала или е била съвсем минимална. Старая се да спазвам инструкциите на Карълайн, но може би трябва да прегледам техниката си.
Поздрави!

# 157
dea76, винаги когато правя тренировка на Каролин за корем имам мускулна треска, но от тренировките, които са само за корем не комбинирани с друга мускулна група.
Ани , смених си протеина с телешкия на Евър Билд, който препоръча . Взех шоколад (незнам има ли други вкусове) хареса ми.
В края на седмицата ще ходя на почивка, в хотела има фитнес, който по снимките изглежда невероятен с уреди, които само в инстаграм съм виждала, ама аз нали си ходя в кварталния фитнес, къде да видя такива. Та смятам да тренирам, ще видим може да направя някоя снимчица.
Надявам се да има разнообразие от към храна за да не криввам, така да се каже Simple Smile

# 158
Днес отчитам ръце. Лицевите хич не ги мога и ги правя на колене. Мъча се нещо там, а изглежда така лесно отстрани Grinning

# 159
И аз днес ударих едно рамо -40 Мин

# 160
МСМ си купих и така си и седи не мога да се прежаля да го пия. Протеина и колагена се прежалвам някак, ама хич не са ми любими.
Аз зарязах предизвикателствата - скучни са ми.
Подкарах пак ден за горна и ден за долна част, както си правех и във фитнеса. Още се обучавам как да ползвам Тонала, та не съм почнала на тотално мои програми, но усещам че ще се стигне до там. За днеска горна част и скочих в басейна. Заради вятъра и болки в ушите не бях влизала отдавна, чак като се натопих усетих колко ми е липсвал.

# 161
  • София
Ден 13 от ЕПИК 3 - глутеуси и задни бедра. Яко Simple Smile

# 162
  • Варна
Вчерашната тренировка

Днес

Последната (със зеления клин) сега се сетих, че я пропуснах. Утре ще я направя.

# 163
Здравейте!
Днес ден 33, Епик 1 - тренировка за долна част и бицепси:

Моите работни тежести за долна част бяха 2*5кг (или само 5кг), а за бицепси - 2*4кг. Общо взето към момента работя с тежести, равни на половината от тези на Карълайн.
Поздрави и хубав ден!

# 164
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Продължавам със Съмъртайм 3. Днес ден 10 глутеус https://youtu.be/FaOOwzMxBcw
Вчера, ден 9 кардио и корем https://youtu.be/JtKx50TR2Ek
Dea 76, когато и аз тренирах с Каролин тежестите ми също бяха наполовина на нейните

Общи условия

Активация на акаунт