Тренировки в домашни условия - 116

• 44 400
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Дух, ако досега не си го правила, като за начало бягай на "прибежки" -  леко бягане, бързо ходене, умерено, секунди спринт... Не се хвърляй веднага  в дълбокото. Прави си интервали. Ако ти хареса, бягай дълго и напоително. Simple Smile

# 571
  • София
Дух, ако се храниш по режим на Руми Илиева най-вероятно ще свалиш килограми. Ако в момента са ти в повече, може да ти е трудно да тичаш. В началото аз също тренирах по Пуш за начинаещи, сега си намирам  по Интернет упражнения, които ми харесват.

# 572
  • Бургас/Пз
Днес Fuel ден 6. Отново крака, хареса ми, хубава, тренировка, доста динамична обаче за 2*15кг. Тези почивки от по 15 секунди ме довършват. Харесват ми тренировките, че са кратки, а аз сега съм в режим, в който постоянно нямам време. В същото време обаче с тия 30 минути все си мисля, че нещо не съм натоварила адекватно мускулите.
От друга страна пък в края на тренировката се чувствам изцедена, но то е от това, че тренировките са нещо като силово кардио. Малко в момента съм на кантар, но пък нямам друга алтернатива, та продължавам. Поне са ефективни и плътни 30 минути.

# 573
Вчера FUEL 7  много приятна

# 574
Здравейте!
Днес отчитам ден 4, Епик 2 - кардио тренировка за цяло тяло с дъмбели:

Работих с 2*5кг и 2*3кг. Много са ми трудни движенията, които изискват да задържа дъмбела над главата, например windmill.
Реших да добавям планк в края на деня, защото прочетох написаното от Карълайн в планк предизвикателството й. Започнах снощи с 1 минута.
Поздрави!

# 575
Днес ICE –  Muscle Meltdown – Трицепс + ще потичам 20-30 минутки довечера ако остане време.

# 576
Речено - сторено. Ходих на стадиона, колосалните 2.500 км отчитам и разбира се по-малко от половината са с тичане. Предполагам можех и повече, обаче един брой човек чакаше да му приготвя обяд за работа и един брой дете чака да бъде изведено. Докато спи мисля да си направя и пуш тренировка.

# 577
  • Варна
Dea ,  имаш ли пудовка? Много по-лесно е.

# 578
Отчитам ден 6 Fuel. Много по-добре беше от ден 1, особено като не ползвам нейните тежести и темпо на моменти...супер си е Grinning
Лейдис, имам един рикуест. Няколко пъти съм се мъчила безуспешно да правя йога и винаги се чуствам безкрайно отегчена. Сега обаче имам нужда ментално от моменти на...спрялост Grinning Препоръчайте ми не скучен йога инструктор за крайно начинаещи, а ако някой от вас прави и медитация, ще се радвам на насоки и за там.

Скрит текст:
От една седмица сме на село и ментално това много ми човърка чакрите и сякаш си слушам повече желанията на тялото...а то, както никога досега, вместо инсенити и тежести, иска йога и медитация Grinning Та....ще съм благодарна!

# 579
Dea ,  имаш ли пудовка? Много по-лесно е.
Нямам пудовка Sad.
В момента обмислям какви нови тежести да си купя. Имам гири 2*3, 2*4 и 2*5. Мъжът ми използва едни сглобяеми, които имат и лост, общо 30кг, но те са ми много неудобни - много са обемни, а и с тях не мога да правя ренегадско гребане, защото са кръгли и се търкалят. Искам и стойка за дъмбели, че в момента ги слагам в една кутия Flushed

# 580
В Кауфланд са пуснали някакви фитнес неща, ако някой се интересува.

# 581
Отчитам 45 минути силова с пуш ден 6. Сериозна работа беше днес.

# 582
Неочаквано си дремнах днес в късния следобед,  Blush пих кафе, и се натиснах с Каролинчето.

За нейните минирани гребания нямах тежест, и си правих ръцете отделно с пудовка 12кг.
Със смесени чувства съм, заради липса на възстановителни паузи. Цацулин е против такова изцеждане. Почива се докато си готов за качествена серия лицеви. То моето на кашкавал заприлича.

Направих си и 200 коремни вариации. Постепенно ще вляза в час, тази седмица ми е преходна към нормала. Утре вече се надявам да тичам, но графикът ми е натоварен. Ще видим.

# 583
  • Бургас
И аз тичах днес. По програма имаше 20 мин. easy run. Уж не беше кой знае какво, а после видях, че средния ми пулс е бил 161, а максималния 199. Май не е нормално Rolling Eyes

# 584
  • 1st floor
И аз много вдигам пулса, когато тичам. Горе-долу като твоя, а не чувствам кой знае какъв зор и задъхване. Нямам идея защо е така.
До БР 11 и 12 стигнах тази седмица. 11-ката хич не ми харесва и може да я заменя с нещо друго. Много изчанчени упражнения, от които не виждам особен смисъл, освен ако нямаш желание да си прецакаш я колене, я кръст или нещо друго...Модифицирах доста, което пък не обичам да правя.

Общи условия

Активация на акаунт