на 60 км съм от болницата и малко се притеснявам
Със секцио например го дават да си го гледкаш през деня и го взимат за нощта, за да не те натоварват, все пак от болката ти е по-трудно и да ставаш да му сменяш памперсите и да го храниш, но аз например си го взех и още същата нощ си го оправях сама! Всичко е по твой избор
После ще ти покажат и как да го къпеш и мажеш! Успех
ако имаш още въпроси питай каквото знам ще отговарям
Аз родих там на 16.09.2014.С екип-Славов и Петрова,те ми бяха на операцията. Много съм доволна от Славов и абсолютно от всички,даже от жените,които идваха да чистят стаите,и с тях се сприятелих и си говорихме.Ако имаш нужда от нещо,само натискаш звънецът в стаята и се отзоваваше някой,без значение колко часът е! Много ми беше добре през цялата седмица,която бях там.Страхотни хора и мило отношение
. При който и доктор да попаднеш,няма да сгрешиш.И Славов,и Янкулов,и Бързашки и Петрова са страхотни,да не говорим,какви бъзъьи пускаха,поне при мен беше така,може би защото и аз им отвръщах с усмивка и закачки
.Ако ще раждам втори път,определено ще се върна с желание там! Иначе цената на всичко-операция и престои,е 900 лв,като си тръгвате с бебчо,плащате долу на рецепция и -къща
Ако искаш пиши ми,може да се видим и да ти разкажа повече.Успех и здраво бебе
Препоръчани теми