аз също съм се насочила да раждам там, но още не съм избрала лекар. Бихте ли ми казали имат ли възможност да реагират при евентуални усложнения на планирано секцио? В смисъл - ако се наложи преливане на кръв и т.н.
Как е отношението на акушерките?
. Сега за това дали могат да реагират при,недай боже кризисен момент,нищо не мога да кажа,понеже не съм се сблъсквала. Но в момента в който казах на Славов,чеискам секцио,след половин час вече лежах на масата. Успех на теб и здраво бебенце.Ако искаш ми пиши

, много го харесвам като човек преди всичко. 
Багажът от мен беше-2 нощници ,за смяна,тоалетни принадлежности,четки,пасти,шампуани ,душ гелове и т.к. Лигнин,дамски превръзки,джапанки за банята и стаята,ластик за коса,моята беше мн дълга и ме дразнеше,вързвах си я,широки гащи,но преди визитация ги събуй защото се карат,аз бях със секцио,и на мен ми се караха,но аз ги махах преди да влязат
. За маметата общо взето това е багажът,за бебето,няколко чифта дрешки да има за смяна,носете си повечко,защото се цапат лесно,памперси задължително един голям пакет за спокойствие,памперсни чаршафи,те са повече за мамитата,слагат се под дупето,да не цапат чаршафите с кръв
,може да е сменено
. Когато ходите на преглед,ще ви дадът списък с нещата,аи в интернет ги има в сайта на болницата,тук казах,това което носех аз.Ако някоя от вас иска да се срещнем,нямам нищо против.
.Сещам се още подробности,за това питайте и вие каквото се сетите
Моментът с издърпването на бебчо,също не е много приятно усещане,но на секундата го чуваш и ти го показват
.