Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Раждане вв Авис медика"с

 • 29 917
 • 118
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 36
Здравейте, бъдещи мами. Аз родих в Авис Медика второто си детенце при Бързашки и съм много доволна. Условията са точно като в хотел, а персоналът е изключително отзивчив, обясняват ти абсолютно всичко, дори и да го знаеш вече. Първото си дете родих във Втора база /само там имаше родилно отделение тогава/ отново при този лекар, защото той си е моят лекар, и там условията бяха все още добри, нямаше ромите, които сега изобилстват, и немотивирания персонал, но като питах някои неща трудно получавах отговори от акушерките. Все трябвало да питам някой друг, просто не им се работеше много много, явно за тези заплати е така. В Авис Медика е съвсем различно- без да викаш някой, все идват акушерки и за бебето, и за майката, и лекари минават често да си видят пациентките, и престоят не се усеща като болничен. Близки могат да влизат често, но трябва да се съобразяваш и с другата майка в стаята все пак. Храната е вкусна и разнообразна, не като във Втора база- половин кисело мляко Фея за вечеря. Там все чакаш някой да ти донесе храна, за да не умреш от глад, но така са условията в държавните болници. Тук се плаща, но пък в крайна сметка не раждаме всеки ден, 1-2 пъти в живота се случва, и нека се чувстваме спокойни и специални, и най- важното сред добри специалисти.
  Успех на всички, на които им предстои най- съкровения момент в живота!!!

# 31
 • Мнения: 2
Здравейте, мами и бъдещи мами ! все още съм нова във форума, но съм впечатлена от големия обмен на информация между вас. Както на всички бъдещи мами така и на мен ми предстои големия въпрос за това къде да избера и при кого да бъде раждането. Все още ми е рано, защото съм в 14 г.с., но някак си се чувствам крайно неориентирана. Живея в гр. Враца и е напълно изключено да родя тук. Спряла съм се на гр. Плевен като цяло, но се колебая между Авис Медика и Света Марина. Мнения всякакви. Притеснява ме факта, че намирам в нета доста противоречива информация за Авис Медика, а пък на мен там условията ми изглеждам по-добри. Можете ли да ми препоръчате и специалист от Авис Медика ?

# 32
 • Мнения: 258
. Спряла съм се на гр. Плевен като цяло, но се колебая между Авис Медика и Света Марина. Мнения всякакви. Притеснява ме факта, че намирам в нета доста противоречива информация за Авис Медика, а пък на мен там условията ми изглеждам по-добри. Можете ли да ми препоръчате и специалист от Авис Медика ?
Отивай в Авис. Няма да съжаляваш. Всичките км лекари са добри. Аз раждах при д-р Бързашки, но от престоя в болницата мога да кажа, че който и лекар да из ереш няма да сбъркаш. Д-р Богданова също е много мила и йзобщо всички там. Света Марина не е това, което е била. Доктор Стойков се е изнесъл от там, заедно с екипа си още миналата година и сега е в Търново. Освен това може да е по-нова, но условията не са чак толкова приятни. В Авис бях като на курорт, а не на раждане Simple Smile

# 33
 • Мнения: 2
 ~iddi~ - Много ти благодаря за информацията, изключително ми е полезна, най вече защото съвпада и с моето желание.

# 34
 • Мнения: 1 156
Здравейте, а поставят ли ваксини при раждането в Авис Медика и ако да знаете ли кои?

# 35
 • Мнения: 258
да, поставят първите ваксини (една или две бяха).
Следващата ваксина е чак на едномесечна възраст.

# 36
 • Мнения: 1 156
А дават ли ти бебчето веднага след изваждането от корема?
Нали казват , че е хубаво да го има този първи контакт между майката и бебето , а не веднага да го отнасят.
Също така имате ли впечатления относно помощта за кърмене? Аз ще раждам там секцио и много се надявам акушерките да ми съдействат първите дни за кърменето

# 37
 • Плевен
 • Мнения: 50
Здравейте!
Предстой ми второ раждане и смятат да бъде в Авис Медика. И първият път раждах там, при доктор Славов и благодарение на него имам здраво 6-годишно момченце. И сега смятам пак при него. Питането ми е дали някой може да даде актуална информация за цените на раждане към момента. Никъде не намирам в сайта, а чувам от познати, че минават 1000лв. Когато раждах през 2010 г. цената за нормално беше 650 лв., а за секцио 750лв.
Благодаря Ви предварително!

# 38
# 39
 • Мнения: 199
Моля дайте актуална информация за цените на раждане в Авис Медика.

# 40
 • Мнения: 74
Здравейте,
и аз също се интересувам от актуални цени за раждане в Авис Медика. Прави ми впечатление, че цените в Св. Марина са доста изгодни - нормално раждане е 700 лв., а секцио 850 лв. А в Авис Медика дочувам, че минават 1000 лв. Доста голяма разлика. Като гледам снимки на Марина е къде по-добре. Моля за мнение.

# 41
 • Мнения: 258
Лично мнение - Света Марина загубиха д-р Стойков, който беше основната причина много жени да раждат там. Сега не знам какъв екип имат, но по мое време избрах да раждам в Ависа,
 - първоначално заради доктор Бързашки
- заради това, че имат двойни стаи със самостоятелна баня
 - бебетата се гледат на етажа (бяха ми казали, че в Света Марина бебетата са на друг етаж и трябва да ходиш по стъпала, (за жена след секцио не е много удобно)
 - една колежка беше раждала в Св.Марина (през 2015) и не беше особено доволна от отношението на персонала на неонатологията. Както после разбрах (едва след като родих), отношението на неонатолозите е дори по-важно от това на лекаря, водещ раждането. В трудните моменти след това трябва подкрепа за кърмене, за обучение, дори ако щете и една усмивка за кураж. В общи линии съм доволна от отношението в Ависа. Всички бяха усмихнати, заради което ми направиха преживяването раждане без много стрес за самата мен.
Тези впечатления обаче са от пролетта на 2015.


 в Света Марина отдавна нещата са променени, защото доктор Стойков е изтеглил екипа си към Търново.

Най-важното е, обаче, не толкова парите, колкото да се чувстваш спокойна на мястото, където раждаш. А снимките не могат да покажат кое е по-хубаво, защото, ако раждаш в топли месеци - в стая двойка с тераска в Кайлъка, с хубава градина пред теб  - по-скоро се чувстваш като на хотел, отколкото в болница.
Успешно и леко раждане ти пожелавам. 

# 42
 • Мнения: 74
Здавей! Благодаря за мнението. Сега и аз съм наблюдавана в Авис Медика при д-р Славов. Имам му доверие и това е важно.

# 43
 • Плевен
 • Мнения: 1 219
А тези 1125 лв включват ли и грижите за бебето или те се запалщат отделно?

# 44
 • Мнения: 74
А тези 1125 лв включват ли и грижите за бебето или те се запалщат отделно?
Да + всички изследвания и слухов скрийнинг. Заплаща се ако желаете да се направи трансфонтанелна ехография и ехография на коремни органи /90 лв./.

Общи условия

Активация на акаунт