Пъзели 40

• 24 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми се струваше неинтересен този плаж на Unidragon, обаче не съм била права. Какви интересни специални парчета има, страхотно изглеждат.

Да се оплача и аз, след дълго въздържание реших, че все пак ще си поръчам един пъзел. Отварям сайта, а той взел, че свършил Weary

# 496
Сподели кой пъзел, може да се открие измежду нас:)
Мона Лиза, аз харесвам качеството на Eurographics. Само последният, който редих беше с много хлабава сглобка.

# 497
Hot Summer, благодаря, но съм сигурна, че го няма никъде. Този с пирамидите е:
Скрит текст:

# 498
FloridaM, благодаря! Надявам се другите да нямате нищо против разместването Kissing Heart
Аз харесвам много Eurographic.
Тези лалета на Educa обаче ми дойдоха сложни и тъкмо се чудих дали да не го оставя да си почива и той взе, че потръгна Grinning

# 499
  • София, България

Ето го:

# 500
Мислех, че телефонът ти е подменил думата...

# 501
  • София
От мен един много слънчев пъзел, Castorland 1000.

Как вкъщи изглежда философията на Маркс, че битието определя съзнанието:  Това за мен е само един пъзел, който стои на видно място и чака да го започна. Минава мъжът ми и като виден чревоугодник казва "Тази трапеза за мен ли си я приготвила?" Приоритети.....

Скрит текст:

# 502
# 503
От мен един Гибсън от тези с прекрасните парченца Simple Smile

# 504
Sea Life
501 части
Trefl Wood Craft Origin

Част от специалните части.
Скрит текст:

И малко сравнение между Trefl и Unidragon.
Частите са подобни като цяло, дебели, дървените парчета с хлабава сглобка. Разликата е в покритието и във формите. Покритието на Трефл е грапаво, а на Драконите е гладко, някак пластът залепен отгоре е по-дебел сякаш. За момента нямам предпочитание към някой вид.
Другото е формата на частите. Драконът нямаше рамка, а частите бяха мнооого завъртяни, нищо общо с нормален пъзел. Докато Трефл си има рамка и самите части повече напомнят частите на обикновен пъзел с нестандартни части, пак си има вдлъбнати и изпъкнали, които влизат едно в друго като на нормален пъзел.
Истината е, че с плажъж на няколко пъти ме хванаха нервите и не знам дали заради това или друго, но Трефл-а ми беше по-приятен за редене. Заради това и предлагам да ги пусна направо и двата в комплект, като разбира се всеки може да си прецени дали да нареди и двата или само единия. Ама ще ми е тъпо ако и вие се изнервите като мен на плажа и вземете, че си помислите, че всички дървени пъзели са така и повече не ги погледнете.

Мона Лиза, вземете му куче на детето, моята е влюбена в нашето 😃
Скрит текст:

# 505
  • София, България
Бухтичка, уникален сладур е дъщеря ти!
Честно казано на мен дървения Трефл ми харесва повече, така че него определено ще се опитам да наредя с удоволствие.

Май ще го бъде пъзелът на Сали, ще видя колко време ще ги цъцкам тези дъги и после се мятам на моливите.

Йоанка, беше ли ти трудно Кафето с поничка?

# 506
Мина Лиза, Хич не беше лесен. Добре, че чашата с кафе има отенъци, иначе щеше да е голям зор. Отне ми време колкото един от 1000 части.
Сали, уникален равенс. Ще се разделяш ли с него след реденето?

# 507
  • София
ioana_g, вече съм се разбрала с Мона Лиза, тя му е бъдещия собственик.

# 508
Мона Лиза, към теб тогава:) Може ли за мен като приключиш?

# 509
  • София, България
Мона Лиза, към теб тогава:) Може ли за мен като приключиш?

Разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт