🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 005
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 465
  • софия
Според моите виждания девойката до общака трябва да има железни нерви, да е много влюбена и да успее с любовта си да го омекоти. Ревнив, изискващ, вечно недоволен от себе си и постиженията си. И черешката на тортата с огромно его. Моя милост не би виряла в подобна обстановка.

# 3 466
  • Вестерос
Което ме подсеща, че в четвъртък забелязах Дениз колко бръчки има, ама иначе се тупа колко е млада 🙄

# 3 467
  • София
Maйката на Алекс
Скрит текст:
Гергана
Скрит текст:
Много е хубава майката на Алекс.

Показаната Гергана не участва в Ергена.Wink

# 3 468
Гледах Виктор в Търси се и ми направи добро впечатление. Харесаха ми родителите му, личи си че имат хубави отношения, въпреки че са разведени. Виктор също ми хареса, изглеждаше по-добре от малкия си брат 😏 В смисъл младее повече. И  е отслабнал сякаш. Говори добре, мисълта му тече бързо и гладко. Личи си, че се е поошлайфал покрай работата му във фитнеса. 😊 Абе с две думи допадна ми много повече отколкото в предаването 🙂😉. Не е такъв бастун,  какъвто го предтавят  сценаристите 😆.

# 3 469
  • Варна
Аз ви казах, че е добро момче, хареса ми.

# 3 470
Това е сестрата на Александра, не майка ѝ.

Ето това е майката:

# 3 471
Ало Тифани , не се пали толкова Grinning важни дати са в историята, но това не значи, че всеки българин трябва да ги припява на сън, нито пък, че е голям интелект, ако ги знае. След гимназия
също се учат нови неща, не се преговаря материалът от училище.  Спирам с този оф топик.

Виктор много ми хареса в Търси се, обкръжението му са все добри хора. Болка му е пропуснатата спортна кариера. Начинът на възпитание на родителите му е за пример , обяснява доброто поведение, което показва.
Не мога да си го представя толкова ревнив, колкото се изкарва.

# 3 472
Не можах да гледам "Търси се"
Виктор засега се справя, защото се среща с момичетата за малко и има време насаме да премисли нещата. Иначе, ако живееше с тях все щеше да се изпусне и покаже лошите си черти.
На мен ми изглежда много взискателен, в което няма лошо, всички имаме изисквания за живота си, но ако се премине границата става натоварващо за половинката. Гледа все да се докаже и да се хареса, но загубва себе си. Та той ми се струва, че  леко минава тази граница. Може и да греша, все пак е имал дълга връзка.
Всичките ги пробва. Виктория колко е меркантилна. Не смятам, че я харесва. Каза ѝ го, за да не си тръгне. Предупредили са го.  Само как я гледаше като тя каза, че иска часовник. Не се усети в началото, но после каза, че иска  среща. Милата, чак започна да фантазира и искаше другите да помагат. Много се смях. Да ѝ подарят яхта и имение и да се свършва Stuck Out Tongue  Joy Не за друго, щото е много важна, а времето лети.
 На Александра пробва сексуалността, галеше я по гърба и каза, че тя не го отразява, а тя каза, нещо от сорта, че напротив. Въобще хитрец е Виктор.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 17:18 от daniela19

# 3 473
  • Вестерос
Ало Тифани , не се пали толкова Grinning важни дати са в историята, но това не значи, че всеки българин трябва да ги припява на сън, нито пък, че е голям интелект, ако ги знае. След гимназия
също се учат нови неща, не се преговаря материалът от училище.  Спирам с този оф топик.

Виктор много ми хареса в Търси се, обкръжението му са все добри хора. Болка му е пропуснатата спортна кариера. Начинът на възпитание на родителите му е за пример , обяснява доброто поведение, което показва.
Не мога да си го представя толкова ревнив, колкото се изкарва.
Не е голям интелект, да, нарича се обща култура, елементарни неща са това. И е срамота да не се знаят.  Ученето след училище не измества знанията за основни неща от историята на държавата ти. Основни. Ама какво се и обяснявам... Показателно...

...

Виктор каза, че като е влюбен не го интересуват други жени, което е доказателство, че не е влюбен в нито една в предаването

# 3 474
  • София
Ibsena, повишаването на професионалната квалификация не оправдава липсата на обща култура.
Въпросните исторически събития се отбелязват ежегодно, което е достатъчно за опресняване на знанията, ако ги е имало...и ако не ги премаме просто за почивни дни.
Не се опитвай да изкараш хората, които ги знаят като ненаучаващи нищо ново и тъпчейки на едно място. Нелепо е!

# 3 475
Ако Виктория знаеше името на тези числа, нямаше да го пропусне да го напише на руски език. Колкото и да демонстрираше непукизъм, арогантността й беше не само поради липса на възпитание, но и от злоба, че е поставена в ситуация, в която не може да блести с манипулативните си номера. Да живееш почти десет години в държава, за която знаеш само, кой е платежоспособния контингент и да игнорираш всяка друга информация, показва само крайна ограниченост. Решил ли си да ползваш някаква изгода, трябва и да показваш минимално усилие за адаптивност и интеграция. За любознателност ми се струва дори неуместно да говоря при контингента в предаването.

Това да го вярвам или не!!!?????? Завършила Американския университет Виктория и не знае какви са числата, които се делят само на себе си и на едно... И по-нататък, великата рускиня, която се прави възпитана по американски, я питат кой е написал Ана Каренина, а тя отговаря - Пушкин.
Ако беше добра по математика и беше дала отговор НЕЧЕТНИ поне, щях да я призная. Но тя написа  ЧЕТНИ , значи все пак знае това наименование.
Големи простакели са, Дениз също има голямо самочувствие.
Деница, мениджър в АЕЦ с такива познания по математика, просто не мога да го проумея.
Марта и тя...Александра, изчезнало и всичко от главата.

# 3 476
Решавам в дъждовен неделен следобед да си свърша работа. Търся си образци на документи, обаче няма майко, навсякъде излитат статии за ергена.
Набиват ти в очи стари снимки, които няма как да не публикам, ведно с въпроса - все още ли смятате Александра за чаровна? За мен има със сигурност хирургически намеси.

# 3 477
Гледах малко от Виктор, много кахърен тоя мъж, страда по пропуснатите възможности пред 10 години /поправете ме, ако греша/. Всеки е имал разочарования, ама се стягаш и правиш нещо. Та дори жените сме по-силни и се взимаме в ръце. Няма как такъв мъж да ми хареса - лутащ се, а иска семейство. За жените е по-приемливо да не са ориентирани. И всичко това съчетано с огромно его и изисквания, а той какво дава в замяна?! Жената му била основен източник на щастие, което говори че той не обича себе си. Иначе е типичен Овен с чувство за собственост. Не знам да са болезнено ревниви, по-скоро искат винаги да са номер едно, ама той може и да е такъв.
Едит: какво й е на Сашка на снимките? Освен, че роклята е ретро, ама такава беше модата. Младо, чаровно момиче, даже не намирам намеси, освен устните.

# 3 478
  • София
Въпросните събития може да се отбелязват ежегодно, но аз примерно, ги отразявам само като ден от календара, в който или се почива, или има задръствания, или вечерта ще има някакво официално събитие. Нито помня датите, нито са ми важни на този етап, освен 3 март, 24 май и 6 май. Годините съвсем не ги помня вече, защото не ми трябват.

# 3 479
Ха, какво каза Витко, че в реала не би обърнал внимание на никоя от предаването. 😁
Повечето не може да си ги позволи в реала.
Само Алекс изглежда относително заможна  и той точно нея си хареса...СлучаЕност?

Общи условия

Активация на акаунт