🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 597
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 555
И културтрегерки да му заведат на Вергов, то пак опира до харесване на човека отсреща и напасване на характери. а както вече споменах Вергов не е много търпелив.

# 3 556
  • София
Пропуснах началото на викторината,някъде линк има ли? Интересно ми е да видя въпросите.

# 3 557
Вергов не е ли малко дъртичък и той, колкото и да ми е симпатичен по принцип?
А и не му е достатъчно голямо шкембето (т.е. банковата сметка), за да се класира пред моми като тези...

ПП Някой може ли да обясни защо датата е дублирана с различна големина? Даже почеркът е различен...
Май на пищов прилича, а Гергана е забравила да го изтрие. Толкова за „интелигентността“ ѝ.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 20:14 от Как' Сийка

# 3 558
  • София
Със сигурност е по-дебела от тази на Виктор.

Руши харесва жени категорично, дали харесва и мъже не знам.

# 3 559
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
За днешното инста поколение, аз предлагам Павел (от Павел и Венци Венц). Тамън ще си пасне с новите инфлуенс звезди и жадни за камери кандидатки. Млад, с татуировки, рапър, познат на младите. Ще избият рибата Simple Smile

# 3 560
Аз докато правя фетучини или пека сладкиш искам да гледам по разчупен и забавен Ерген. Аман от статисти.

Затова предлагам за Ерген 2 да бъде Валерко Божинов.
Не започвайте с тезата , че е глупав.
Еми за Ерген не е задлжително да си Кюри.

ще поплетем и ще се посмеем...

# 3 561
  • София
Вергов не е ли малко дъртичък и той, колкото и да ми е симпатичен по принцип?
А и не му е достатъчно голямо шкембето (т.е. банковата сметка), за да се класира пред моми като тези...

ПП Някой може ли да обясни защо датата е дублирана с различна големина? Даже почеркът е различен...
Май на пищов прилича, а Гергана е забравила да го изтрие. Толкова за „интелигентността“ ѝ.

Написала го е дребно, после се е усетила, че няма да се вижда и го е написала едро, но грозно.

# 3 562
Аз докато правя фетучини или пека сладкиш искам да гледам по разчупен и забавен Ерген. Аман от статисти.

Затова предлагам за Ерген 2 да бъде Валерко Божинов.
Не започвайте с тезата , че е глупав.
Еми за Ерген не е задлжително да си Кюри.

ще поплетем и ще се посмеем...

Валери Божинов ok , но той ерген ли е ? Последно казваше, че има жена до себе си (италианка , доколкото разбрах)

# 3 563
Написала го е дребно, после се е усетила, че няма да се вижда и го е написала едро, но грозно.

Виж, че цифрите са изписани по различен начин.

# 3 564
Коги баба ти прекали с гледането на Ергенът

# 3 565
За днешното инста поколение, аз предлагам Павел (от Павел и Венци Венц). Тамън ще си пасне с новите инфлуенс звезди и жадни за камери кандидатки. Млад, с татуировки, рапър, познат на младите. Ще избият рибата Simple Smile

Той е много сериозно обвързан.

# 3 566
Половината, които ги спрягате за следващия ерген, са хомосексуални.

# 3 567
Половината, които ги спрягате за следващия ерген, са хомосексуални.

И аз това щях да кажа 😀 Вергов е 100%, за Руши не съм сигурна, Карамазов 100%.

# 3 568
И мен ме озадачи двойния надпис за датата. Не мога да преценя дали нейн почерка

# 3 569
Жалко, че писането във форум на лъжи не е подсъдно.

Общи условия

Активация на акаунт