🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 581
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 630
Абсолютно сте прави за дебеколожието. Добре, да го кажем така: хем се възмущавам, хем малко  ,, завиждам” за него 😆😆. Иначе ех, Капитонке, колко хубаво би било да имаш за ценност да градите двама. А не непременно да е бая по-богат, защото всичко  се връща като бумеранг- и един мъж може да каже ,, тая е по- бедна от мен, ще ми цица парите”, както и тя смята да прави.. но на кого ли го обяснявам.

# 3 631
Гледах Виктор в Търси се и много ми хареса. Ама аз по принцип си го намирам за свестен и хубав. Но има и едно такова нещо, че в това предаване успяват да изкарат всеки светец, е може би, почти всеки. Май само Дичо успя да ме отврати въпреки всички усилия на двете водещи, които и аз никак не понасям. И винаги съм се чудила, защо пък трябва да са две.

Дислексията на Алекс и на мен ми е малко съмнителна. Просто мисля, че и това наред с паник атаките, е нещо модно напоследък и удобно извинение в някои неловки ситуации. От друга страна съм виждала да намесват дислексията в случаи, в които изобщо нямат нищо общо с четене. Например при неумение да танцуваш, при проблем с различаване на ляво от дясно итн. Това последното и аз го имам плюс абсолютна липса на ориентация. Губя се и в родния си град. Но това, не защото съм отхапана, ами сигурно и аз имам някаква диагноза, започваща с ДИС...
Та така де. От представянето на Виктор в Търси се, оставам с впечатлението, че още си е сингъл. Освен ако не ни хвърлят умело прах в очите. Имам и едно такова усещане, че след като толкова бързат да му покажат участия тук-таме преди да е приключил сезона на предаването, е възможно да се е пръснал панаира с момите преждевременно. Но надали...

# 3 632
  • Мюнхен
Аз имам съвсем резонен въпрос, а именно - всичките тия сторита на Виктор за самотниците, както и участията му в предавания, където говори, че още търсил човек до себе си, че участничките в "Ергена" не са негов тип... не се ли водят нарушаване на договора му?

Да, не е казал в прав текст кой печели, но пък недвусмислено дава да се разбере, че още е сам и че в крайна сметка не е избрал никоя трайно. Тогава какъв е смисълът зрителите да продължат да гледат? Цялата концепция, че ще наблюдаваме развитието на връзка, отива по дяволите.

# 3 633
Виктория беше скоро на някаква погача на бебе на нейна приятелка и трябваше да купува подарък и даже търсеше съвети в Инстаграм какво да купи, че не знаела. И каза, че нея тези неща я ужасявали. Мисълта за деца явно. Та въобще не мисля, че е готова да бъде майка, нито, че й в плановете скоро. Даже май точно това каза, че още не мислела. Сега пък мисли. Тя е толкова егоцентрична, че първо трябва да си превъзмогне егото, защото за дете е нужно пълно отдаване и няма място за его.

На мен Виктория ми прилича като типаж на актрисата Амбър Хърд. Красива, но студена като човек, властна,  
 с кофти характер, нарцистична, мислеща винаги първо за себе си и за собствените си облаги. Та Амбър има дете от сурогатна майка, защото според мен е прекалено нарцистична, че да иска сама да ражда, да си развали фигурата и тн.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 12:48 от daizy_g

# 3 634
От това, което виждам и аз смятам, че Виктор е сам и това говорене как в живота не би общувал с някои от участничките от предаването натам води. Дори и да е избрал някоя явно в било за предаването или пък бързо се е разочаровал след това. Гледам, че той не следи в Инстаграм никоя освен май Дениз доскоро.

# 3 635
  • София
Тя имаше клип, как отива в Америка да си оправя английския, на бригади. Сега как е с английския?
Как да е с английския - "инфОУенсърство". Да не знаеш как се произнася/пише това, с което се занимаваш.... Close
Тъкмо като си помисля, че вече нищо не може да ме учуди, някоя простотия ме оставя безмълвна.

# 3 636

Не знам дали е single ,  но този актьор би бил подходящ кандидат за нов ерген според мен. Но , като знам какви крокозъбели ще му намерят май е по- добре за него да е пас 😭

# 3 637
Разочарована съм от отговорите на Капитонова, но в това няма нищо шокиращо. Да не говорим, че не е споменала любимия ми Стар Чинар в списъка с ресторанти! Grinning Grinning

Явно инвестицията в чувства, време, усилие, доверие положени в една връзка не я вълнуват - все пак не можем да ги носим, ядем, пием и показваме в сторита.

Няма да коментирам изобщо дебелокожието ѝ. Това и за мен не е здрава психика, а безкруполност. Пълен темерут и това личи по факта, че изобщо не се вълнува от културата, историята и природата на средата си. Не изпитва любов и капка интерес към мястото, в което живее повече от 10 години. Само и единствено преценя възможностите, които то предлага. Такава би била и със семейство/мъж, и дори с децата си - представяте ли си всички спонсорства?? То няма да са памперси, колички, замразяване на стволови клетки, раждане, дрешки, играчки! Златна мина!

# 3 638
Виктория си търси богат мъж, достатъчно богат. Няма лошо, тя си знае и дано да го намери. Да я обича много и да я гледа и глези.
Виктор изобщо не отговаря на този критерий.

# 3 639
Не знам за клаузите в договора на Виктор, но във всичките интервюта, като започнем с това при Цитиридис много яко лъха на тотално разочарование от жените вътре. Дори и съжаление, че е влезнал. Той го замаскира като "Установих, че не съм готов за такова нещо. А си мислех обратното.", но дефакто си е разочарование от жените.
Ама и това е в реда на нещата. Кога в реалния живот ще има някой толкова концентрирана форма на емоции и невъзможност да избяга средата, съответно и да прояви крайните си реакции една след друга? А това е странна ситуация. Пък той трябва да е мил с всичките по регламент(клаузи в договора).
И казва, че не би обърнал внимание НЯКОИ от жените в реалния живот. И това е повече от нормално. Къде и при какви обстоятелства би се срещнал с Зори Джи? И да прояви интерес, то ще е заради особеностите ѝ, а не за нещо като личен партньор. Да слагаме и Габито в това число. Хайде прибавете и Елвира. Дениз също, нищо че е единствената, която следва сега. Дениз я е поназнайвал от жълтата преса и знаем колко време странеше от нея. Но знаем и страха му да не ги прогони, че продукция няма да има и реши, че трябва да се преокриват.
Гергана много яко я разкритикува в единия женски подкаст (без да ѝ казва името) заради настъпателното ѝ поведение. Даже и даде съвети, при следващи нейни интереси към мъж да обира поведението. Индиретно каза- разшътках я (не че и без да ни го казва, нямаше да се досетим, но си е подсказка и издава действия във формата) 
Много е изкривена и неестествена форматната рамка. А нашите продуценти изместват още повече фокуса и го превръщат в нещо друго. Ще е цяло чудо, ако наистина се развият някакви чувства между двама.
От втори-трети епизод стана пределно ясно, че много избягаха от идеята за откриване на партньор и наблегнаха на други неща. От време на време има някакви съвсем леки проблясъци и толкова. В 2-3 епизода дори забравих, че Виктор е вътре. За каква евентуална връзка да говорим? Те не са го направили за това.

# 3 640
Дами, чета Ви от доста време и реших да се включа...
Срещала съм Виктор покрай негов бизнес партньор преди доста години и мога да Ви гарантирам, че той си е такъв, какъвто го виждате, затова е и избран за Ергенът. Единственото, което би могло да е сценарий, е например кои момичета да ходят на групови срещи, кои - на индивидуални. Но поведението му към всяка една е красноречиво и част от предаването е да показва интерес към всички, малко или много.
Такъв тип въпроси като от епизода в петък по принцип не са фактор за това колко е интелигентен човек. По-скоро поведението му при даването на отговори, реакциите и т.н. Аз не смятам, че Гергана е умна, ни най-малко.
Мисля, че Виктор попита Виктория какъв подарък иска по сценарий ИЛИ просто да я провери и/или изопачи материалистка ли е.
Имаше още работи, които ми се искаше да изкоментирам, но сега не се сещам за тях и ще си продължа да следя, а вече и да коментирам. Харесва ми как масата дами тук сте доста обективни.
Хубава седмица желая!

# 3 641
Виктория си търси богат мъж, достатъчно богат. Няма лошо, тя си знае и дано да го намери. Да я обича много и да я гледа и глези.
Виктор изобщо не отговаря на този критерий.
Но си мисля, че ще си намери майстора. Аз лично пък не искам да ѝ правя парите като я следвам.

# 3 642
Такъв тип въпроси като от епизода в петък по принцип не са фактор за това колко е интелигентен човек. По-скоро поведението му при даването на отговори, реакциите и т.н. Аз не смятам, че Гергана е умна, ни най-малко.
а с какви въпроси мериш интелигентност?
Интелигентният човек трябва ли да е чел Пушкин, Толстой, или "Под игото", както Блажка каза "ПоТ Игото"  Simple Smile

# 3 643
Гергана си е чела уроците, или просто е чела, за да отговори на въпросите. Това означава, че не е проста и неука, а също така има услужлива памет. Това никак не е малко като качество и аз аплодирам такива млади жени.
Един човек, който не чете и не знае основни неща от историята, литературата и науките не мога да го нарека с чиста съвест много умен.

# 3 644
Ще припадна вече с това прехласване по Гергана, задето знае 5 основни дати. Услужлива памет е това, не интелигентност. Ако, да речем, един тясно профилиран лекар, който чете само специализирана литература и е световно признат и търсен специалист в областта си, не ви отговори на въпросите от викторината, пак не много умен ли ще е във вашите очи? Гергана ли ще да е по-интелигентната?

Общи условия

Активация на акаунт