КАУФЛАНД - тема 56

• 42 729
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Соул, точно вчера една позната ми показваше някаква веган рецепта за козунак, ако искаш ще и кажа да ми я прати.
Иначе, предполагам само на зелена салата 😁

# 61
Прахът за миялна на Кауфланд не става за нищо! Всичките ми съдове са мазни след измиването. 10 лв в кофата

# 62
Едва снощи разбрах защо е еуфорията за яйцата ...в Тмаркет

# 63
В Лидл Л размер са 9 ле

# 64
И аз се чудя защо е тази еуфория в Т-маркет...🤔 Според мен, като цяло не е евтин магазин (нито има голям избор от някои неща), като изключим някои промо артикули...
Соул, предполагам, че с дървени/пластмасови яйца☺, салата и някакви кюфтета без месо...за козунак и мляко има и веган варианти.🤔

# 65
... в Лидл. Там купони и оферти си вървят, пазарувал или не.
Да де ама ако си без подходящ телефон си и без оферти. А ако си пенсионер често си без подходящ модерен телефон. Което е своего рода  дискриминация и те изравнява с неудобството на картата от Кауфланд.
Прахът за миялна на Кауфланд не става за нищо! Всичките ми съдове са мазни след измиването. 10 лв в кофата

Развалиха го. От година и половина не го купувам, а преди  не беше лош.

# 66
И в двата случая, и за Л., и за К., има приложение и купони, които няма как да активираш без телефон. Разликата е, че за Лидъл+ активирането на купони става без точки, събрани от пазаруване...т.е., ако съм разбрала добре и нещата останат, както са сега- трябва да си похарчил 25 лв (които ти дават 5 точки) в Кауфланд, за да можеш да активираш 1 брой купон...това ми е някак по-дискриминиращо...

# 67
  • СОФИЯ
Пазарувах сутринта. Отчете картата. За 40 лв. сметка имам 4 нови точки. Само за някои купони ще се ползват точки, поне така пише. Два въпроса. За първи път ползвам това приложение. Списъкът който направих там успях да изчистя само едно по едно. Има ли вариант целия? И има ли я някъде касовата бележка, дори само за информация.

# 68
  • Бургас
Сання,списъкът се изчиства от моливчето горе

Ето тук е и касовата бележка. Цъкаш ,,Още,,

# 69
  • Русе
Харесах си круши, мини сладоледите, крем Nivea за ММ и паста за зъби Колгейт с въглен, че синът ми откога ми мрънка да му купя. Четири човека сме, всеки с претенции с различна паста да се мие. Няма къде да ги сложа вече на етажерката Grinning
Ще погледна и орхидеите дали действително ще има жълти, както е показано в брошурата. Отдавна искам жълта, но все няма.

# 70
  • Бургас
Миналата седмица в Бургас имаше доста орхидеи. Имаше и жълтеникави.

# 71
Здравейте, извинявам се сигурно е коментиран, но този апарат измерва ли точно?

Тази клавиатура шумят ли копчетата много и удобна ли е?

А за това имате ли отзиви?

# 72
Да  апарата за кръвно е точен.Неудобството му е че е за предмишница а не за китка.

# 73
За лампите незнам какво точно те интересува, и не съм сигурна ,че нашата беше такава, но имаме на външен вид подобна мисля че е и цената и беше НЕОБИКНОВЕНА 😄
Та, когато е светила, след угасване от ключа тя продължава ЛЕКО да свети, съвсем леко, само приглушено блести, но свъкървата си беше внушила,  че и пречи, само в нея гледа и я прибра в шкафа 😄
И другото е , че като я натиснеш на "пъпчето"
дето прави контакт дефакто, тя свети като фенер един вид.
Спре Ел.захранването сваляш от фасонката и си имаш фенер...много умно и практично(без батерии)😉😄

# 74
  • София
Виждам билборд на филиала на Каблешков : "Тук вече ще намериш пиле на грил от нашата витрина на самообслужване"
Каква е тази топла витрина, не зацепвам?

Общи условия

Активация на акаунт