КАУФЛАНД - тема 56

• 42 775
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Есенс са в процес на доставчика за България,вече няма да е Додис.
Единствено в Лили на Парк мол видях добре зареден щанд на есенс. Мисля утре да отида да си взема неща от там, че при нас в Русе нищо тяхно няма никъде

# 226
След като измрънках, че няма оферти, днес лазаня с телешко 71 стотинки на Каблешков , някой ако минава има още бройки.
Това с точки от картата ли?

# 227
След като измрънках, че няма оферти, днес лазаня с телешко 71 стотинки на Каблешков , някой ако минава има още бройки.
Това с точки от картата ли?

Намалено 80% със срок до утре, без карта.

# 228
Това е "нормален" гигант подложен на диета. Сега ще чакаме да пуснат от гигантския гигант и след няколко месеца и той ще спадне след диета. Joy

# 229
Как консумирате дивия чесън? Предполагам суров, но имате ли някоя по-специална рецепта или просто добавяте към другата храна?🙂

Точно днес правих цедено мляко с краставици и див чесън. Много вкусно и свежо.

# 230
Тези стават ли - хубави ли са?

# 231
По-добре попитай в темата за Лидл. 🙂

# 232
Дали сте забелязали да има течен подсладител и на каква цена е в Кауфланд, а ако ми кажете и къде да го търся ще ви пратя козунак ако направя 😆

# 233
  • Русе
Дали сте забелязали да има течен подсладител и на каква цена е в Кауфланд, а ако ми кажете и къде да го търся ще ви пратя козунак ако направя 😆
Има, виждала съм, ама около захарта ли беше?... Цена не мога да ти кажа.

# 234
Подсладителите мисля, че са при био и здравословните храни, мюсли барчетата, стевията, суровите ядки...При нас се падат точно зад био храните, а отсреща има доматени сосове, песто и др. подобни мисля...Т.е. почти веднага след плодовете и зеленчуците са.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:01 от dolce miele

# 235
Да при био нещата е. цената мисля, че е около 3 лева.

# 236
Има и стои точно при диетични и био храни, но постоянно му сменят мястото. Малко шише около 300гр е към 3+ лв , но вече може и на друга цена да е. Преди предлагаха и еднолитрови опаковки , но отдавна не съм виждала. Вкусен козунак не знам дали ще ти се получи, но прати все пак ако стане само с подсладител😊 може и само рецептата😉Пробвала съм няколко пъти по различни начини  и на мен не ми е ок крайния резултат.

# 237
Значи точките са сметка за сметка. Не с натрупване. По сумирани сметки трябва да имам 18 точки, по отделно са 17.
Да знаете.

# 238
  • оттам, откъдето започва България
Аз вече използвах 5 точки за т.х-я Zewa и чакам следващия ваучер какъв ще е.

# 239
Не знам какъв е подсладителят в Кауфланд, но позната, която ползваше някакъв течен преди време, каза, че на драго сърце спира сладкото, ако ще трябва да яде това. Аз мисля да пробвам по Великден печива със захар и еритритол 50:50.

Общи условия

Активация на акаунт