КАУФЛАНД - тема 56

• 43 345
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Не съм снимала и днес, обаче при нас пак нямаше яйца...😆 Май имаше няколко опаковки по 6 бр яйца и това е. И евтини капсули с боя за яйца (намалени на 99 ст) нямаше. Имаше подобно изглеждащи, но по 2,79 лв...бисерни и още някакви капсули. Но на вид бяха като двойници на евтините, ако човек не чете...
И в Т-маркет днес нямаше кори с яйца...Та ходих и до един друг магазин в квартала, където намерих и купих кора с яйца Л за 8,50 лв...
Не могат да ме убедят, че не държат яйцата прибрани в склада...бас хващам, че другата седмица веднага ще се появят корите с яйца, но на високите цени...😉 Кокошките едва ли снасят по по-малко яйца...
Купих 2 опаковки коприва по 1,60 лв, бейби спанак по 1,40 лв, репички, прясно мляко...май това...🤔
Ядосах се в Кауфланд. Не мога да разбера, ЗАЩО лепят оранжеви стикери за намаление на стоки...като после на касата тези стоки не минават!!! Миналата седмица  пак така се зарадвах, че си намерих продукт с намаление и пак не излизаше на касата! 😬🤐 И днес пак така...и не, и не...

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:49 от dolce miele

# 436
# 437
  • София
Тази вечер на Каблешков нямаше нито едно яйце. Никакво.  За първи път виждам така добре опразнен хладилник. Не бях влизала в този филиал от няколко месеца. Големи размествания са направили. Не само яйца липсваха.

# 438
Не могат да ме убедят, че не държат яйцата прибрани в склада...бас хващам, че другата седмица веднага ще се появят корите с яйца, но на високите цени...
И къде е логиката - кой ще ги купува другата седмица на висока цена?
Ядосах се в Кауфланд. Не мога да разбера, ЗАЩО лепят оранжеви стикери за намаление на стоки...като после на касата тези стоки не минават!!! Миналата седмица  пак така се зарадвах, че си намерих продукт с намаление и пак не излизаше на касата! 😬🤐 И днес пак така...и не, и не...
Тези дето правят намаленията не знаят, че червените етикети не минават на касите.

# 439
Аз мисля, че бързооборотни стоки се зареждат ден за ден в магазина. Едва ли в склада са скрити 100 палета яйца. По-скоро са разграбени. С днешната доставка ще има пак.

# 440
Миналата година при нас разпродаваха яйца на стотинки след Великден. Може тази година да са поръчали по-малко.

Много ялова новата брошура. Нищо не харесах.

# 441
Aми, ще видим как ще са наличностите на яйца след празниците. 🙂 Точно по Великден никога не е било така празно откъм яйца в нашия филиал /въпреки повишеното търсене в този период/. Дори и откъм козунаци е много оскъдно, а не ми се вярва тази година хората да ядат тройно и петорно като количества...
Дева, яйцата не са чак толкова бързооборотна стока, нищо няма да им стане за няколко дни или седмица.😉
За намалените стоки с оранжевите стикери- не би ли трябвало служителите, които ги слагат все пак да проверяват дали излизат на каса? 🤔 Нали затова ги слагат тези стикери, не за украса? Странно ми е...дори ръчно да не може да се въведе този код...

# 442
За намалените стоки с оранжевите стикери- не би ли трябвало служителите, които ги слагат все пак да проверяват дали излизат на каса? 🤔 Нали затова ги слагат тези стикери, не за украса? Странно ми е...дори ръчно да не може да се въведе този код...

Това е по-скоро изключение - да не минават на каса. За което касиерите сигнализират на отговорния служител. Той вече какво прави не знам и защо стават такива грешки - също.

# 443

Това е по-скоро изключение - да не минават на каса. За което касиерите сигнализират на отговорния служител. Той вече какво прави не знам и защо стават такива грешки - също.

Мен точно днес това ми се случи. Касиерката маркира оранжевия етикет, обаче излиза редовната цена, а не тази на етикета. Приключи сметката и наново ръчно въведе артикула като тя въведе цената в системата.

# 444
Тъпото е, че приберат ли такъв артикул с невалиден баркод, после никога не мога да го уцеля пак намален...Понякога след доста време все пак го виждам намален, но вече е с нарушена опаковка и липсва примерно половината съдържание или има счупено...Друг път се случва да минавам често през магазина и просто по нищо не личи да е имало такъв продукт при намалените...Нашият щанд е доста малък обичайно и се забелязват новите неща...Кошници на колела изкарват за по-големите артикули, тогава обикновено всеки артикул ми излиза на касата и няма грешки...
Марина, в моя случай казват, че им излиза някаква грешка и, че излиза все едно о няма позволение за продажба. Не става с баркод, а си е четлив иначе. Просто не минава на каса и това е. Доколкото разбрах, на сканиращо устройство би се видяла намалената цена, но проблемът се случва на касата, че не минава...

# 445
Краставици 1,5, тиквички левче, салата 39 Ст Stuck Out Tongue

# 446
Днес пазаруването беше супер - магазина почти празен от към хора, имаше добре намалени зеленчуци, дори се изкуших и купих агнешко на месокомбинат Свищов за 18 лв/кг.

# 447
Репичките 50 Ст. Много спокойно беше. Краставиците отново бяха супер!!

# 448
Хубави са краставиците , да

# 449
  • София
Ходих преди обед до Кауфланд. Къдравата салата и репичките бяха по 0.79лв. Купих и късопюодни краставички, нали ги похвалихте тук. Цената им беше 2лв. и стотинки, не помня точно. Спокойно се пазаруваше.  Във Фантастико също спокойно се пазаруваше.

Общи условия

Активация на акаунт