КАУФЛАНД - тема 56

• 43 294
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Долче, ами някакъв спомен имам, че не бяхте доволни от ранфорс? Дано да греша.

# 571
  • София
Единият филиал, в който ходя, след разместването имаше насочващ персонал и брошура с карта на магазина.

По-добре да назначат гид или аниматор. Joy

# 572
Долче, ами някакъв спомен имам, че не бяхте доволни от ранфорс? Дано да греша.
Аз съм само доволна от всичкия ранфорс, който имам. 🙂 Макар че по-късно се появиха твърдения, че имало и ранфорс, който не е 100% памук (но пък и аз не съм виждала такъв от микрофибър или полиествер, все е поне "с високо съдържание на памук")...Моят си е 100% памук, но на пипане материята е много по-нежна и гладка, отколкото на памук и те спални комплекти.
Papermint, моята парна четка от Лидъл по същия начин може да се застроява за постоянната пара. А в упътването нищо ли не пише?! Добре е да се включи и някой, който я има. Но би трябвало да го има и в упътването, ако има някаква такава тънкост без която парата да не излиза...🤔
В Лидъл Тракия преди време имаше листовки с карта на магазина и кое къде е. Мисля, че е много добра идея във всеки магазин да има такива за разположението на артикулите...или поне да може онлайн да се види какво е разпределението. А щом в Кауфланд са сложили и персонал, който да упътва, трябва да е наистина сериозно разместването...😃

# 573
Не знам колко сериозно беше, честно, перилните ги сложиха до сапуни/козметика. Вафли и шоколади поразместиха, друго не се сещам.

# 574
  • София
Всичко е разбъркано, на три места ме пращаха служителите да търся доматеното пюре и накрая толкова се замотах, че си излязох без него. 😂

# 575
При нас след нареждането стана много по подредено. Има си и указателни табели навсякъде.
Само при нехранителните промоции се луташ, защото постоянно пренареждат, като свърши нещо.
Доматеното пюре е при доматените консерви, при нас е след зеленчуците.

# 576
  • София
При нас след нареждането стана много по подредено. Има си и указателни табели навсякъде.
Само при нехранителните промоции се луташ, защото постоянно пренареждат, като свърши нещо.
Доматеното пюре е при доматените консерви, при нас е след зеленчуците.
Беше. 😃 По новият план е някъде към хладилните витрини с кашкавал, сирене. Там вече има редици с кетчупи и подобни и трябвало и пюрето да е там, но още не го били наредили и не знаели къде точно е в момента. 😂😂😂

# 577
И при нас имаше хора-пътеводители. По-интересното е, че и те не намираха стоките. 😂 Една кака пък ме отведе при стелки за кола, а аз исках да ми покаже къде са стелките за обувки....(попитах за "стелки").

# 578
Божкеее, какво ли ни чака?! Пътеводител? Ужас! Joy
Колко пъти ще го разместват? На Лидл им свикнах, всеки път нещо е преместено, явно и К ги следват. Да се лутаме, та пътьом да купим повече неща? Това ли е стратегията?

# 579
  • София
Божкеее, какво ли ни чака?! Пътеводител? Ужас! Joy
Колко пъти ще го разместват? На Лидл им свикнах, всеки път нещо е преместено, явно и К ги следват. Да се лутаме, та пътьом да купим повече неща? Това ли е стратегията?
Една баба така нареждаше срещу един служител - "Нарочно го правите, знам ви аз. Да обикаляме като луди из магазина и като се отчаем, че не намираме каквото искаме, да купим други боклуци." 😂

# 580
  • Русе
На информация се иска и проверяват на камерите колко сте чакали, ваучерът е за 3 лв
Аз също взимах безпроблемно години наред, един път ми отказаха обаче, защото трябвало продуктите да са на лентата, което преди не беше проблем. Ясно е че ако работят 3 каси и има 20 души, които да чакат, няма как всички да си сложат продуктите на лентата
Мхм. И на мен ми отказаха. Отдавна се каня да ви се оплача, ама не е ставало дума. Преди 2 седмици чаках 8 минути на каса. Пред мен имаше четирима клиенти все с препълнени колички. Единият плати с карта, а тримата с ваучери + в брой. Знаете към 18 часа колко бързо минават банковите разплащания. Отделно тези с ваучерите явно им бяха по 5 и 10лв, а сметките над 150, че и 200 лв. Касиерката докато ги маркира един по един...къса, маркира, къса, маркира... Не мислех да ходя на Информация, но това ме изнерви. На информация една млада служителка, дето и нея трябваше да чакам, щото седи и се задява с клиенти очевидно не по работа. Викнах и, дойде и като чу за ваучер се ококори. Звъня на две места да пита що е то. Накрая звънна на трето и ми каза, че ще чакаме да проверят камерите. След няма и минута и звъннаха от охраната и и казали, че съм чакала 2 минути и не ми се полага ваучер. Бясна бях. Мислех да им пиша на е-мейла, но ме грабнаха други задачи вкъщи, а после ми мина и забравих.

# 581
Беше. 😃 По новият план е някъде към хладилните витрини с кашкавал, сирене. Там вече има редици с кетчупи и подобни и трябвало и пюрето да е там, но още не го били наредили и не знаели къде точно е в момента. 😂😂😂

Не съм търсила и гледала обстойно, но там има кетчупи, горчици, разни сосове и азиатски добавки. Доматеното пюре не е там.

# 582
В К не знам къде е доматеното пюре, според мен при разни буркани с консервирани зеленчуци трябва да бъде. Не при сосове и кетчупи.
Но в Лидл голям зор видях точно с него, на третата обиколка го намерих, тъкмо то зареждаше служител.

# 583
Пред колко време се сменят купоните, ако не си ги използвал?

# 584
Всяка седмица е различен купона май? Не съм ползвала все още. Не са от моите неща.

Общи условия

Активация на акаунт