Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 566
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

На мен пък този много ми харесва! Редувам го в момента с маслото на Jorgobe от не знам вече коя кутия беше. При привършване смятам да премина на пробиотичния на SKON.

Минавам да се отбележа - Майската кутия е закупена вече и очаквам с нетърпение.

# 121
Явно си е индивидуална непоносимост, защото и аз съм много доволна от козметиката на Monuskin.  Имам кутията с техни продукти от Bell box и дори в момента използвам нощен, дневен и околоочен крем от марката. На моята кожа се отразяват супер.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 18:02 от tarantula87

# 122
  • София
Чакайте сега, това на Kos ще е 3тия продукт в Кибрит или са го заменили с Др Дерм? 🤔

# 123
И миналия месец разкриха 3 – илюминатора, слънцезащитното масло и Авант.

# 124
И на мен ми лепне и се усеща странно, чувството не изчезва след дълго време, остава някакъв слой, който не попива в кожата.

Точно! Хич не обичам да усещам продуктите по лицето си. Може и да опитам да го продам, колкото и да не ми се иска.

Разочарована съм, защото основно заради този продукт си взех кутията. Ще се опитам да го изтърпя на лицето си поне като нощна грижа, евентуално. Иначе много приятно мирише.

# 125
# 126
Момичета, може ли пак да споделите какви бяха продуктите от кибрит април? Виждам, че пак е налична. Ако е удобно да снимате листовката или само продуктите.
И майската заглеждам, а истината е, че нямам нужда от нищо.
И последно, доволни ли бяхте от продуктите на Symbiosis London? Не помня в коя кутия слагаха.

# 127
  • София
Мда. Т. Е. Сега млякото на Др Дерм няма да го има май...🤔

# 128
Момичета, може ли пак да споделите какви бяха продуктите от кибрит април? Виждам, че пак е налична. Ако е удобно да снимате листовката или само продуктите.
И майската заглеждам, а истината е, че нямам нужда от нищо.
И последно, доволни ли бяхте от продуктите на Symbiosis London? Не помня в коя кутия слагаха.

Това е описанието на Кибрит за април от фб страницата им, ето и линк
https://www.facebook.com/983214398498137/posts/2309759595843604/

🥰 Приветствахме топлото време през #април с кутийка, която събира в себе си нюансите на пролетта... 🌼
🙌 Вероятно вече се #наслаждаваш на своятo кибритче, а ние сме готови да разкрием какви продукти подбрахме за него:

💧 Хидратиращ крем с хиалуронова киселина, Avant Skincare
✨ Илюминатор за лице и тяло, KOS PARIS
🍯 Скраб за лице против несъвършенства, Mélusine Cosmetics
☀️ Слънцезащитно масло SPF20, Mélusine Cosmetics
🍊 Подхранващ душ гел, Vegan Fox Cosmetics
🍦 Балсам за устни с изкушаващ аромат, Beauty Made Easy
😻 Маска за околоочната зона, BeautyPro

🐝 Получихме страхотни отзиви за априлското издание, което искрено ни радва, защото нашата мисия е да комбинираме интересни и качествени козметични съкровища, които да използваш с удоволствие. 💃

🥳 Няма да крием, че вече се вълнуваме за следващата ни кутийка, защото отново успяхме да изберем грижа за лице, коса и тяло. 😎

🎀 Поръчай новата изкушаваща изненада за себе си или зарадвай любим човек с издание #МАЙ с 6️⃣ продукта, с които ще преоткриеш очарованието на този сезон.

📲 Открий новото издание на https://kibrit.bg/may

# 129
Кибрит за м.Май изглежда много изкушаващо, но мисля са изчакам и ГБ да видим какво ще разкрият и ще избера евентуално една от двете. Аз отскоро поръчвам кутии , а вече имам за поне един два месеца напред какво да мажа ...😁

# 130
И аз се обърках с този Кибрит, но го поръчах. Чакам да видя Belle, но мисля да си откажа абонамента.

# 131
Изкуши ме Кибритчето и го поръчах, а нямах намерение този месец да взимам кутия. Интересни са ми маските за лице и коса ( от същия бранд в предишната кутия си я използвам с удоволствие). Серумът малко ме съмнява, че ще се "разберем", ама да видим. Може да ме изненада приятно.

# 132
Галина, един-два месеца е добре. 😊 Аз имам за година и повече, въпреки че се старая да не поръчвам често. 🤨

# 133
  • Стара Загора
И аз поръчах Кибрита. Интересни звучат нещата и ми харесва как в анкетите по имейл питат какво НЕ искаме да видим в кутиите и какво искаме да видим, т.е. обратната връзка им е важна  наистина.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт