Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Bellebox разкриха 2 от продуктите: https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox

Какво да очаквам през Май?
👄 Дълготрайното, cruelty-free течно червило Cosmopolitan от NL Beauty на стойност 19.90 лв., с което да подариш на устните си лек, златист блясък и пълно матово покритие без усещане за сухота

😍 Водоустойчивите течни сенки от DWTN Paris на стойност 43 лв., които изпъкват с нежен блясък и съдържат 99% естествени, веган съставки, в които кожата ти ще се влюби

✨ Луксозен, веган и cruelty-free грим аксесоар, подходящ дори и за най-чувствителната кожа

🌿 Хидратиращ и релаксиращ продукт за тяло с 97% естествени съставки, който да добавиш към вечерната ти рутина

🍉 Ексфолираща грижа за тялото с над 99% съставки от естествен произход и натурален аромат на диня

# 136
Пас за Bellebox и Кибрит този месец, остава да видя какво ще покажат ГБ, и като нищо може да се окаже, че този месец ще спестя пари.

# 137
И аз ще ги пропусна. Аз пък чакам HeyBea box да издадат нещо. Миналата беше много хубава.

# 138
Сигурно пак ще са различни нюанси червила,на късмет,не мерси

# 139
  • София
Аз ще поръчам Кибрита, че тази маска на Ayan много искам да я пробвам. Надявам се почистващ от на Др Дерм също да е в кутията

# 140
Доста се обйрках с това почистващо надр.Дерм. В имейла не бе упоменато, само в подсказката на страницата им. Тази лилава маска има много суперлативи и ме заинтригува.

# 141
Доста се обйрках с това почистващо надр.Дерм. В имейла не бе упоменато, само в подсказката на страницата им. Тази лилава маска има много суперлативи и ме заинтригува.
Аз пък никъде не видях да подсказват за Др Дерм🙄

# 142
Здравейте момичета !
Аз с един бърз въпрос , тъй като не намерих да е коментирано .
Някой поръчвал ли е луксозната кутия на Pick N Dazzle с продуктите на Авант ?
Моля да споделите ако имате наблюдения защото искам да я поръчам.

# 143
  • София
Ето тук

# 144
Сигурно пак ще са различни нюанси червила,на късмет,не мерси

Когато дам на червилото Cosmopolitan в сайта на Николета, няма други нюанси. Би трябвало да е един.

# 145
  • София
Това е нюансът. Не би трябвало да са различни.

Колебая се аз за Кибрит. Реално нищо не ми трябва, но щом толкова я коментирате тази маска. Simple Smile

# 146
Какво толкова прави тази маска?

# 147
Продукта на  Ayan мисля, че е нощната им маска в колаборация с Кирил Гуцов и ако е така Кибрит ми се издигнаха в очите 😁
Ползвали ли сте маската? Не намирам отзиви, а се коментира че била много харесвана 🤔

Аз си прекратих абонамента на Belle box, ей на толкова съм 🤏🏻 да поръчам Кибрит.

# 148
Аз поръчах Кибрит (и четирите разкрити продукта ще ползвам) и Belle (обожавам течни сенки и червилата на NL)

# 149
Аз също поръчах Белбокс. Не харесвам Николета, но доста гримьори са възхитени от червилата й. Миналото лято  доста време търсих водоустойчиви сенки и сега ще ми го спестят. Досега за вечерна рутина е имало само продукти за лице и ще ми е интересно от такъв за тяло. Ароматът на диня също ме спечели 🍉

Общи условия

Активация на акаунт