Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бях на кантар да си спра абонамента към Belle ,но ще им дам шанс и с тази кутия,
Космополитан е едно от най- продаваните и хвалените и червила, така че да кажем ,че с него са заложили на сигурно.
Сенките ако са в хубав цвят ще е супер, ще видим там дали ще има различни нюанси в кутиите.
Скраб за тяло обожавам, така че стискам палци за добра кутия.
Интересно дали аксесоара ще е гъба за грим ?
Вие на какво залагате?

# 151
Скраб не харесвам и не ползвам 😃ще чакам да споделите цвета на червило и сенки (вс еднакви ли са )
Ще добавя парите от кутия за нови обувки 😇

# 152
Бях на кантар да си спра абонамента към Belle ,но ще им дам шанс и с тази кутия,
Космополитан е едно от най- продаваните и хвалените и червила, така че да кажем ,че с него са заложили на сигурно.
Сенките ако са в хубав цвят ще е супер, ще видим там дали ще има различни нюанси в кутиите.
Скраб за тяло обожавам, така че стискам палци за добра кутия.
Интересно дали аксесоара ще е гъба за грим ?
Вие на какво залагате?

Аз си мисля, че може да е и някоя четка, с която да нанасяме сенките Grinning

# 153
Продуктите на Кибрит ще бъдат маската за лице на Аян, измивният гел на др. Дерм, серума за несъвършенства на Кос, маска за коса на новата френска марка, предполагам душ гел или ексфолиант и още нещо, което не се знае. А на ББ всички червила и сенки ще са в един нюанс.

# 154
Продуктите на Кибрит ще бъдат маската за лице на Аян, измивният гел на др. Дерм, серума за несъвършенства на Кос, маска за коса на новата френска марка, предполагам душ гел или ексфолиант и още нещо, което не се знае. А на ББ всички червила и сенки ще са в един нюанс.

Много добре звучат продуктите!! Аз си я поръчах вече, де, но сега с още по-голямо желание я очаквам. А от къде получавате такава информация за продуктите? Може би само на мен са ми попадали единствено някакви намеци какво ще е.

# 155
Здравейте и от мен, чета ви всеки ден, но не бях поръчвала няколко месеца.
Е, изкуших се този месец с две кутийки - Кибрит и новата BgBox + Saffre /заради разкритото почистващо масло най-вече/.
Дано остана доволна! 🌷☺️

# 156
Кибрит наистина този месец са супер. С нетърпение я очаквам. И белбокс звучат доста добре, но ще видя и гуудбокс, а накрая може и с 3 кутии да съм Grinning

# 157
Продуктите на Кибрит ще бъдат маската за лице на Аян.

Добре, а някой има ли реални отзиви за тази маска за лице на Аян? Само се споменава колко е хубава, но се чудех дали някой наистина я е използвал? Аз не открих никъде информация.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 08:56 от bubanka

# 158
Не издържах и аз и поръчах Кибрит...

Обаче около кутиите ми се пораждат няколко въпроса, ще помоля по-запознатите да ме ориентират всъщност кое е добре и кое не в моя случай. Мазна кожа, много пигментни петна, възраст почти 40, фини линии за сега само около очите. Покрай кутиите се запознах с ретинола, преди не бях ползвала. Ползвам серум през нощта, доста добре ми се отрази на кожата, но ми се иска да включа и серум с вит С. Знам, че заедно не трябва, обаче може ли отделно. Вечерно време продукт ретинол, а през деня серум с витамин С?

# 159
  • София
Може. За слънцезащита вярвам няма нужда да казвам.

# 160
А не не, слънцезащита нося от преди да се помня Grinning Само ретинола/вит С серумите са ми нови в рутината.
Напоследък имам проблем да откиря подходящия слънцезащитен крем. Този, който ползвах вече не се внася в България и ми идва малко скъпичък да го поръчам, а и трудно го намирам. Свърших всичко от кутиите и съм в търсене на нов слънцезащитен. Трябва да е 50 фактор и да понася нанасяне над серум, крем и да не се бели с фдт...

# 161
Мисля, че кутиите не са добро решение да експериментирате за нуждите на кожата си.
Те са по-скоро за закачката, но могат да създадат сериозни козметични проблеми.
Коя е слънцезащитата, която вече я няма в България?

# 162
Момичета, слънцезащитата от Hey Bea Box e страхотна! Изобщо не се усеща, толкова лека, по- лека от крем. С консистенция по- скоро на лосион. За пръв път се чувствам комфортно със слънцезащита. Измивната пяна на Missha също е превъзходна, мисля, че една от най- добрите, които съм ползвала. Толкова е пухкава и мека при нанасяне и почиства чудесно, има съвсем лек, дискретен аромат. Маската с оцет на La’for също е уникална. Косата ни по принцип си има блясък и не ми е таргет той, но с тази маска беше просто огледало! Тонерът с хиалуронова киселина и маската- ампула също са хубави. Кутията просто си беше страхотна! Чакам с нетърпение да издадат нещо за май. Писах им да питам откъде мога да си взема пак маската и казаха, че в кутията за юни ще има друг продукт от тази серия- чакам с нетърпение!
От началото на годината маската, пяната и слънцезащитата са една маст от откритията ми и продукти, които бих потърсила пак.
Много харесах и специалните великденски кутии на Lady Box, но аз съм съм си фен на луксозната козметика за тяло. Имат ли такива издания с Victoria Secret и особено Bath and Body Works, взимам задължително.
Понеже съм голям фен и на продукти за ръце, не мога да не споделя и за изданието на Bg Box съвместно с SNB. Там имам тотални любимци! Маската за ръце и маслото за нокти и кожички бих ги подържала постоянно. Просто няма такъв уникален аромат, а и правят всичко, което обещават. Имаше и много интересен крем- спрей в тази кутия, а калъфката от сатен стана любима на дъщеря ми ( тя е с гъста дълга коса, която вече не е толкова заплетена сутрин).
Тотално разочарование имам само едно- балсамът на Be Bio от Good box. Толкова лош ефект съм имала само от още един на EtnaBio от Кибрит преди време. Сякаш изобщо не е мита косата. Не просто, че не прави нищо, а и има ужасен ефект.
Всичко това споделям с уговорката, че ЗА МЕН тези продукти са чудесни или лоши, без да претендирам, че по принцип са такива.

# 163
Серумите с витамин Ц си се използват сутрин, защото предпазват от свободните радикали и увреждане от слънцето. Хубаво е добре да попие преди да се излезе навън, върху чиста, тъкмо почистена кожа, разбира се. Концентрацията също има значение. По принцип е чувствителен към светлина и въздух и е по-добре да се съхранява в опаковка с безвъздушна помпа, например, отколкото такава с капкомер.
Аз съм много доволна от слънцезащитата на dr Derm 😊

# 164
filorga bronze uv 50 spf - кремът. Каквото и да сложа на лицето си преди това, веднага матира и служеше като олична база за фдт. Пробвалад съм го с кремове, които не се "понасят" с фдт, прави бариера между тях и предотвратява лющенето.  Преди го купувах с намаление от Ремедум или от lookfantastic но и те не го предлагат вече.
Сега ползвам този
https://www.kiehls.bg/ultra-light-daily-uv-defense-aqua-gel/WW0081KIE.html
Имам го от кутия. Не е гел, както пише на него и е хубав, но с някои от фдт ми не се разбира и се лющи.
Миналата година ползвах на др Дерм от Кибрит, нямам някакъв особен спомен за него, освен че докато го ползвах си казах пак ще си купя filorga като свърши.
След това пробвах на Elemis, що годе добре и Filogra но друг крем - той е просто ужасен, едно намазване и край, ще го ползвам само на плажа.
https://makeup.bg/product/473586/

Общи условия

Активация на акаунт